اطلاعات جدیدی از بازی Titanfall منتشر شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
اطلاعاتی و Screenshot هایی درباره generations، زیپ لاین ها (ziplines) و تورتس (turrets) در بازی Titanfall لیک شد.

image_38994_fit_620.jpg

یکی از کابران سایت reddit به نقل از منبعی قابل اعتماد اطلاعات و تصاویری از بازی Titanfall منتشر کرد.
generations نام سیستم پرستیج بازی Titanfall است. زمانی که شما از generations 1 به generations 2 آپگرید کنید، تمام XP ها و Perk هایی که به دست آورده اید از بین خواهد رفت و فقط Burn Card ها باقی خواهند و شما به وسیله Burn Card ها قادر خواهید بود سریع تر لول آپ (level up) کنید.
جزئیات مد جدیدی به نام 'Pilot Hunter' هم مشخص شد. زمانی که شما یکی از pilot های تیم حریف از بین ببرید امتیازی برای تیمتون کسب خواهید کرد. در این مد کشتن سربازانی که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشنود تنها مدت زمان آماده شدن Titan شما کاهش میدهد و کشتن آن ها امتیازی در بر نخواهند داشت.
Ziplines در بازی به شما این امکان را میدهند تا سریع تر در نقشه بازی جا به جا بشید و از دو جهت مسیر Ziplines استفاده کنید. همچنین میتوانید از هر قسمت Ziplines برای جابه جا شدن استفاده کنید.
به وسیله Turrets شما در بازی میتونید هر چیزی رو نابود کنید. وقتی شما یک Turret روی یک ساختمون قرار بدید، برای از بین بردن اون باید چند Titan تیم حریف در مقابل تیر های Turret شما قرار بگیرند تا Turret شما نابود بشه.
همچنین 15 نقشه برای بازی تایید شده است.
و در آخر برای بقش داستانی بازی 9 نبرد در نظر گرفته شده است و شما میتوانید به عنوان نیرو های IMC یا Militia در مد های Attrition و Hardpoint modes به نبرد بپردازید.
بازی Titanfall در تاریخ 11 مارچ برای Xbox One و PC و در تاریخ 25 مارچ برای Xbox 360 منتشر خواهد شد.
منبع
screenshot های لیک شده:

آخرین ویرایش:
نه بخش داستانی تایید شد:d

خبری از single player نیست
به کجای این میشه گفته داستانی :-/
بخش Campaign داستانی نداره ولی بخش Campaign کامبت Arena داشته بید این با داستانی خیلی فرق فوکوله :d
داخل مپای بازی باید با هوش مصنوعی بازی کنیم که از قبل میشد اینو حدس زد :|

بازی حالت آفلاین و یا تکنفره نداره!
چیزی که داره:
مالتی پلیر
کمپین در مالتی پلیر
من موندم اون کلمه Story چیکار میکنه اون وسط بعدم که خودش نوشته "nine campaign battles" اینا با هم در تناقض اند :|

آخرین ویرایش:
Titanfall PS4: EA 'sorry' for lack of Sony console release
Sony also used it’s own metrics in a meeting with EA last week and showed them what they would have sold on the ps3 and ps4. The money EA took from MS doesn’t even begin to cover it. The EA guys went over the math and agreed. EA is in full ‘We’re so f**king sorry, Sony’ mode currently. Also, Titanfall Xbox 360 is 30 fps. That’s just for free for reading my post.
مثل اینکه EA بدجوری پشیمون شده از این کارش، به عبارتی دیگر به @#$!@$#$ افتاده ! :|:d
هفته پیش Sony و Ea یه جلسه داشتن و با هم در مورد این بازی صحبت کردن و گفتن که اگر بر روی پلتفرم PlayStation هم این بازی عرضه میشد چقدر براشون سودآور بوده و الان فکر میکنن که نتونن اونطور که باید و شاید بازی فروش خیره کننده (!) داشته باشه ! (Ea پول پرست) خلاصه اینکه به طرز فجیعی پشیمون هستند !
دیگه گفته شده که Titanfall بر روی X360 نرخ فریم 30 تا خواهد داشت ! :d
============
من به این شدت نشنیده بودم
سونی مثکه جلسه داشته تا بازی رو از انحصار دربیاره ولی نشده یا نتونسته یا نخواستن , نمیدونم واسه همین مثکه گفتن متاسفیم که روی PS3 و PS4 عرضه نمیشه :-؟ هرچند خیلی بهش میاد که منتشر بشه مثلا 1 سال دیرتز یا نسخه های بعدی...باید دید مایکرو چقد سر کیسه رو شل میکنه , ممکنه خیلی خیلی کمکش کنه
اینا همش حرفه ! EA از خداشه که بازی برای همه پلتفرم ها بیاد، نه اینکه دلش واسه Sony بسوزه ها ! دلش برا پول هایی که میتونسته دربیاره میسوزه (!)
==
بعدشم رو که ندارن سنگ پا رو هم رد کرده !
The money EA took from MS doesn’t even begin to cover it
گفتن پولی که بابت انحصاری کردن بازی از Micorsoft گرفتن ، دهان پُرکن نبوده و هنوز هم دلشون میخواد !
شرکتی به این پُررویی ندیده بودم ! 8-|

آخرین ویرایش:
Titanfall PS4: EA 'sorry' for lack of Sony console release

مثل اینکه EA بدجوری پشیمون شده از این کارش، به عبارتی دیگر به @#$!@$#$ افتاده ! :|:d
هفته پیش Sony و Ea یه جلسه داشتن و با هم در مورد این بازی صحبت کردن و گفتن که اگر بر روی پلتفرم PlayStation هم این بازی عرضه میشد چقدر براشون سودآور بوده و الان فکر میکنن که نتونن اونطور که باید و شاید بازی فروش خیره کننده (!) داشته باشه ! (Ea پول پرست) خلاصه اینکه به طرز فجیعی پشیمون هستند !
دیگه گفته شده که Titanfall بر روی X360 نرخ فریم 30 تا خواهد داشت ! :d

من به این شدت نشنیده بودم :دی
سونی مثکه جلسه داشته تا بازی رو از انحصار دربیاره ولی نشده یا نتونسته یا نخواستن , نمیدونم :دی واسه همین مثکه گفتن متاسفیم که روی PS3 و PS4 عرضه نمیشه :-؟
هرچند خیلی بهش میاد که منتشر بشه مثلا 1 سال دیرتز یا نسخه های بعدی...باید دید مایکرو چقد سر کیسه رو شل میکنه , ممکنه خیلی خیلی کمکش کنه

دونسل بعد ps2 اومده ملت هنوز دنبال آفلاین بازی کردن هستن8-|

خب خود من بازی دوست دارم بخش داستانی داشته باشه ! البته خودم خیلی دوست دارم تجربه کنم اما :|
و نکته مهمتر : زندگی خودش پراز خرج هستش مهمترین بخش آنلاینم پینگ پایینه که به شکر خدا از اونم بنده و خیلیهای دیگر معذوریم !

آخرین ویرایش:
من به این شدت نشنیده بودم :دی
سونی مثکه جلسه داشته تا بازی رو از انحصار دربیاره ولی نشده یا نتونسته یا نخواستن , نمیدونم :دی واسه همین مثکه گفتن متاسفیم که روی PS3 و PS4 عرضه نمیشه :-؟
هرچند خیلی بهش میاد که منتشر بشه مثلا 1 سال دیرتز یا نسخه های بعدی...باید دید مایکرو چقد سر کیسه رو شل میکنه , ممکنه خیلی خیلی کمکش کنه
این هم مثل ip های دیگه ی انحصاری مایکر از چنگش در میاد 100% شک نکنید
این ea که من میبینم سره 1 دلار آمادست تا هر کاری بکنه واقعا حقش هست که جزو 3 شرکت منفور باشه

این هم مثل ip های دیگه ی انحصاری مایکر از چنگش در میاد 100% شک نکنید
این ea که من میبینم سره 1 دلار آمادست تا هر کاری بکنه واقعا حقش هست که جزو 3 شرکت منفور باشه

یکم اطلاعات کسب کنید بعد کامنت بدید.

1- IP این بازی برای خود Respawn هست , EA فقط ناشر بازی هست .

2- نسخه شماره 1 بازی در انحصار Xbox360 , ویندوز و XBOX ONE خواهد ماند.

3- شماره های بعدی ممکن هست برای پلتفرم های سونی بیاید , ممکن هست نیاید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or