اطلاعات جدیدی از بازی The Order 1886

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
TheOrder-670x278.jpg
درود.

احتمالا سونی روی این بازی خیلی سرمایه گذاری کرده و بسیار به این بازی اهمیت داده، زیرا میخواهد این بازی در ژاپن نیز به همان اندازه ای که در کشورهای غربی طرفدار دارد، در آنجا هم داشته باشد.
از همین رو امروز سونی به غیر از انتشار نسخه ژاپنی تریلری که ما در E3 مشاهده نمودیم، اطلاعاتی جدید را در اختیار طرفداران گذاشته که به ما پیش زمینه ای از داستان بازی خواهد داد:

میگویند که همه چیز از اوایل قرن 7 ـم یا 8ـم شروع خواهد شد.
جهش های ژنتیکی عجیبی باعث شده که آنها به شکل جانوران وحشی در آیند، ولی این تغییر خیلی سریع اتفاق نمی افتد،از همین رو آنها از انسانیت دورتر شده و میشود گفت به نصف انسان و نصف حیوان تبدیل شده اند (half breed).
با گذشت زمان و ارتباط مردم با این نوع نژاد باعث میشود که تعداد آنها بیشتر شود و هجوم آنها به سمت انسان ها باعث ناراحتی بشریت شده است.
اگرچه بشریت برتری هایی را نسبت به آنها دارا هستند ولی باز هم ضعیف تر از نژاد half breed هستند، زیرا آنها قدرتهایی نظر دوباره زنده شدن ، سیستم دفاعی قوی و سرعت عمل بیشتر را همراه خود دارند.
بعد از گذشت چندقرن، مثل اینکه بشریت شانس دوباره ای را به دست می آورد، بالاخره مردان و زنانی در صحنه حاضر میشوند که حاضرند جانشان را در راه اهداف خود نثار کنند و تا میتوانند علیه half breed مقابله کنند.آنها شوالیه هایی هستند بسیار آزموده...این شوالیه ها با نام the Order شناخته میشوند.
با گذشت قرن ها بسیاری از این شوالیه ها جان خود را فدای بشریت میکنند و تا میتوانند مقابله میکنند. مثل اینکه نمیخواهند دست از این کار بکشند.
اگر یکی از این شوالیه ها بمیرد، یک نفر دیگر سریعا جایگزین او میشود و به جای او در گروه در مقابل این هیولاها در میدان نبرد حاضر میشود.
قرن 19 ـم در کشور لندن نیز نبردی عظیم بین نژاد هیولاها و شوالیه ها رخ داده است..حتی در Whitechapel لندن هم که یکی از مناطق ـیست که توسط آیندگان یاد میشود، حالا تبدیل به منطقه جنگ ـی شده است که سالهاست شوالیه ها در آن منطقه علیه half breed ها کاروزار میکنند.
با گسترش علم و انقلاب صنعتی که به وجود آمده است، ما شاهد برتری بزرگی هستیم که شوالیه ها علیه این دسته از موجودات وحشی دارند:
بالن های هوایی که مدام در حال گشت زنی در آسمان لندن خواهند بود و در مواقع ضروری در نزدیک ترین مکان لنگر خواهند انداخت، همچنین قطار که با قدرت برق نیز ساخته شده مانند جریان خون برای این شهر مهم شده، زیرا دیگر مثل قبلا شاهد نقل و انتقال آهسته و آرام نخواهیم بود.
برای اولین بار است که بشریت واقعا برتری کاملی را نسبت به half breed دارند و نسل آنها مثل اینکه در حال نابودی است.
حال با اینکه دیگر تهدید کمتری را از سوی half breed شاهد هستیم ولی مثل اینکه مشکل جدیدی برای این شوالیه ها رخ داده است:
اختلافی بزرگ میان طبقات جامعه، درد و رنج ناشی از فقر و گرسنگی، و از یک سو انقلاب صنعتی به وجود آمده باعث ناراحتی دسته ای از مردم شده که با سلاح و شورش خود ، مشکلی بزرگ را برای این شوالیه ها بوجود آورده اند. مشکلاتی که میشود گفت حتی بیشتر از رویارویی با half breed ها داشته اند!
مثل اینکه به غیر از گرافیک و جلوه های بصری خارق العاده بازی ما شاهد داستانی عمیق در دل این عنوان خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
فوق العاده است .. واقعا من عاشق و دیوونه این جور داستان هام ... بماند در کنار اون اتمسفر دیوانه کننده با اون گرافیک ... موسیقی هم که استودیو های سونی همیشه شاهکار کردن ... فقط این تریلر گیم پلی رو ببینیم ... اگه اونم شاهکار باشه سریع بریم ps4 رو استاد کنیم . سونی باید rad رو بخره ... پتانسیل ناتی داگ دوم شدن رو شدیدا درونش میشه حس کرد .

واقعا این بازی شاهکاره.با اینکه هنوز کسی تجربش نکرده ولی معلومه که روی این بازی واقعا کار شده
به نظر همه چیز در این بازی در حدِ مطلوبی قرار داره
داستان
گرافیک
اتمسفر
گیم پلی و .....
امید وارم بتونم این بازی رو در زمان انتشارش بازی کنم

ما هم این بازی را بسیار دوست می داریم اما گویا دوستان با یه تریلر و چندی اطلاعات از Detail های گرافیکی هم خبردار شدند و بعضی Torophi ها رو هم پلات کردند.

ما هم این بازی را بسیار دوست می داریم اما گویا دوستان با یه تریلر و چندی اطلاعات از Detail های گرافیکی هم خبردار شدند و بعضی Torophi ها رو هم پلات کردند.

یعنی شما عکس های ریلیز شده از بازی رو ندیدن که نشان دهنده گرافیک بازی و نورپردازی فوق العاده رو نشون میده؟؟

اب خنک پیشنهاد میشه:d

یعنی شما عکس های ریلیز شده از بازی رو ندیدن که نشان دهنده گرافیک بازی و نورپردازی فوق العاده رو نشون میده؟؟

اب خنک پیشنهاد میشه:d
خوب ما هم دیدیم میگیم خیلی هم خوبه اما به جون خودم هر بازی زیاد هایپ شد گند زد. (بخصوص تو این بخش گرافیک.)
در ضمن هر کس که آواتارش از بازی های یه کنسول دیگه باشه یا یه انتقاد کرد حتمی دشمن نیست برادر. من فن گیم هستم اصلا هم انحصاری بودن یا نبودن مال کودوم کنسول بودنشم برام اهمیت نداره فقط بازی خوبی باشه مثل TLOU حالا برا آبگرم کن خونه و وان حموم هم بیاد خوبه شکی درش نیست.
شاید من اشتبا گرفته باشم منظورتونو دوست عزیز اما اگر خیر بهتره کمی داخل این نوع دیدگاه تجدید نظر کنید (در حد یه پیشنهاد.)

قبل دیدن جزییات TO1886 امیدم به اثر میکامی بود ولی وقتی به نتیجه گیری رسیدم دیدم عنوان TEW المان ترسو با خودش به همراه نداره . (قبول کنید ترکیبی از سایلنت هیلو اره ساخته شده و فقط هیجان داشت) بعضیا ممکنه بیان حرفای کلیشه ای بزنن بگن تا بازی میکامی رو بازی نکنیم متوجه نخواهیم شد . در تریلر بازی بهترین صحنه ها استفاه میشه . و چیزی که من دیدم حتی توی سینمای هالیوود کلیشه شده دیگه .

اما عنوان TO1886 واقعا ترسو دلهره توش موج میزنه . تک تک عکسایی که GI در مجلش استفاده کرده گواهی بر این موضوع داره .

فقط استودیوهای سونی توی این امر تا به اینجا کاملا موفق عمل کردن .

The-Order-1886-PS4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or