اطلاعات جديد از Silent Hill 8

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MANIX

کاربر سایت
Pyramid_Head1--article_blog_image.jpg

درود.

در E3 امسال شركت Konami نسخه هشتم از سري عناوين محبوب Silent Hill را تاييد كرد كه قرار است در سال 2011 براي PS3 و Xbox 360 عرضه شود.

قرار است بازي به سبك و سياق Silent Hill 1 بازگردد و يك داستان كاملا جديد و ترسناك را تعريف كند. بازهم شما در قالب يك شخصيت مرد، با عميق ترين ترس ها و گناه هاي يك انسان رو به رو مي شويد و بازهم پاهايتان آسفالت سرد Silent Hill را تجربه خواهد كرد.

ُShinji Hirano رئيس Konami مي گويد:" به خاطر احترام به تاريخچه ي غني Silent Hill ما سخت كار مي كنيم تا يك بازي Horror نسل بعد بسازيم كه واقعا لايق طرفدارها باشد. اين Silent Hill يك خط داستاني كاملا جديد و يك گيم پلي منحصر به فرد را خلق مي كند كه بر مبناي نوآوري و موفقيت يك بازي واقعا ترسناك در دهه گذشته بنا شده".

داستان پس از جاده خارج شدن يك ماشين حامل زنداني ها شروع مي شود و شخصي به نام Murphy Pendleton را در دنياي تاريك Silent Hill تنها مي گذارد. در اين شماره با پازل ها، هيولاها و دنياهاي ترسناك زيادي رو به رو مي شويد.مي توانيد از هر وسيله اي در محيط براي از بين بردن دشمن استفاده كنيد. از صندلي هاي چوبي گرفته تا شيشه هاي آبجو همه سلاح شما در برابر دشمنان مرموز شهر هستند.

هنوز هم ترس روانشناختي و المانهاي استاندارد سري Silent Hill در اين شماره وجود دارد و حتي مراحل فرعي بسياري هم در شهر موجود است كه مي توانيد در كنار داستان اصلي آنها را هم تجربه كنيد.

شوترش کنن حال کنیم :دی
یه چیزی مثل رزیدنت اویل 4 تو Silent hill میچسبه:x
همه لذت این بازی به فرار و گریز های بدون اسلحه هست و اسلحه گرم کمترین استفاده رو داشته.
همین موضوع که مبارزات بازی تماما با سلاح سرد انجام میشه تا حدودی مشخص می کنه سازنده ها آشنایی خوبی با این سری دارن
البته پازل های بازی یکی از مهمترین بخش های این سری هست و نقش خیلی مهمی رو توی بازی ایفا می کنه که باید بهش توجه خاص بشه
I know...ولی سری داره به نابودی کشیده میشه متاسفانه ...

آخرین ویرایش:
باید معماهای باحالی به کار ببرند و استرسو توی بازی زیاد کنن من فقط این حسو توی یک داشتم

نميدونم چرا با Home Coming حال نكردم.اميدوارم اين خوب از آب در بياد

این سری های سایلت هیل هر چقدر هم گند باشه (نمونش شماره آخرش)، با استفاده از افکت های صوتی عجیب غریب مثل صدای کارخونه و ... یه حس ترسی منتقل میکنه به آدم که تا ماه ها تو مغز استخونت میمونه :دی
دالان های زیر زمینی که مانند یه مکعب می چرخیدن رو توی سایلنت هیل 2 هیچ وقت فراموش نمیکنم. هنوز هم ترسش تو وجودم هست :دی

من اصن نمیتونم با این سری بازی خوب ارتباط برقرار کنم ! وقتی بچه بودم یکشو که میگن از داستان و معما و ... خدا بوده 2 ساعت بازی کردم مغزم داغون شد ... هنوز اثراتش هست :دی
این سایلنت هیل هم شماره هاش داره میره بالا مثل فوتبال شده ها :دی
امسدوارم واسه طرفداراش خوب باشه ...

اميدوارم اين يكي ديگه خوب از آب دربياد و دوباره با فاجعه اي مثل Homecoming روبرو نشيم .

در ضمن يه سوال :

shattered memories نسخه ps2 چرا هيچ جا پيدا نميشه ؟؟؟

اگه امكان داره يه سايتي يا فروشگاهي انلاين معرفي كنيد كه من دانلود يا سفارش بدم

نمیدونم چرا همه چیز قراره به نسخه های قدیمی برگرده!!!silent hill-pes و انواع دیگر بازیها:دی ولی باز هم هر سری یه گند جدیدتر میشن:دی

شوترش کنن حال کنیم
یه چیزی مثل رزیدنت اویل 4 تو Silent hill میچسبه
:arrowd:
مي توانيد از هر وسيله اي در محيط براي از بين بردن دشمن استفاده كنيد. از صندلي هاي چوبي گرفته تا شيشه هاي آبجو همه سلاح شما در برابر دشمنان مرموز شهر هستند.
=======================
همه لذت این بازی به فرار و گریز های بدون اسلحه هست و اسلحه گرم کمترین استفاده رو داشته.
همین موضوع که مبارزات بازی تماما با سلاح سرد انجام میشه تا حدودی مشخص می کنه سازنده ها آشنایی خوبی با این سری دارن
البته پازل های بازی یکی از مهمترین بخش های این سری هست و نقش خیلی مهمی رو توی بازی ایفا می کنه که باید بهش توجه خاص بشه

حالا چرا 8 !؟ من فکر می کردم 5 تا نسخه از بازی وجود داره !!!

حالا چرا 8 !؟ من فکر می کردم 5 تا نسخه از بازی وجود داره !!!

دوست گرامی سایلنت هیلهای پی اس پی هم جزو شماره های اصلی بازی به حساب میان......
Silent Hill Origins
Silent Hill Shattered Memories

والا منم دیگه نمیدونم کدوم شماره است این از این GTA هم که 10 تا11 تا شمارش تو شهر هست کال اوو هم که یه 7تایی فک کنم اومده شما نگران شماره ها نباش زیاد
من فقط شماره 3 و 4 این سایلن هیل رو درستی بازی کردم HomeComming رو که واسه PS3 نفهمیدم چی کردم!!اصلا یادم نمیاد ازش ولی 3و 4 خیلی خوشم اومد 2 شم بازی کرده بودم ولی نه به جدیت این دوتا

چه خبر خوبی بود ! اینطور که اینا میگن خیلی باید باحال بشه . من که خیلی منتظرشم!

silenthill8.jpg

ﻧﺴﻞ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺯ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺍﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺁﻳﺎ ﮊﺍﻧﺮsurvival horrorﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ؟ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﮊﺍﻧﺮ ﻭﺣﺸﺖ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﮐﻤﻲ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﮐﻼﺳﻴﮏ ﻣﺒﺘﻨﻲ ﺑﺮ,ﺣﻞ ﻣﻌﻤﺎ ﻫﺎ ﻭ ﺗﺮﻭﺭ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﺎﻧﻪ،ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﻫﻨﺪ.ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﺎﻝ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﮊﺍﻧﺮ ﺑﻪ ﺩﻻﯾﻠﯽ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﻣﺤﺴﻮﺳﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﺭﻗﺎﺑﺘﻲ، ﺍﺷﺘﺮﺍﮐﻲ ﻭ ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﮊﺍﻧﺮ ﻭﺣﺸﺖ ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﺎﺯﻱsilent hillﺗﻼﺵ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﮊﺍﻧﺮ ﺑﻪ ﮊﺍﻧﺮ ﻭﺣﺸﺖ، ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﺪ.ﺑﺎﺯﻱdownpourﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ franchise (ﺣﻖ ﺭﺍﻱ) ﺭﺍ ﻣﺘﻌﺎﺩﻝ ﺳﺎﺯﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﺳﻌﯽ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺨﺶ ﺍﻧﻼﯾﻦ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺩ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﻭﺭﺩﻧﺪ ﻗﺴﻤﺖ ﺟﺪﯾﺪsilent hill ﮐﻤﺎﮐﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ ﺍﻥ ﻫﺴﺖ. ﺩﺭ ﺍﻭﺍﻳﻞ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﻃﺮﺍﺡ ﻗﺪﻳﻤﻲ ﺁﮐﻴﺮﺍ ﻳﺎﻣﺎﻭﮐﺎ ﮐﻮﻧﺎﻣﻲ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﮔﻮﻳﻴﭽﻲ ﺳﻮﺩﺍ (no more heroes) ﻭ ﺷﻴﻨﺠﻲ ﻣﻴﮑﺎﻣﻲ (resident evil)ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺎﺯﻱ ﺟﺪﻳﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻧﺎﻡthe shadows of damned(ﺳﺎﻳﻪ ﻫﺎﻱ ﻧﻔﺮﻳﻦ ﺷﺪﻩ) ﺑﭙﻴﻮﻧﺪﺩ.ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻳﺎﻣﺎﻭﮐﺎ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺑﺮ ﺍﺗﻤﺴﻔﺮ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﺻﺪﺍﻫﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱsilent hillﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺳﺮﻱ ﺁﻥ ﺑﻮﺩ.ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﻦ ﻭﻱ،ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﺯﻱdexterﺩﺍﻥ ﻟﻴﭽﺖ،ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﻥ ﭼﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﻫﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻳﺎﻣﺎﻭﮐﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻮﺍﻱ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻳﻲ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺍﻥ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﻬﺎ ﺩﻣﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺍﮐﺜﺮ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺳﺮﻱ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎsilent hill2ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺑﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﻨﺒﻪ ﻫﺎﻱ ﻭﺣﺸﺖ,ﺍﺗﻤﺴﻔﺮ ﺑﺎﺯﻱ ﻭ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺍﺷﺖ. vatraﺗﻮﺳﻌﻪ ﺩﻫﻨﺪﻩdownpour ﺑﻴﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﺍﺻﻠﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪSilent hill 2ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺑﺮ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺸﺘﻢ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻩ ﺩﻳﺪ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﻣﺪﺕ franchiseﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.ﺍﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻧﺤﻮ ﻣﻴﺘﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺮ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﮑﺮ ﺑﺎﺯﻳﮑﻦ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﻭﺣﺸﺖ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﻣﺒﺘﻨﻲ ﺑﺮ ﺗﺮﺱ ﻫﺎﻱ ﺭﻭﺩﺭﺭﻭﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪﺩﺭ dead space‏ (ﻓﻀﺎﻱ ﻣﺮﺩﻩ) ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﻴﺸﻮﺩ. ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺳﻴﻘﻲ ﻭ ﺍﺗﻤﺴﻔﺮﻱ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﻱ ﻫﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻗﺪﻡ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﺷﻮﻧﺪ،ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻫﺎ ﻧﻴﺰ ﺍﻏﻠﺒﺎ ﺑﮑﺮ ﻭ ﺗﺎﺯﻩ، ﺩﺭﮔﻴﺮﮐﻨﻨﺪﻩ،ﭘﻴﭽﻴﺪﻩ ﻭ ﻏﻴﺮﻗﺎﺑﻞ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻲ ﺑﻮﺩ.ﺩﺭ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﺷﻤﺎ ﻧﻘﺶ ﻳﮏ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﮑﺮﺩﻳﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﻭﻡ ﺷﻤﺎ ﻧﻘﺶ ﻳﮏ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﮑﺮﺩﻳﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﻳﺶ ﻣﯿﮕﺸﺖ ﮐﻪ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﭘﻴﺶ ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ.ﺑﻨﺎ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻴﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻋﺎﻣﻞ ﻣﺸﻮﻕ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﺸﺪ ﻭ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﭘﺮﺩﺍﺯﻱ ﺩﻗﻴﻖ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻲ ﺣﺲ ﻫﻤﺬﺍﺕ ﭘﻨﺪﺍﺭﻱ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯿﮑﺮﺩ. DOWNPOURﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻳﮏ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﭘﻴﺠﻴﺪﻩ ﺟﺪﻳﺪ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ(ﮐﻪ ﻫﻴﭻ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﻲ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﯼ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ) ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﺷﻤﺎ ﻧﻘﺶ ﻳﮏ ﺯﻧﺪﺍﻧﻲ ﺗﺎﺯﻩ ﮔﺮﻳﺨﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﻮﺭﻓﻲ ﭘﻨﺪﻟﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻱ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻼﺵ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﺠﺎﺕ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﻫﺎﻱ ﻭﺣﺸﺖ ﺯﺍﻱSILENT HILL ﻣﻴﺎﺑﺪ.ﺻﺤﻨﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﻱ ﺁﺷﻨﺎﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﭼﺸﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻫﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ ﭼﺮﺍ كه ‎ downpourﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺟﻨﻮﺏ ﺷﺮﻗﻲsilent hill ‎‏ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﻲ ﺍﻓﺘﺪ،ﺟﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﻗﺒﻠﻲ ﺁﻧﺮﺍ ﻣﻴﺪﻳﺪﻡ ﺍﻣﺎ ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺟﺴﺘﺠﻮ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺒﻮﺩﻳﻢ. ﻣﻨﺎﻃﻘﻲ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﭼﻨﺪﮔﺎﻧﻪsilent hill‏ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺪﺍﺭﺱ ﻭ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻴﮕﺮﺩﻧﺪ ﻭ"ﺗﻘﺎﺿﺎﻫﺎﻱ ﭼﻨﺪﮔﺎﻧﻪ ﺍﻳﻲ ﺑﻨﺎ ﺑﺮ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ ﻭ ﺗﺼﻤﻴﻤﺎﺕ ﺑﺎﺯﻳﮑﻦ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻱ"ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ.ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﻫﺎﻱ ﺟﺪﻳﺪﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﺴﺖ ﻭ ﺟﻮ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﻧﺲ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺗﻘﺎﺿﺎﻫﺎﻳﻲ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺻﻠﻲ ﻧﻴﺰ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. .ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻴﺮﺳﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻧﻘﺶ ﺑﺎﺭﺯﻱ ﺩﺍﺭﺩ ﮔﺮﭼﻪ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺸﺮﻳﺢ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎﺁﻧﭽﻪ ﻣﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﻴﻢ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﺏ ﻧﻘﺶ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﻴﻦ ﺩﻧﻴﺎﻱ ﻭﺍﻗﻌﻲ ﻭ ﺩﻧﻴﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ،ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻭﺳﯿﻊ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻠﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﺘﺮﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺭ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﺍﺻﻠﻲ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ (homecoming‏)‏ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻔﺶ ﻫﺎﻱ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻳﮏ ﺳﺮﺑﺎﺯﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﺍﺩ.ﺩﺭdownpour‏ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻫﺎ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﺎﻫﺮﺍﻧﻪ ﺑﺎﺷﺪ.ﺍﻳﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻧﻴﺰ ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻴﭻ ﺧﺼﻴﺼﻪ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﺳﻼﺡ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺷﻤﺎ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺑﻪ ﻳﮏ ﺍﺳﻠﺤﻪ ﻣﻴﺒﺎﺷﻴﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﻨﺰﻝ ﻣﻴﺎﺑﺪ.ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺑﺎﺯﻱ ﺍﻧﺘﻬﺎﻳﻲ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﻱ ﺑﺎ ﺍﻥ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺷﺪﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺧﺼﻴﺼﻪ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺯﺧﻤﻲ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺳﻌﻲ ﺑﺮ ﻧﺎﺑﻮﺩﻱ ﺍﻧﻬﺎ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﻧﻴﺰ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﻮﻳﺪ. ﻣﻌﻤﺎ ﻫﺎ ﻳﮑﻲ ﺍﺯ ﺑﺨﺶ ﻫﺎﻱ ﺍﺳﺎﺳﻲ ﮊﺍﻧﺮsurvival horror‏ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﮊﺍﻧﺮ ﺳﻌﻲ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪﺍﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﺪ،ﻣﻌﻤﺎ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﻋﻘﺐ ﺗﺮﯼ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪ.ﺳﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﺍﻭﻝ ﺑﺪﻟﻴﻞ ﻣﻌﻤﺎﻫﺎﻱ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﺧﻮﺩ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻣﻌﻤﺎ ﻫﺎﻱ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂdownpour‏ ﺑﺎﺯﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮔﺸﺖ.ﺑﺮﺍﻱ ﮐﺴﺎﻧﻲ ﻣﺜﻞ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻋﺎﺩﺕ ﺑﻪ ﺣﻞ ﻣﻌﻤﺎ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺳﺨﺘﻲ ﺣﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﺳﻄﺢ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﻻﺗﺮﻳﻦ ﺳﻄﺢ ﺳﺨﺘﻲ ﺩﺭSilent hill :downpour ﻗﺮﺍﺭ ﻫﺴﺖ ﺣﺲ ﻭ ﺣﺎﻝ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺟﺪﻳﺪﻱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺑﺪﻫﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﺘﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﻱ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺩﻫﻪ ﻗﺒﻞ ﺑﻪ ﻳﮑﻲ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﮊﺍﻧﺮ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﮐﺮﺩ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﺪ.ﺍﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻪ ﺁﻳﺎ ﺍﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﺮﻧﺪsilent hill‏ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﺳﺎﺯﻱﮐﻨﺪ ﻳﺎ ﻧﻪ ﭼﻴﺰﻳﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺯ ﻃﺮﻑdownpourﺍﺭﺍﺋﻪ ﺷﻮﺩ.ﺁﻧﭽﻪ ﻣﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﻴﻢ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﻱ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﻳﻬﺎ ﻣﺴﻴﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻳﮏ ﻣﺴﻴﺮ ﺟﺪﻳﺪ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺟﻬﺖ ﻣﻴﺪﻫﺪ.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or