اطلاعات جديد از Ninja Gaiden2( از سوي Famitsu)

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از Maxconsole.com:
آخرين شماره مجله Famitsu اطلاعات جديدي را از بازي Ninja Gaiden2 فاش كرده است مبني بر وجود چهار سختي(difficulty levels).
Level2 براي افرادي كه نسخه اول بازي را تمام كرده اند توصيه شده است.
Level3 براي كساني كه فكر ميكنند توانايي هاي زيادي در اين بازي دارند.
و نهايتا Level4 براي كساني كه واقعا حرفه اي اند پيشنهاد شده.
همچنين اطلاعات جديدي از بازي به شرح زير فاش شده است:
-سازندگان بازي اينبار قصد دارند تا محيط هاي مبارزه را به صورت بسته طراحي نكنند يعني به همانند بازي ديگر اين طور نباشد كه تا زماني كه شما تمام دشمنان يك ناحيه را شكست نداده ايد نتوانيد از منطقه خارج شويد. به طور مثال زماني كه شما نمي توانيد دشمنان را شكست دهيد مي توانيد فرار كنيد!
- در مورد سيستم سلامتي بازي نيز گفته شده قسمت هايي از بدن هستند كه در صورت آسيب ديدن با سيستم Auto Healing(بازيابي اتوماتيك جان) به حالت اول بر نخواهند گشت و اين سيستم necrosis system(سيستم بافت هاي مجزا) نام دارد.
-در نسخه جديد بازي شما مي توانيد فقط 6 آيتم را با خود حمل كنيد كه اين كار را خود به خود سخت تر مي كند زيرا شما بايد از آيتم هاي خود به طور بهينه استفاده كرده تا در زمان مبارزه با Boss ها دچار مشكل نشويد. البته گفته شده كه تعداد آيتم ها در هر محيط بسيار زياد خواهد بود.
Famitsu در ادامه گفته است كه سازندگان قصد دارند بطري هايي را در محيط ها قرار دهند كه در صورتي كه از آن ها بنوشيد 50% سلامتي شما باز گردد.

با سلام level 4 كه سهله اگه level x هم بزارند بازم برام اسونه (جدي نگيريد بابا شوخي كردم ) :biggrin1: ولي اميدوارم تا زمان عرضه بازي من هم يه 360 داشته باشم .
شما کنسول قبلی xbox رو داشتی؟
ninja gaiden شماره يکش رو بازی کردی؟
شماره يکش جوری بود که در حالت نرمال کمتر گيمری میتونست تا اخرش بره چه برسه به level هارد
همونطور که دوستمون در بالا گفت بايد میگفت level 4 به هيچ کس پيشنهاد نمیشه

واجب شد شما ره ي 1 رو برم بگيرم
حالا تکلیفه ما ها که نه xbox1 داشتیم نه ninja gaiden 1 رو تموم کردیم چیه اختمالن باید با لوله منفیه 1 بریم
بازي رو روي dvd9 زدن و روي 360 اجرا ميشه وست - نكس گيم دارن برو بگير

از اون بازیهاست که خرید 360 رو واجب میکنه:) نسخه اولش روی ps3 رو دارم میترکم ... ولی پدر مخ رو صلوات میده ...

حالا فریدون گیر داده بازم سختر:(:(( ترکیدم داداش:cheesygri

از اون بازیهاست که خرید 360 رو واجب میکنه:) نسخه اولش روی ps3 رو دارم میترکم ... ولی پدر مخ رو صلوات میده ...

البته بستگی به مخش داره ...

Ninja Gaiden Sigma از لحاظ فکری اصلا بازی سختی نیست ( کلا به نظر من هیچ نیازی به فکر کردن نداره )

ولی از لحاظ مهارت مبارزه بازی سختی هست .

به نظر من فكراي اين بازي سخت تر از god2 بود مخصوصا اگه ادم از اشيا مخفي يا راهاي مخفي بازي رو كشف كنه

اون که درست ، ولی نمیشه به این بازی گفت " فکری " به هر حال همه بازیها در بعضی از مواقع به تفکر نیاز دارن ، ولی نه اینکه بخوای به مغز فشار بیاری !!

چند تا عکس جدید از Ninja Gaiden II منتشر شده که با اجازه تون اینجا می ذارم:

943273_20080102_thumb001.jpg
مشاهده در سایز اصلی

943273_20080102_thumb002.jpg
مشاهده در سایز اصلی

943273_20080102_thumb003.jpg
مشاهده در سایز اصلی

کلیه عکس های منتشر شده تاکنون(2 ژانویه 2008)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or