اطلاعات جديد از بازي Pgr4

BlackCat

کاربر سایت
شرکت مایکروسافت امروز اطلاعات جدیدی از بازی PGR4 را که شامل اعلام دو Track جدید و شش اتومبیل جدید است منتشر کرد.
ترک های جدید ترک های Nürburgring و Quebec نام دارند که رسما تایید شده اند. پیش از این نیز نام دو ترک Shanghai و St. Petersburg فاش شده بود و از آن جایی که بازی دارای کلا ۱۰ شهر است(با ترک اشتباه نشود) درحال حاضر نام شش شهر دیگر مجهول است.
نام شش ماشین جدید اعلام شده نیز به شرح زیر است: 1967 Toyota 2000GT, 1978 Lamborghini Countach LP400, 1998 Subaru Impreza 22B STi, 2004 BMW M5, 2007 RUF RGT و 2007 Lotus GT3RR.
یک تریلر جدید نیز از گیم پلی بازی منتشر شده است که می توانید از اینجا زیر دریافت نمایید.

وجود موتور سیکلت و وسائل نقلیه جدید در Project Gotham Racing 4

Gamespot.com امروز به نقل از سازنده بازی اعلام کرد:

PGR4 بزرگتر و بهتر از نسخه قبل و بهترین بازی در سبک اوتومبیل رانی برای X360 خواهد شد.
وجود انواع موتورسیکلت - حالت photo mode - حالت share videos برای بازی های آنلاین - امکان پشتیبانی آنلاین 8 نفر همزمان را خواهد داشت.

تصویر مربوط به محیط بازی PGR4

project_gotham_xbox360_04pe.jpg

آخرین ویرایش:
وجود موتور سیکلت و وسائل نقلیه جدی در Project Gotham Racing 4

Gamespot.com امروز به نقل از سازنده بازی اعلام کرد:

PGR4 بزرگتر و بهتر از نسخه قبل و بهترین بازی در سبک اوتومبیل رانی برای X360 خواهد شد.
وجود انواع موتورسیکلت - حالت photo mode - حالت share videos برای بازی های آنلاین - امکان پشتیبانی آنلاین 8 نفر همزمان را خواهد داشت.

تصویر مربوط به محیط بازی PGR4

project_gotham_xbox360_04pe.jpg

والا این عکسی که گذاشتی من تو شماره4(ضمیمه 3) مجله بازی رایانه (صفحه 21) برای PGR 3 دیدم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

با تشکر فراوان از عزیزان خبر گذاری :biggrin1:
آقا محیط بازی گرافیکش این باشه خدا به طراحی و مدل سازی ماشینها رحم کنه. فوق العاده ست گرافیکش :love:

توپ !!! عالي !!! من تا تهش رفتم !!! آخرش تموم ميشه !!!
تازه 3 تا تيزر ازش اومده كه گيم پلي هم نيست . حالا شما از ما شرح حال game play رو ميخواي؟!!!

دوچرخه نیز به جمع وسائل نقلیه در PGR4 پیوست

جای همین یک وسیله کم بود ساعاتی پیش سایت رسمی bizarrecreations به طور رسمی وجود دوچرخه را نیز در بازی PGR4 تایید کرد با توجه با آخرین عکس های منتشر شده از بازی شاهد بازی فوق العاده عالی در 3 سبک رانندگی با 3 وسیله مختلف خواهیم بود که ارزش انتظار را برای X360 داران دارد.

vidgrab01_sm.jpg

vidgrab02_sm.jpg

vidgrab03_sm.jpg

vidgrab04_sm.jpg

vidgrab05_sm.jpg

آخرین ویرایش:
دوچرخه
مطمئنی دوچرخه؟ من هر جا خوندم گفته بودن موتورسیکلت (Bike، Motorcycle) اضافه شده. خبری از دوچرخه (Bicycle) نبود. البته فکر کنم منظورت از دوچرخه همون موتورسیکلت بوده که با این‌که درسته، اما مرسوم نیست و آدمو به اشتباه می‌ندازه.

مطمئنی دوچرخه؟ من هر جا خوندم گفته بودن موتورسیکلت (Bike، Motorcycle) اضافه شده. خبری از دوچرخه (Bicycle) نبود. البته فکر کنم منظورت از دوچرخه همون موتورسیکلت بوده که با این‌که درسته، اما مرسوم نیست و آدمو به اشتباه می‌ندازه.

سامان جان Bike مخفف کلمه دوچرخه هست خودت میدونی اما این کلمه جدا از Motorcycle اومده اگه پشت سر هم میومد به نظر نمیرسید دوچرخه باشه.
شاید هم من اشتباه میکنم این متن خبر:

http://www.bizarrecreations.com/article.php?article_id=5250

چه باحال. میگم فقط قایق موتوری و اسنوموبیل و ATV نداره. چی کار دارن میکنن. واسه همه صلیقه ها وسیله دارن. راستی رضا مسابقه با دوچرخه باید حالی داشته باشه ها :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or