اطلاعات جالب از Lost Odyssey (حتما بخونید و ببینید)

Wroth Master

کاربر سایت
LO_PUB--screenshot_viewer_medium.jpg

این بازی توسط Hironobu Sakaguchi پدر final fantasy سازنده این بازی RPG-turn-based هست

و اما اطلاعات:
طبق اخبار برای بازی کردن این گوهر ناب بر روی X360 باید تاواخر سال 2007 صبر کنید ولی ساکاگوچی اعلام کرد در طول سال 2007 دموهای قابل بازی این بازی عرضه خواهد شد

حالا میریم سراغ خود بازی در تریلر فوق العاده زیبایی که جدیدا منتشر شده شما میتوانید به وضوح در هم امیخته شدن فانتزی با تکنولوژی رو ببینید :
برای مثال اولین لوکشین بازی بالای سقف یک لوکوموتیو هست که شخصیت اول بازی (که هرگز نمیمیرد) با چند روبات مبارزه میکند_این تکنولوژی_ ولی شخصیت اصلی این روبات ها رو با یک جادو اسمانی ( این صحنه در نهایت شکوه می باشد) از بین میبرد _این فانتزی_
در لوکشین بعدی که در یک سرزمین افسانه ای اتفاق میفته شخصیت های بازی در حال جنگ با یک غول عظیم و جثه هستند_فانتزی_ ولی جالب اینه در اخر اون موجود رو با یک شلیک اسلحه گرم از بین میبرند_تکنولوژی_

جالب است که بعضی از شخصیت های بازی یاداور سری بازی های final fantasy هستند برای مثال:وقتی شخصیت خشن پیر بازی با ناراحتی به کشتی اش بر میگردد انسان رو به یاد کشی فضایی master Cid می ندازد
یا دوشخصیت (یکی زن یکی مرد) بازی یکی با لباس سبز و دیگری با لباس قرمز یاد Palom and Porom را تازه میکنند.

یک خبر بد در باره بازی این است که هر گاه با یک monster (هیولا) در بازی روبرو میشوید بازی لود میشه (که امیدواریم تا عرضه بازی از بین بره)

یک خبر فوق العاده این که وقتی به یک دشمن ضربه میزنید یک مینی گیم به وجود میاد که هر چقدر تو اون مینی گیم بهتر بازی کنید اثر ضربه شما بیشتر میشه(Wow)

20--screenshot_large.jpg

امیدوارم خوشتون بیاد باز هم منتظر خبر های بعدی باشین:love:
اگه خوشتون اومد بگید من به کارم ادامه بدم:love:

آخرین ویرایش:
فعالیتت تو بخش اخبار دنیای بازی ها عالیه مستر جان :love:
فقط اگه بیشتر خبر بذاری تا اطلاعات کلی عالی تر هم میشه ;) (البته هر 2 تاش نیازه و خوبه.)

فعالیتت تو بخش اخبار دنیای بازی ها عالیه مستر جان :love:
فقط اگه بیشتر خبر بذاری تا اطلاعات کلی عالی تر هم میشه ;) (البته هر 2 تاش نیازه و خوبه.)

والا من تا خبر جدید رو پیدا کنم و بعد ترجمه کنم تازه بعدش هم برم عکس هم پیدا کنم طول میکشه خوب
ولی اگر شما دوستان استقبال کنید من ادامه میدم:love:

پس چرا بقیه دوستان هیچی درباره این بازی نمیگن؟؟!!!!!!!!!!!!!!

كاش ميشد بيشتر از يك تشكر ازت كنم:love:
اما چندتا نكته:
1-
حالا میریم سراغ خود بازی در تریلر فوق العاده زیبایی که جدیدا منتشر شده شما میتوانید به وضوح در هم امیخته شدن فانتزی با تکنولوژی رو ببینید :
برای مثال اولین لوکشین بازی بالای سقف یک لوکوموتیو هست که شخصیت اول بازی (که هرگز نمیمیرد) با چند روبات مبارزه میکند_این تکنولوژی_ ولی شخصیت اصلی این روبات ها رو با یک جادو اسمانی ( این صحنه در نهایت شکوه می باشد) از بین میبرد _این فانتزی_
در لوکشین بعدی که در یک سرزمین افسانه ای اتفاق میفته شخصیت های بازی در حال جنگ با یک غول عظیم و جثه هستند_فانتزی_ ولی جالب اینه در اخر اون موجود رو با یک شلیک اسلحه گرم از بین میبرند_تکنولوژی_
اين مشخصه تو تمام بازيهاي ساكاگوچي وجودداره. بعبارتي در دنياي دوست داشتني اون ترتيب زماني دنياي ما در هيچ زمينه اي وجود نداره حالا چه از نظر تكنولوژي ، چه از نظر فرهنگي و...
2-
یک خبر بد در باره بازی این است که هر گاه با یک monster (هیولا) در بازی روبرو میشوید بازی لود میشه (که امیدواریم تا عرضه بازی از بین بره)
چنين چيزي تا حالا سابقه نداشته
73.gif
اميدوارم يه فكري به حالش بكنن.
یک خبر فوق العاده این که وقتی به یک دشمن ضربه میزنید یک مینی گیم به وجود میاد که هر چقدر تو اون مینی گیم بهتر بازی کنید اثر ضربه شما بیشتر میشه(Wow)
اين در مورد تمام ضرباته؟ چون تو بازيهاي قبلي چنين چيزي بود ام براي ضربه هاي خاص. البته اگه تو بلودراگون اين مسئله بيشتر به چشم ميومد والبته باعث لذت بخش تر شدن گيم پلي ميشه
اين عكسس هيجان انگيز ترين نكته اين پسته: همونطور كه ميبينيد تعداد افراد گروه بيشتر شده كه اين به معناي امكان (و البته نياز به) اجراي استراتژي هاي پيچيده تره. از ظاهرشون هم تقريبا معلومه هر كدوم تو چه كلاس هستن كه اينهم نشون دهنده تعدد كلاسهاي موجود در بازيه
امیدوارم خوشتون بیاد باز هم منتظر خبر های بعدی باشین
اگه خوشتون اومد بگید من به کارم ادامه بدم
خوشمون اومد؟ عاليه:love: كارت رو ادامه بده

حالا يه سوال:
طبق اخبار برای بازی کردن این گوهر ناب بر روی X360 باید تا سال 2008 صبر کنید
من 1-2 هفته پيش كه گيم اسپات رو ميديدم اينجور كه نوشته بود تا 1-2 ماه ديگه ريليز ميشه. تاريخش تغيير كرده؟

من 1-2 هفته پيش كه گيم اسپات رو ميديدم اينجور كه نوشته بود تا 1-2 ماه ديگه ريليز ميشه. تاريخش تغيير كرده؟

شما راست میگی این بازی قراره تا اواخر امسال (میلادی)عرضه بشه این که گفته بودم سال 2008 اشتباه بود ببخشید بعضی وقتا پبش میاد چون اگه شما هم بعد از 6-7 ساعت پشت کامپیوتر بازی کردن میومدی یه متنو ترجمه میکردی یه اشتباهی پیش میومد دیگه:blushing:

خوشمون اومد؟ عاليه كارت رو ادامه بده
چشم حتما:love:

كاش ميشد بيشتر از يك تشكر ازت كنم
قابلی نداشت:)

این بازی در حالت جنگ نوبتی هست یا همین طوری مثل بیشتر بازیهای جنکی میشه جنگید آخه تو یک تریلر دیدم باید گزینه برای شمشیر زدن انتخاب میکردی این طوری اصلا هیجان نداره

این بازی در حالت جنگ نوبتی هست یا همین طوری مثل بیشتر بازیهای جنکی میشه جنگید آخه تو یک تریلر دیدم باید گزینه برای شمشیر زدن انتخاب میکردی این طوری اصلا هیجان نداره

اگه متن بالا رو خونده باشی میبینی نوشتم سبک بازی RPG-turn-based هست
یعنی همون نقش افرینی نوبتی:)

اين بازي يه TB RPG هست به اين معنا كه در اين بازي rpg مبارزات بصورت نوبتي انجام ميشه
این طوری اصلا هیجان نداره
اتفاقا سرشار از هيجانه. هيجان اين بازيها بيشتر بعلت داستانهاي پركشش و جذابشه و همچنين مبارزه با باس هاي قدرتمند كه بعضا ممكنه با 10 -20 بار تكرار مبارزه موفق به شكست دادنشون بشيد و بعضي از اين مبارزات ممكنه تا 1 ساعت طول بكشه. مبارزات در اين بازيها برمبناي داشتن استراتژي و ارتقا هدفمند تواناييها اعضاي گروه در زمينه هاي مختلفه. مشكل اينجاست كه اين سبك تو ايران بدليل نيازبه حوصله و البته كمي دونستن زبان جا نيافتاده وگر نه جزو پرطرفدارترين سبكها تو دنياست

فقط در مورد این بگم که اصلا خبر بدی نیست در واقع همون Random Encounter ه که در اکثر بازی های TBRPG وجود داره مثل همه Final Fantasy ها(بجز FFXII) که بعد از حرکت شخصیت و برداشتن تعدادی قدم برحسب میانگین قدم ها Average Step بصورت تصادفی و با نشون دادن که افکت تصویری وارد مبارزه میشه و لود میدان مبارزه طی مدت زمان پخش اون افکت فقط دو یا سه ثانیه طول میکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or