اطلاعات از بازی Medal of Honor: Airborne

Wroth Master

کاربر سایت
این بازی توسط EA La ساخته میشه و EA Games ناشرش هست

Get ready to watch the skies - or drop out of them - in fast, intimately chaotic team skirmishes

این بازی به این صورت شروع میشه که شخصیت بازی با یک چتر از هواپیما به پایین میپرد این که شما کجا فرود میایید دست خودتون هست (در Ps3 به لطف کنترلر 6 جهته) ولی این که افرادتون کجا فرود میایند دست شما نیست وبه صورت تصادفی صورت میگیرد برای مثال اگر یک مرحله را چندین با بازی کنید افرادتون در جاهای مختلف فرود می ایند و ممکن است به طور تصادفی در هوا تیر خورده و بمیرند :eek:

این بازی در شهر های مخروبه و روستا های ویران شده در جنگ جهانی دوم مثل سیسیل و نرماندی و .... صورت میگیرد و گزشتن از بین این شهر ها بسیار سخت و وحشتناک (منظور هیجان بسیار بالا و استرس بالا ) هست.

همچنین شما در نقش شخصیت اول بازی میتوانید نیروهای متفقین رو در هوا دور زده و از پشت به انها حمله کنید و افرادتون دشمنان را محاصره کنید

یک خبر بد اینکه تا الان فقط سه مپ با وسعت کم برای حالت multiplayer در نظر گرفته شده که EA قول داده بعد از انتشار بازی مپ های بیشتر با وسعت عظیم در اختیار علاقه مندان قرار بده

The real game begins when you hit the ground

052507_mohair_banner--article_banner.jpg

بازی در هوا فقط چند ثانیه طول میکشه و بازی اصلی روی زمین دنبال میشه.
وقتی که شخصیت بازی با چتر به زمین رسید در عرض چند ثانیه چترش را جمع کرده و بازی اصلی شروع میشود.تقریبا میتوان گفت همه مراحل به همین ترتیب اغاز میشوند .
Each mission begins with an "In the Plane" sequence that ends with you getting out of the plane from several thousand feet in the air

در این بازی به منظور ساده شدن مختصات افراد خودی اولین سربازی که به زمین رسید یک دود سبز رنگ ایجاد میکند و دیگر سربازان هم در حوالی همون منطقه فرود می ایند اگر شما در قسمت سقوط ازاد با چتر سریع عمل کنید می توانید به بالای یک برج یا هر منطقه ای که به دیگر مناطق مشرف باشد برسید و از اونجا دشمنان رو با یک اسلحه snipe غافل گیر کنید:laughing:

در این بازی هیچ چیز از قبل تعیین شده نیست و ممکنه از شانس بد یک نفر وقتی با چتر پرید در مقر دشمن فرود بیاد که یعنی فاتحه:laughing::laughing:
مثل دیگر: ممکن است شما در یک ماموریت وظیفه داشته باشید بعد از فرود با یک سرباز صحبت کرده سپس به یک زخمی کمک کنید بعد هم یک شخص خاص رو بکشید ممکن است در این بین خودتون بمیرید و اگر بازی رو ری استارت کنید ممکن است همه ماموریت ها فرق کند واصلا اون شخصیت های قبلی رو نبینید(WoW):eek::eek::eek:

جو حاکم بر بازی بسیار هیجان انگیز و قافل گیر کننده است و بازی دارای هرج و مرج زیادی است

این بازی ابتدا قرار بود در زمستان 85 منتشر بشه که با تاخیر مواجه شد و :
We'll know for sure when the game ships on August 28th for 360, PS3 and PC
یعنی تقریبا یک ماه دیگه

یک نکته مثبت بازی این است که بازی به غیر از لود از سیو قبلی هیچ لودینگ دیگری ندارد:eek:

Rex Dickson سرپرست طراحان گفته: "Essentially, almost all of the playable space in a mission is your drop zone. You can choose to drop anywhere you want to."

هچنین از زبان تیم طراحان:Dropping onto an enemy objective or behind enemy lines would be considered a "high risk" drop

UPM88.pre_moh.grab06--screenshot_large.jpg

MOHA_Neptune_Enemies_Attack--screenshot_large.jpg

MOHA_Neptune_Storm_the_beaches--screenshot_large.jpg

moha_7--screenshot_viewer_medium.jpg

moha_6--screenshot_viewer_medium.jpg

moha_1--screenshot_viewer_medium.jpg

Tower_Plaza--screenshot_viewer_medium.jpg

باز هم خبر از این بازی هست و مطمئننا در پست های بعدی این اطلاعات و اخبار تکمیل میشن:)
با تشکر

یادمه یه تاپیک زده بودن که به BIA 3 و COD 3 و MOH: AB کدوم بهتره. من به MOH رای داده بودم :biggrin1: پیش بینی مثل اینکه داره درست از اب در میاد.;)

cod از ژار جنگ جهانی 2 خارج شده وگرنه Cod همیشه سرتر بوده در این ژانر. همین طور که با مدرن شدنش شاخ همه رو شیکنده
اون مقایسه مال دورانی بود که هنوز Cod 3 نیومده بود. درکل با حرفهات موافقم ;)

مستر جان از خبرات خیلی ممنونم...
با این وجود باید بازی خوبی از آب در بیاد. من تریلرهای E3 رو که دیدم واقعا دیوونه شدم. ولی Brothers In Arms: Hell's highway هم خیلی خیلی عالی بود . ولی در کل به نظر من MOH قشنگتره ;)
بازم از اطلاعاتت ممنونم به کارت ادامه بده;)

. ولی Brothers In Arms: Hell's highway هم خیلی خیلی عالی بود . ولی در کل به نظر من MOH قشنگتره
دیگه اینقدر بازی تو این سبک بازی کردم که دیگه حوصله فرمانده بازی رو ندارم. ولی الحق وحشتناک هست بازیش :biggrin1:

به نظر من BIA رو نباید با دوبازی MOH و COD مقایسه کرد چون کلا سبک بازی کردن در این بازی متفاوته و شما باید کاملا پیرو کار گروهی و تاکتیکی باشید و اگه بخواهید یه تنه جلو برید اصلا نمی تونید بازی کنید و کلا گیم پلی سریعی نداره برعکس MOH و COD . من این بازی رو تا حالا بازی نکردم (BIA) (یعنی کامل بازی نکردم) ولی این نسخه جدیدشو بدجوری تو کفشم حتما بازیش می کنم . در مورد بازی مدال من فقط از مدالهای PS1 و اولین مدال PC یعنی Allied Assualt خوشم اومد و خیلی باهاشون حال می کردم و بعد از اون دیگه این بازی با اومدن COD از دوران اوج خودش فاصله گرفت ولی حالا با اومدن این نسخه که تا حالا خوب عمل کرده و همچنین کم شدن یه رغیب بزرگ (COD) فکر کنم دوباره مدال رو در دوران اوج خواهیم دید البته دموهایی که از این بازی دیدم چندتا مشکل داشتن که امیدوارم تا زمان عرضه حل بشن یکیش صدای اسلحه ها بود که واقعا مضحک بود طوری که آدم فکر می کرد تفنگ اسباب بازی دستشه از این نظر من COD رو ترجیح میدم چون صدای اسلحه هاش خیلی به واقعیت نزدیکترن امیدوارم مدال هم همینطور باشه . مستر جان کارت خیلی درسته ادامه بده آینده خوبی داری ;) .

به نظر من BIA رو نباید با دوبازی MOH و COD مقایسه کرد چون کلا سبک بازی کردن در این بازی متفاوته و شما باید کاملا پیرو کار گروهی و تاکتیکی باشید و اگه بخواهید یه تنه جلو برید اصلا نمی تونید بازی کنید و کلا گیم پلی سریعی نداره برعکس MOH و COD . من این بازی رو تا حالا بازی نکردم (BIA) (یعنی کامل بازی نکردم) ولی این نسخه جدیدشو بدجوری تو کفشم حتما بازیش می کنم . در مورد بازی مدال من فقط از مدالهای PS1 و اولین مدال PC یعنی Allied Assualt خوشم اومد و خیلی باهاشون حال می کردم و بعد از اون دیگه این بازی با اومدن COD از دوران اوج خودش فاصله گرفت ولی حالا با اومدن این نسخه که تا حالا خوب عمل کرده و همچنین کم شدن یه رغیب بزرگ (COD) فکر کنم دوباره مدال رو در دوران اوج خواهیم دید البته دموهایی که از این بازی دیدم چندتا مشکل داشتن که امیدوارم تا زمان عرضه حل بشن یکیش صدای اسلحه ها بود که واقعا مضحک بود طوری که آدم فکر می کرد تفنگ اسباب بازی دستشه از این نظر من COD رو ترجیح میدم چون صدای اسلحه هاش خیلی به واقعیت نزدیکترن امیدوارم مدال هم همینطور باشه . مستر جان کارت خیلی درسته ادامه بده آینده خوبی داری ;) .

آره درسته. به نظر من هم مقایسه این BIA با دو بازی دیگه اشتباهه. همونطور هم که گفتی سبکش هم فرق میکنه. من تو یه تاپیک که قبلا درباره نظرسنجی بین این 3 بازی زده شده بود به مدال رای دادم. در مورد بازی BIA هم بگم که این بازی نسبت به نسخه های قبلیش خیلی پیشرفت کرده. هم از نظر گیم پلی و هم از نظر گرافیک. من تریلرهای E3 رو که دیده خیلی دیوونه شدم خیلی محشر بود. مشکلات بازی هم حق با تو هستش یکی داغون بود که خداکنه حل شه;)

با همه دوستانی که در حال مقایسه بازی ها هستند لطفا تاپیک رو منحرف نکنید اینجا فقط اخبار بازی گذاشته میشه و تاپیک مقایسه بازی ها نیست:angry::angry::angry::angry:

با تشکر :love::love:

با همه دوستانی که در حال مقایسه بازی ها هستند لطفا تاپیک رو منحرف نکنید اینجا فقط اخبار بازی گذاشته میشه و تاپیک مقایسه بازی ها نیست:angry::angry::angry::angry:

با تشکر :love::love:
:mad:باشه چشم:mad:

اونوقت دوست عزیز این عکسهای بالا مال360یاps3?????

آخرین ویرایش:
اونوقت دوست عزیز این عکسهای بالا مال360یاps3
عکس هایی از بازی منتشر نشده که بین 360 و PS3 مقایسه کند ولی در کل بیشتر عکس های بالا مربوط به نسخه PS3 هست (با توجه به سایتی که ازش عکس هارو گرفتم)

logo.jpg

این هم چند اخبار از بازی چون سرم شلوغ هست نمیتونم الان ترجمه کنم ولی مطمئن باشید در اصرع وقت به طور کامل براتون ترجمش میکنم:

The Medal of Honor Airborne development team continues to ensure that the ideals and integrity of the prestigious congressional Medal of Honor are accurately reflected in the game. The producers sought counsel from numerous expert sources to make certain the game is historically accurate and as true to the WWII Airborne experience as possible. Serving as a military spokesperson for Medal of Honor Airborne, Capt. Dale Dye, who has worked as the Military Technical Advisor for the last 7 Medal of Honor games, will help to create a truly authentic experience.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or