اطلاعات از بازی Heavenly Sword

Wroth Master

کاربر سایت
اين بازي كه توسط نينجا تئوري در حال ساخت هست و توسط خود سوني در ماه اینده فقط برای ps3 منتشر خواهد شد

اطلاعات بازي:
در تريلرهاي جديد اين بازي كه نمايش داده شده سه boss اصلي مشخص شده كه يكي از انها كه خيلي وقته نمايش داده شده همون غول بزرگ هست (ببخشيد اسمشونو نميدونم) كه چند مبارزه Nariko با اون نمايش داده شده

HS%20002--screenshot_viewer_medium.jpg

boss بعدي كه به تازگي مبارزه با اون نمايش داده شده يك boss مونث هست كه بيشتر شبيه موجودات آبزي هست
در تريلر نمايش داده شده از مبارزه شخصيت اصلي با اين boss كه در يك محوطه ای مملو از آب صورت ميگرفت نكات جالبي وجود داشت اول اين كه فيزيك آب و گرافيكش بسيار محو كننده بود دوم اين كه ميشد از آب به عنوان اسلحه استفاده كرد براي مثال boss اين مرحله مي توانست با آب امواجي درست كند كه به شخصيت بازي صدمه وارد ميكرد كه اين امواج به طرز زيبايي طراحي شده بود

heswp3074--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3058--screenshot_viewer_medium.jpg

boss بعدي كه فقط قيافش و چند نكته ساده ازش مشخص شده يك boss مذكر بود كه داراي بال هاي اهني بود همچنين قابليت نامرئي شدن را نيز داشت كه به نظر اين سخت ترين غول بازي به غير از خود king باشه

heswp3066--screenshot_viewer_medium.jpg

ديگر قابليت جديد بازي امكان استفاده از راكت مي باشد كه وقتي شخصيت بازي اون رو از زمين بر مي دارد ديگر نميتواند از شمشيرهايش استفاده كند مگر اينكه اين اسلحه رو به زمين بندازد نكته خيلي جالب در استفاده از اين اسلحه كه به لطف كنترلر 6 محوره Ps3 ممكن شده قابليت هدايت موشك بعد از پرتاب است بدین ترتیب که صحنه اهسته شده و شما یک موشک شلیک میکنید که سپس دوربین از حالت سوم شخص خارج شده و فقط موشک را دنبال می کند و می توانید در ایم وضعیت موشک را کنترل کنید ولي نكته خنده دار این است که reload راکت مثل reload شاتگان میماند

heswp3075--screenshot_viewer_medium.jpg

اما نكته جالب بازي حالت هاي سينماتيك بازي هست كه در اونها شما بايد به موقع دكمه هاي نمایش داده شده رو فشار بدهيد كه اين كار فقط مختص براي مبارزه با boss هاي بازي نيست و براي رفتن از بخشي به بخش ديگر مثلا از بالاي ساختماني به ساختماني ديگر هم هست كه به نظر خيلي جالب ميرسه (البته بازي هاي ديگري هم مثل tomb raider اين قابليت رو داشتند ولي این حرکات در اين بازي به طرز جالبي استفاده میشه )

همچنین بازی دارای 48 مرحله می باشد

اين بود نكاتي چند از اين بازي فوق العاده
منتظر اخبار بعدي باشيد:love:

آخرین ویرایش:
داری اشتباه می کنی .
من که نسخه دمو رو دانلود کردم حالت دفاع داشت.
من اینو از یه نفر که دمو بازی رو بازی کرده بود پرسیدم ولی اگه شما هم امتحان کردی و میگی داره پس حتما داره

دستت درد نکنه خیلی کارت عالیه. حال کردم . اگه میتونی درباره بازی هایی خبر بزار که قبلا دربارش کمتر خبر گذاشتن. البته من با خبرت خیلی بیشتر از این بازی اطلاعات کسب کردم. دستت درد نکنه;)
راستی من یه تریلر جدید ازش گرفتم که همون راکت رو دستش بود. خیلی حال کردم . بازیه فوق العاده ای هستش...
در هر صورت موفق باشی...;)

من خودم دموی قابل بازی HS رو بازی کردم و سیستم دفاعی فوق العاده ای هم داشت . اما چیز جالبی که من از این بازی فهمیدم این بود که شما در بازی ( که در نقش Nariko هم هستید ) نمیتونید پرش بزنید ( به واقعیت نزدیک تر شده ) . نکته دیگه ی هم اینه که در بازی چندین تکنیک برای کشتن افراد وجود داره ( شما برای اجرای تکنیک ها مثل بازی Takken باید چندین دکمه رو در یک زمان فشار بدهید ) همچنین دوربین بازی هم به وسیله SIXAXIS تغییر جهت میده و کار بازیکن رو دیگه از این بابت کاملا راحت کرده .
و در اخر هم باید بگم که این بازی خیلی خیلی فوق العاده هست .
با تشکر مهدی .

من خودم دموی قابل بازی HS رو بازی کردم و سیستم دفاعی فوق العاده ای هم داشت . اما چیز جالبی که من از این بازی فهمیدم این بود که شما در بازی ( که در نقش Nariko هم هستید ) نمیتونید پرش بزنید ( به واقعیت نزدیک تر شده ) . نکته دیگه ی هم اینه که در بازی چندین تکنیک برای کشتن افراد وجود داره ( شما برای اجرای تکنیک ها مثل بازی Takken باید چندین دکمه رو در یک زمان فشار بدهید ) همچنین دوربین بازی هم به وسیله SIXAXIS تغییر جهت میده و کار بازیکن رو دیگه از این بابت کاملا راحت کرده .
و در اخر هم باید بگم که این بازی خیلی خیلی فوق العاده هست .
با تشکر مهدی .
اقا مهدی دستت درد نکنه راستی کارتون روی اون شبکه اینترنتی بازی سنتر به کجا رسید؟؟؟؟؟

دستت درد نکنه خیلی کارت عالیه. حال کردم . اگه میتونی درباره بازی هایی خبر بزار که قبلا دربارش کمتر خبر گذاشتن. البته من با خبرت خیلی بیشتر از این بازی اطلاعات کسب کردم. دستت درد نکنه
راستی من یه تریلر جدید ازش گرفتم که همون راکت رو دستش بود. خیلی حال کردم . بازیه فوق العاده ای هستش...
در هر صورت موفق باشی...
ممنون و چشم به این خاطر چند خبر از این بازی رو گذاشتم چون قراره تا یه ماه دیگه منتشر بشه و اگه شد بقیه اخبارش هم همین جا بزارم

کارت خوبه بهی
ممنون مهیار جان

اقا مهدی دستت درد نکنه راستی کارتون روی اون شبکه اینترنتی بازی سنتر به کجا رسید؟؟؟؟؟

خواهش میکنم قربان .
کار که تموم شده و الان داره مرحله ی Edit نهایی رو طی میکنه . تو همین کار من خودم HS رو بازی کردم تا بچه ها با فضای بازی بیشتر اشنا بشن .
موفق باشید ;) .

چه جالب پس بازی فردا ریلیز میشه دیگه چون کامل اصلا معلوم نیست که این بازی به تاخیر نیفته مثل لایر
مثل اینکه منظور منو خوب نگرفتی من میگم خود بازی تقریبا کامل هست نه بازار یابی و مسائلی که مربوط به انتشار بازی مثل تولید انبوه بازی یا کار بر روی قسمت های extra بازی چون معمولا خود بازی وقتی کامل شد روی این مسائل کار میشه که خودش 1-2 ماه طول میکشه
و اصلا بی خیال صحبت در این باره شو چون تاپیک منحرف میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or