اطلاعاتی در مورد کنسول دستی Nintendo 3DS

gameware

کاربر سایت
نسل جدید کنسول دستی Nintendo DS ، بنام 3DS احتمالا" در ماه ژوئن توسط نینتندو ژاپن معرفی میشه.

main.jpg

چیزایی که سایت Gizmodo تا الان ازشون خبر داره:

*صفحه قرار هست دارای افکت های 3 بعدی باشه (یه جورایی!) ، بدون نیاز به عینک مخصوص
*احتمالا شتاب سنج داشته باشه تا بتونید بازیهای Motion-Based باهاش بازی کنید مثل آیفون و آیپاد تاچ.
*از بازی های DS و DSi قراره پشتیبانی بشه
*رزولوشن صفحه (تفکیک پیکسل) بیشتر از همه محصولات قبلی نینتندو خواهد بود. (احتمالا 720p)
*دو صفحه داره ولی میتونه بعنوان یه صفحه بزرگ از جفتشون استفاده شه.
*دانلود های بیسیم ممکنه داشته باشه ، که از طریق سیمکارت 3G که میتونه روش نصب شه ، با اینترنت پرسرعت امکانپذیر میشه.
*این دانلودها احتمالا حاوی کتاب الکترونیک و ... هستن ، چیزی که تو DSi XL بود

منبع

اومدم خبر رو بگذارم که گذاشتی :دی

نینتندو کنسول بعدی خودش رو معرفی کرد.نینتندو در یک کنفرانس خبری در ژاپن این خبر رو اعلام کرد.
Nintendo 3DSi نسخه ی 3 بعدی از کنسول DS هست که شما می تونید بدون استفاده از عینک بازی ها رو به صورت 3 بعدی انجام بدین.احتمالا در صفحات این کنسول از منشور های بسیار ریزی استفاده شده که نور رو بین 2 چشم تقسیم میکنن.همون تکنولوژی ای که در گوشی جدید سامسونگ استفاده شده است.
این دستگاه تا آخر سال مالی جاری یعنی مارچ 2011 به بازار عرضه می شود.
nintendo_3ds-540x275.jpg

منبع

**رزولوشن صفحه (تفکیک پیکسل) بیشتر از همه محصولات قبلی نینتندو خواهد بود. (احتمالا 720p)

منبع

720p اونم تو یه اسکرین حداکثر 4 اینچی ؟ :eek:این یکی رو می دونم عمدا گفتی که بخندیم مگه نه؟

حداکثر رزولوشنی که نینتندو یا هر کمپانی دیگه ای برای یه اسکرین دستگاه قابل حمل در این حد در نظر خواهد گرفت 360*640 خواهد بود که تازه برای نینتندو که زیاد به گرافیک و این بند و بساط محلی نمی زاره یه حدس مطمئن میتونه 320*480 یعنی چیزی در اندازه ی psp کنونی و iphone 3gs باشه.

720p اونم تو یه اسکرین حداکثر 4 اینچی ؟ :eek:این یکی رو می دونم عمدا گفتی که بخندیم مگه نه؟

حداکثر رزولوشنی که نینتندو یا هر کمپانی دیگه ای برای یه اسکرین دستگاه قابل حمل در این حد در نظر خواهد گرفت 360*640 خواهد بود که تازه برای نینتندو که زیاد به گرافیک و این بند و بساط محلی نمی زاره یه حدس مطمئن میتونه 320*480 یعنی چیزی در اندازه ی psp کنونی و iphone 3gs باشه.
ببخشدب ولی iPhone 3GS از 720p پشتیبانی میکنه.این یکی رو به عینه دیدم چون برادرم iPhone داره و من دیدم که میشه.از اونجایی که صفحه آیفون فکر کنم 4.3 اینچی باشه(یا چیزی تو این مایه ها)پس قابل درکه که DS بعدی هم بتونه از 720p پشتیبانی کنه.
حالا 720p باشه یا نباشه مهم اینکه بازم باهاش حال نمیکنم:biggrin1:

توی پست اولی در موزد رزولوشن اسکرین صحبت شده نه پشتیبانی از پخش ویدئو های 720p . اینا چه ربطی به هم داره ؟
اِ اِ اِ.راست میگی من حواسم نبود:biggrin1:احتمالا منظورش همونیه که من گفتم:biggrin1:بدبختی اینه که منبع هم هیتلره به صورت درستی نمیتونم نظر بدم:smile:

مثل اینکه منظور صفحه س!

لینک برای من هیلتره ولی اگه اینجور نوشته باشه تو لینک منبع که باید مخ نویسنده اش تاب داشته باشه . در ضمن من اینجا باید از مترجم این خبر هم یه عذرخواهی بکنم که زود قضاوت کردم و فکر کردم ایشون نظر خودشون رو نوشتن:blushing:

این قضیه 3D بودن بازی ها بدون عینک همچین چیز جدیدی نیست. یه بازی هست روی iPhone و... به نام WordFu که این قابلیت رو داره. اینی هم که نینتندو داره صحبتش رو می کنه یه کلک بیش نیست. به وسیله یا سنسور حرکتی یا دوربین تشخیص داده میشه که حالت کنسول در چه زاویه و جهتی داره تغییر میکنه و بازی هم تغییر میکنه. کسایی که iPhone دارن این بازی رو تست کنن تا کامل متوجه بشن قضیه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or