اطلاعاتی از Portal 2

• Thread starter Thread starter S A A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S A A M

کاربر سایت
portal-2-logo.jpg

بازی صدها سال بعد از نسخه اول اتفاق می افتند. به همین خاطر است که گاهی محیط بازی, جنگلی به نظر می‌رسد.
GlaDOS به عنوان شخصیت منفی بازی و Chell شخصیت اصلی بازی است.
قسمت co-op از خط داستانی جداست و به شما اجازه میدهد در نقش دو روبات بازی کند.
این بار فیزیک بازی در پیشبرد آن نقش موثر‌تری دارد. مثلا یک پورتال می‌تواند به عنوان دریچه مکش هوا از مکانی به مکان دیگر نیز بکار رود.
در پازل‌های لیزری یک سری مکعب انعکاس دهنده نیز اضافه شده‌اند که معما‌ها را چالش برانگیزتر می‌کنند.

خود Valve هم فکر نمی‌کرد که این بازی تا این حد بزرگ شود. نسخه اول بیشتر شبیه به یک آزمایش بود ولی در نسخه جدید تازه ماجرا شروع می‌شود و با یک بازی تمام عیار طرف هستید.

بازی برای PC و360 در نظر گرفته شده است.

Source

خود Valve هم فکر نمی‌کرد که این بازی تا این حد بزرگ شود. نسخه اول بیشتر شبیه به یک آزمایش بود ولی در نسخه جدید تازه ماجرا شروع می‌شود و با یک بازی تمام عیار طرف هستید.
Its gonna get real ugly....

نسخه یک رو همینجوری فکر کنم رو Orange Box بود شروع کردم بازی کردن برایه وقت تلف کنی. نمیدونستم اینقدر باحال و معتاد کنندس. مسلما نسخه دومش با ایده ها و معماهایه جدید چیزه عالی از کار درمیاد.

اخرای یکش که مخت سوت میکیشید!:دی
آخ نگو که منم همينجوری شدم! :دی
آخراش از اونجاهايی که يسری مکعب با علامت قلب اضافه شدن سختيش شروع ميشد، بايد حسابی فسفر ميسوزوندی ، 3 مرحله مونده بود به آخر بوسيدمش گزاشتم کنار :دی ( با اینکه خيلی خيلی خوشم آمد از بازيش ، واقعا تکه :love: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or