اطلاعاتی از Bioshock 2

slipknot_ghost

کاربر سایت
سایت Czech gaming اطلاعات جدیدی را از این بازی Bioshock 2 فاش کرده است.:
قصد دارد این بازی را در تابستان سال 2009 عرضه کند. آنها دلیل این تاخیر را این طور ذکر کردند که قصد دارن روی خط داستان و طرح گرافیکی تمرکز بیشتری کنند. داستان این بازی خیلی قبل تر از نسخه اولی بازی خواهد بود و گفته شده است که ما شاهد چیزها و اتفاقات بیشتری در زیر آب خواهیم بود.و این بازی برای سه نسخه ی PC,X360,ps3 عرضه خواهد شد.
واحتمالا بازي براي ps3.xbox360.pcعرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی چی یعنی دوباره بر می گرده به قبل و یه جا دیگه هواپیماش سقوط می کنه ! :laughing:

احتمالا منظورشون يك سري flash backهايي خواهد بود كه بيشتر داستان بازي رو فاش خواهد كرد
Plot will be set BEFORE events from original game
متن اصلي اين بالا هست ترجمشم اينه كه داستان بازي قبل از اتفاقات نسخه اولي خواهد بود!!!

اين ps3 از كجا اومد وسط . اون منبعي كه دادي زبونش چيه بعد من ps3 اي نديدم تو اخر خبر هم xbox360 و pc را نوشته .
اخره منبع يه چيزي نوشته من نوشتم احتمالا براي ps3.pc.xbox360نه حتما:biggrin1:
ولي اخره منبع رو شما درست ميگي!!!:blushing:
شاید با عوض شدن استودیو بازی برای PS3هم بیاد

آخرین ویرایش:
اين ps3 از كجا اومد وسط . اون منبعي كه دادي زبونش چيه بعد من ps3 اي نديدم تو اخر خبر هم xbox360 و pc را نوشته .
فرخ جان اون آخر PC و X360 كه زده اصلآ ربطي به بايوشاك 2 نداره...مربوط به بايوشاك 1 هست...يعني در واقع موارد مرتبط با اين خبر هستش... بعني در واقع نگفته كه پلتفرمش اين دو تاس...

آخر خبر اينو نوشته:
Jsme jen lidé. Právě proto se vůbec nebudeme bavit o tom, jestli BioShock 2 vyjde jen na PC a X360, nebo i na PS3, jejíž majitelé zatím marně čekají na spekulacemi posvěcený port původní hry.

معنيش رو نميدونم ولي حدس ميزنم گفته روي Ps3 هم مياد.(شايدم گفته براي پلي3 نمياد ولي من حدس ميزنم گفته كه مياد)

البته همه‌ي اين صحبتها شايعه است و نميشه اطمينان زيادي روشون داشت...

پ‌ن: كسي سايت ترجمه‌گر متن چكي به انگليسي بلد نيست؟

فرخ جان اون آخر PC و X360 كه زده اصلآ ربطي به بايوشاك 2 نداره...مربوط به بايوشاك 1 هست...يعني در واقع موارد مرتبط با اين خبر هستش... بعني در واقع نگفته كه پلتفرمش اين دو تاس...

آخر خبر اينو نوشته:
Jsme jen lidé. Právě proto se vůbec nebudeme bavit o tom, jestli BioShock 2 vyjde jen na PC a X360, nebo i na PS3, jejíž majitelé zatím marně čekají na spekulacemi posvěcený port původní hry.

معنيش رو نميدونم ولي حدس ميزنم گفته روي Ps3 هم مياد.(شايدم گفته براي پلي3 نمياد ولي من حدس ميزنم گفته كه مياد)

البته همه‌ي اين صحبتها شايعه است و نميشه اطمينان زيادي روشون داشت...

پ‌ن: كسي سايت ترجمه‌گر متن چكي به انگليسي بلد نيست؟

مرسي سپهر جان
معني اين متن چكي رو n4gداره
منبع
در كل تا 2009 رو هيچي نميشه حساب كرد اصلا شايد xbox720امد!!!:eek:

آخ جون زمانش خیلی خوبه ، بازیهارو باید تابستون بدن بیرون بابا موقع امتحان زیریپ زیریپ میدن بیرون دهن ما صاف شده ، البته کاشکی به جای 2009 ، 2008 بود

موفق باشید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or