اصل یا کپی

mohammad-gamer

کاربر سایت
سلام به همه دوستان
من همیشه نرم افزارامو اصل میخرم میخوام بدونم فرق این نسخه های ارجینال با این کپیا چیه؟اصلا فرق دارن؟تفاوتی بین نسخه اصل ویستا با کپیش هست؟

100% فرق هست، مخصوصاً در نسخه های ویندوز، اگه بدونی نسخه های اصل و کپی Xp با هم فرق داشتند یعنی در نسخه های اصل شما براحتی می تونستی سیستمتو Update کنی و به مدیا پلیر 11 و اینترنت اکسپلور همیشه دسترسی داشتی ولی در نسخه های غیر اورجینال شما تنها زمانی که برنامه genuie ویندوز را روی سیستمت داشتی می تونستی update بشی و ویندوز رو بعد یه مدت نیاز به عوض کردن داشت، در ویستا هم به همین صورته که هر کدام از DVD های تولید شده دارای سریالی هستند که وقتی کپی می شن اون سریال از بین میره و نسخه کپی شده تلقی می شه. امیدوارم کمک کرده باشم

از همتون تشکر میکنم.ولی دوستان من نه نسخه کپی و نه اصل ویستارو دارم.اما میخواستم اصل بخرم که فروشنده گفت 50000 تومن این قضیش چیه؟بخرم یا فروشنده کارش ایراد داره؟از کجا اصل بخرم ultimate؟

از همتون تشکر میکنم.ولی دوستان من نه نسخه کپی و نه اصل ویستارو دارم.اما میخواستم اصل بخرم که فروشنده گفت 50000 تومن این قضیش چیه؟بخرم یا فروشنده کارش ایراد داره؟از کجا اصل بخرم ultimate؟

50000 هزار تومن!! نه اصلاً نخر برای اینکه به هر حال نسخه کپی بهت میده، اگه گفت 100% تضمین می کنم و نسخه اصلشه بدون داره دروغ میگه! اگه گفت از بیل گیتس گرفتم بدون بازم داره دروغ میگه!!:biggrin1: اگه بخواد نسخه اصل بهت بده باید 400 دلاری پول بدی! نه عزیز شما فقط یه نسخه ارزون قیمت ویستا Ultimate بگیر که کارت رو راه بیاندازه البته از یه جای مطمئن، من بسته ها نرم افزاری سایت P30Download رو خیلی قبول دارم، چون 100% درستند یعنی من تاحالا هرچی گرفتم درست بودند، Photoshop - Vista - . . .

50000 هزار تومن!! نه اصلاً نخر برای اینکه به هر حال نسخه کپی بهت میده، اگه گفت 100% تضمین می کنم و نسخه اصلشه بدون داره دروغ میگه! اگه گفت از بیل گیتس گرفتم بدون بازم داره دروغ میگه!!:biggrin1: اگه بخواد نسخه اصل بهت بده باید 400 دلاری پول بدی! نه عزیز شما فقط یه نسخه ارزون قیمت ویستا Ultimate بگیر که کارت رو راه بیاندازه البته از یه جای مطمئن، من بسته ها نرم افزاری سایت P30Download رو خیلی قبول دارم، چون 100% درستند یعنی من تاحالا هرچی گرفتم درست بودند، Photoshop - Vista - . . .
آخه اگه 100% فرق هست خوب میگیرم چرا کپی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or