اشکار سازی از Call of Duty بعدی، همین یکشنبه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Call of Duty بعدی همین یکشنبه -4 May- به نمایش در خواهد امد .

Activision و Sledgehammer میخواهند این یکشنبه نمایشی از "عصر جدید" CoD داشته باشند. Sledgehammer در توییتر به این موضوع اشاره کرد و همچنین کاور توییتر CoD با عکس پل طلایی سن فرانسیسکو تغییر کرد . همچنین وبسایت اصلی بازی روزشماری را قرار داده است . (از کدهای این صفحه و پیگیری آنها عکس همان پل طلایی بدست امده است .)
نام این عنوان "Blacksmith" خواهد بود .

پیش تر Activision اعلام کرده بود که CoD بعدی توسط Sledgehammer, Infinity Ward, and Treyarch در سه سال ساخته خواهد شد و این در درجه اول به کیفیت بازی کمک میکند .

منبع (1-2)
-
پ.ن: به توییت های دوماه پیش ایشون دقت کنین . ایشون ادعا کردن *R تو E3 یه چیز خوب برای معرفی داره . یه چیزی مثل GTA V برای نسل بعد .راجب عنوان بازی و پل طلایی که درست بود حرفاش ! احتمال این که ادعایی که راجب *R کرده هم درست باشه زیاد هست .

قبلا گفته بودن ghostنسل بعدی نیستCODبعدیه که میترکونه:bighug:

هیچ وقت سر رونمایی کال آو دیوتی اینقدر هیجان نداشتم :دی
WWII pl0x :praying:

این عکسی که توی سایتشون گذاشتن شبیه یه سرباز هست خیلی به هم ریخت هست ولی من تنها چیزی که میتونم تشخیص بدم پس زمینه ی اون پل هست و عکس یه سرباز چون 2 تا چشم میبینم تو تصویر:d احساس میکنم این 2 تا چشم یه لباس شبیه سرباز های آمریکایی هم داره خوب دقت کنید

در ضمن گیم اینفورمر گفته تصویر سمت راست ingame هست@-)......مربوط به کاور شماره بعدی

در ضمن گیم اینفورمر گفته تصویر سمت راست ingame هست@-)......مربوط به کاور شماره بعدی
اگه گیم پلی باشه این تصویر واقعا فوق العادست بلاخره دارن تو نسل 8 به گرافیک BF3 تو نسل قبل میرسن...:bighug:

اگه گیم پلی باشه این تصویر واقعا فوق العادست بلاخره دارن تو نسل 8 به گرافیک BF3 تو نسل قبل میرسن...:bighug:

lol
----

به نظر من شاید بتونن یکم گرافیکشونو تقویت کنن اما در نهایت بازم یه نسخه تکراری از لحاظ گیمپلی و روند بازی تحویلمون میدن...ببینید کی گفتم! :|

چرا کپکام از کارهای هایپ کننده نمیکنه برای رزیدنت اویل 7 یه کلمه در مورد رزیدنت اویل 7 نگفته هر چی خبره و شایعه هست به بدبختی و بیچارگی جمع شده[-(

چرا کپکام از کارهای هایپ کننده نمیکنه برای رزیدنت اویل 7 یه کلمه در مورد رزیدنت اویل 7 نگفته هر چی خبره و شایعه هست به بدبختی و بیچارگی جمع شده[-(
بعد از RE6 مگه روش هم میشه که هایپ کنه؟ :دی

نسل عوض شد . اینا هنوز با اون انجین طلاییشون مشغول ساختن عناوین مختلف cod هستن.=))

هر دفعه در مورد سری کال آف میشنوی عصر جدید بدون قراره همون قبلی رو با داستان جدید بدن بدون هیچ تغییر گرافیکی:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or