اشتراك ADSL با Dial-up

Insomniac

کاربر سایت
سلام...
يكي از دوستان ( حميدزضا MANIX ) يه كار جالب كرده اما در اصل خودش نكرده و يكي ديگه كرده...
حالا مي خوام ببينم چه جوري ميشه اين كار كرد...
ايشون مودم Dial-up داره اما يه جوري به ADSL فاميلشون وصل مي شه و با سرعت Dial-up اما نامحدود و مجاني از اينترنت استفاده مي كنه...
يه جورايي مثل همون LAN كردن دوتا كامپيوتر از طريق تلفن بايد باشه...
من بلد نيستم...
اگر كسي بلده لطف كنه بگه..
=============
پ.ن : حميدرضا مي گفت خودش نمي دونه چه جوريه اما فاميلشون با IP يه كاري كرده بعد يه User ساخته و حميدرضا با شماره تلفن و بوزر اون وصل ميشه...

چیز عجیبیه ! (یعنی میشه!)
برای خودش free میشه اما برای کسی که adsl داره چی اون که باید هزینه بده اونوقت اگه یک شهر دیگه باشه چی؟!

چیییییی میگیییییی
==
اینو منم شنیدم یکی از دوستام داره از اینترنت دانشگاه استفاده میکنه تازه رمز ایناشو به من داد ولی واسه من کار نکرد:((

پول تلفن كه داره ميده به مخابرات، پس مجاني نيست.

شما ميتوني به مودم طرف وصل بشي، اونم اينترنت رو برات Share كنه ولي براي وصل شدن به طرف پول تلفن بايد بدي چون داري با خط تلفن بهش وصل ميشي.

منظور من از مجاني كارت اينترنتو اينا بود...
هر چي باشه خدايي از شبكه هوشمند بهتره و 90 برابر اين ISP هاي مذخرفه...
كسي نبود بلد باشه ؟؟؟

من اين كارو به شخصه نكردم ولي تئوريش رو بهت ميگم:
اول اينترنت كانكشن طرفت بايد Shared باشه، دوما بايد از توي New Connection يه Incoming Connection بسازه و منتظر شما بشه، بعد شما به كامپيوتر طرف زنگ ميزني و ميتوني از اينترنتش استفاده كني.

اگه ديدي وصل ميشي ولي به اينترنت وصل نميشي، بايد با تنظيمات Gateway ور بري.

منظور من از مجاني كارت اينترنتو اينا بود...
آخه قیمت یه کارت اینترنت چه قدر هست مگه؟ من به شخصه خودم از شبانه استفاده میکنم از 1 تا 10 صبح شما هم که ساعت 6 صبح بیداری برات Case خوبی ـه!
قیمت = 100 ساعت 1500 تومن به عبارت ساعتی 15 تومن برام حساب میشه :دی

برای ساختن Incoming Connection این کار رو بکن ::

1- بورو تو قسمت show all connection زیر دیال اپ ...

2- از چپ صفحه گزینه ی create new connection رو بزن ...

3- گزینه ی 4 رو انتخاب کن

دقیقا یادم نمیاد چون ویندوز ویستا فعلا دارم ولی یه صفحه میومد که باید گزینه ی Do not allow ... رو میزدی بعد در صفحه ای که یه سری نام اومده گزینه ی Add رو بزن ... حالا اینجا یه پسوردی و یوزر بساز به طور مثال x , y خب حالا گزینه ی کانکشنی که درست کردی رو تیک بزن ... نکست رو یزن یه صفحه میاد بورو گزینه ی مودمت رو تیک بزن ... بعد نکست کن تا تموم شه ...

خب حالا نفر دیگه چطور به اینترنت وصل میشین در قسمت یوزر . یوزری که تو ساختی و پسوردی که تو ساختی رو وارد میکنه و بعد شماره هم شماره ی خونه تون رو می نویسه بعد dial رو که میزنه بعد از 2 تا بوق شما به هم وصل میشین ... این روش برای بازی کردنم کارسازه

ممنون خودم طريقه ساختن Income Connection رو بلد بودم:biggrin1: ( يه 2 سالي اين جوري با بروبچ وار مي زديم )
===========
چه جوري با Getaway ور برم ؟؟؟
وصل مي شم اما تو اينترنت نمي وتم بچرخم انگار آفلاين هستم فرقي نداره :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or