اشتباه ترجمه ای پیرامون خبر علاقه کوجیما به Remake بازی MGS به وجود آمده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
MetalGearSolid1.jpg

آقای کوجیما در پاسخ به خبر کار بر روی Remake بازی MGS به تازگی چند توئیت فرستاده اند که می گویند اشتباه ترجمه ای به وجود آمده است !
سخنان ایشان :

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) June 27, 2013
I answered "You (the journalist) wanted me to do MGS2 on Fox Engine but I cannot do. I wish if only someone could make MGS1 on Fox Engine."
However, Chris mistranlated as "Personally he would like have MGS1 on Fox Engine, so he try to find someone right now to do that." NOOOOO!!!

The journalist wasn't wrong. We are deeply sorry for the misinterpretation on our side.
Well, if there's some creator or team in this world who has love and passion to remake "MGS1", I would love to ask for it.

ترجمه پست ها : "شما (ژورنالیست و فردی که با کوجیما مصاحبه داشتند) از من خواستید MGS 1 رو با موتور Fox Engine بسازم اما من گفتم نمی توانم و امیدوارم کسی این کار را بکند.گفته اند کوجیما می خواهد Remake بازی MGS 1 را با موتور فاکس بسازد، نه!ژورنالیست مقصر نیست و اشتباه ترجمه ای پیش امده!اما اگر تیمی در دنیا است که به این بازی علاقه داشته باشد من از او برای ساخت Remake درخواست خواهم کرد"

با این اوصاف به نظر شما چه تیمی لایق ساخت این Remake است؟!

واسه شما نگفتم... واسه کسایی گفتم که Twin Snakes رو رو گیم کیوب رفتن.....

- - -ویرایش - - -

یدون ریمیک آبرومند از MGS هست اونم Silicon Knights ساخت ... شما گیر دادین به Too Human هنوز نه؟؟؟!!!

Silicon Knights دیگه وجود نداره. اون MGS هم که ساخت مقصر کم شدن نمراتش خود Konami بود که به سازندش فشار وارد کرد
برندش دیگه وجود نداره ولی لایسنس عناوینش مثل Eternal هنوز زندن و دارن نفس می کشن... چند تا از اعضاشم روEternal دارند کار می کنند در هر صورت تیمی که قبلا یه بار ریمیک کرده خیلی مسایل براش روشن ترن .....

واسه شما نگفتم... واسه کسایی گفتم که Twin Snakes رو رو گیم کیوب رفتن.....

- - -ویرایش - - -

یدون ریمیک آبرومند از MGS هست اونم Silicon Knights ساخت ... شما گیر دادین به Too Human هنوز نه؟؟؟!!!

اون ریمیک به قول شما آبرومند رو من هم بازی کردم. همین بسه که Snake توی کات سین ها رو هوا بلند میشه ده تا پشتک میزنه، RPG در میاره میزنه به طرف.

اون ریمیک به قول شما آبرومند رو من هم بازی کردم. همین بسه که Snake توی کات سین ها رو هوا بلند میشه ده تا پشتک میزنه، RPG در میاره میزنه به طرف.
بحث بی موردیه و سلیقه ای ... در هر صورت واسه همین ایراداتش از کلمه ی آبرومند استفاده کردم وگرنه می گفتم عالی و بی نقس... متای 85 واسه یه ریمیک فکر کنم آبرومند باشه نیست؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or