اشاره پیت هاینز به عنوان جدید MachineGames

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
wolfenstein-the-old-blood-ps4-9.jpg

درود

شایعات مختلفی از تابستان 2016 در رابطه با عنوان جدید استدیو MachineGames به گوش می رسد.هر چند هنز شایعات تایید نشده اند اما اقای پیت هاینز از افراد کلیدی شرکت بتسدا بازی را از نزدیک دیده و ان را تجربه کرده است

پیت هاینز در پادکست Kinda Funny Gamescasts به عنوان جدید استدیو MachineGames اشاره کرد :

استدیو MachineGames سخت در حال کار بر روی چیزی است.من بازی را تجربه کردم.نمیتوانم برای نشان دادن ان به شما صبر کنم

با توجه به صحجبت های اقای پیت هاینز و برگزاری احتمالی کنفرانس شرکت بتسدا در e3 2017 باید منتظر رونمایی از عنوان جدید استدیو MachineGames باشیم

اینو من مصاحبه‌ش رو دیدم... Pete Hines وقتی داشت در مورد Wolfenstein بعدی صحبت می‌کرد قشنگ می‌تونستی تشخیص بدی که داره هیجانشو کنترل می‌کنه :D کلا توی این مصاحبه‌ی 2 ساعته خیلی در مورد سیاست‌های Bethesda و روابطشون با استدیو‌های مختلف و چنتا اتفاق جالب دیگه صحبت می‌کنه. پیشنهاد می‌کنم ببینید: Youtube
در مورد Tango و The Evil Within هم میگه که چجوری اولین بار که به رسانه‌ها نشونش دادن خیلی موفقیت‌آمیز نبود و تیکه‌ی اشتباهی از بازی رو واسه نمایش انتخاب کرده بودن. در مورد فروش Dishonored II هم به نظر میومد راضیه و کلا خودشون هم انتظار فروش زیادی رو نداشتن و بیشتر از این خوشحال بود که طرفدارای بازی و منتقدا بازیو تحسین کردن. وقتی در مورد اینکه فروش Fallout 4 خوب بوده یا نه ازش پرسیدن از نحوه‌ی جواب دادنش معلوم بود که بازی مثل چی فروخته :D در ادامه هم میگه که F4 موفق‌ترین بازیشون تا به امروز بوده. در کل اینایی که گفتم 1/10 از اطلاعاتی که از توی مصاحبه می‌تونید به دست بیارید نیست...
پ.ن: من خودم هم وقتی خبرشو شنیدم که Pete قراره یه مصاحبه با Kinda Funny داشته باشه، واسش یه سوال طولانی در مورد Wolfenstein و Machinegames فرستادم ولی مثل اینکه خیلی اطلاعات ازش خواسته بودم و جواب نداد :D وسطای سوال هم یه جورایی از اینکه هیچ DLC سینگل پلیری واسه DOOM منتشر نشده ازش انتقاد کرده بودم :D

پیش بینی و در حقیقت خواسته من از کنفرانس e3 امسال bethesda ایناس :D: 1- اول که امیدوارم بالاخره از پروژه در دست ساخت bethesda studio رونمایی بشه، خیلی وقته در سکوت خبری به سر میبره تاد هاوارد عزیز :D . 2- معرفی wolfenstein جدید توسط machin games که با هایپی که هاینز برداشته معلومه یه چیز عجیب غریبیه، فقط امیدوارم یکم حال و هوای return to castle wolfenstein بازی رو بیشتر کنن که دیگه فوق العاده میشه. 3- این تانگو بیاد the evil within 2 رو رونمایی کنه، برای من بهترین و با کیفیت ترین SH نسل جدید بود انصافا. ببینیم چه بلایی سر این سباستین اومده آخر سر:D.

پیش بینی و در حقیقت خواسته من از کنفرانس e3 امسال bethesda ایناس :D: 1- اول که امیدوارم بالاخره از پروژه در دست ساخت bethesda studio رونمایی بشه، خیلی وقته در سکوت خبری به سر میبره تاد هاوارد عزیز :D . 2- معرفی wolfenstein جدید توسط machin games که با هایپی که هاینز برداشته معلومه یه چیز عجیب غریبیه، فقط امیدوارم یکم حال و هوای return to castle wolfenstein بازی رو بیشتر کنن که دیگه فوق العاده میشه. 3- این تانگو بیاد the evil within 2 رو رونمایی کنه، برای من بهترین و با کیفیت ترین SH نسل جدید بود انصافا. ببینیم چه بلایی سر این سباستین اومده آخر سر:D.

حداقل 2 مورد قطعی هست.اویل ویتین 2 و ولفنشتاین جدید.

من منتظرم ببینم میکامی با افراد جدید و امکانات جدید چیکار کرده.تصور اویل ویتین 2 خنده را بر لبان من جاری میکنه.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or