Fratos کاربر سایت Jul 5, 2007 #3 درود حیف که از Tb Rpg خوشم نمیاد. ولی خدایش گرافیکش داره چشم در میاره ها
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 5, 2007 #5 نوشته شده توسط lave_101: بی صبرانه منتظرشم تا ریخ دقیق عرضه اش کی میباشد؟ بیشتر... Game: Lost Odyssey (X360) Release Date: Q4 2007
نوشته شده توسط lave_101: بی صبرانه منتظرشم تا ریخ دقیق عرضه اش کی میباشد؟ بیشتر... Game: Lost Odyssey (X360) Release Date: Q4 2007
MGS کاربر سایت Nov 16, 2007 #9 بزودی نسخه جی اش میاد روی 4 تا دی وی دی.پولامو جمع کنم همون روز اول میگیرم
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Nov 16, 2007 #10 روي 4 تا dvd من چي كاره بيدم الان تو كف پولم براي چنتا بازي جديد ولي به بازيش ميرزه يكجا خوندم 80 ساعت بازي براي حرفه اي ها طول ميشكه ديگه برو بالا 100تا دمش گرم يعني اساسا اين بازي رو بگيرم ترم اول همانند نيم ترم اول تمام مواد افتادم
روي 4 تا dvd من چي كاره بيدم الان تو كف پولم براي چنتا بازي جديد ولي به بازيش ميرزه يكجا خوندم 80 ساعت بازي براي حرفه اي ها طول ميشكه ديگه برو بالا 100تا دمش گرم يعني اساسا اين بازي رو بگيرم ترم اول همانند نيم ترم اول تمام مواد افتادم