اسکندر مقدونی جدیدترین شخصیت Fate/Extella

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
iyhqdf2pid6r876ywbf5.jpg

شرکت «مارولوس» اعلام کرده که شخصیت محبوب «اسکندر» از سری «فیت» در عنوان «فیت/اکستلا: د اومبرال استار» قابل بازی خواهد بود. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

«اسکندر» یکی از اعضای گروه «آتیلا» خواهد بود. در ادامه می‌توانید کلیات این شخصیت را مطالعه کنید.

- اسکندر
کلاس:
رایدر
صداگذار: «آکیو اوتسوکا»
نوبل فانتزم: «ایونیوی هیتایروی: ارتش پادشاه»

files-news-Fate-Extella-Iskandar-07-20-16-002%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

پادشاه فاتحان مقدونیه. او کارهایش را با ذهنی باز انجام می‌دهد. او یک سیاستمدار، ماجراجو و فاتحی بی‌مانند است. وی پادشاهی میان پادشاهان است.

علاوه بر شخصیت «اسکندر»، شرکت «مارولوس» از تعدادی از لباس‌های جایزه برای خرید بازی از فروشگاه‌های خاص در ژاپن رونمایی کرد.

- فروشگاه Amazon – لباس «Sweet Devil» برای «آتیلا»
- فروشگاه Geo – لباس «Multiple Wear» برای «نرو کلادیوس»
- فروشگاه Game Tsutaya – لباس «Tailmaid Strike» برای «تامامو نو مائه»
- فروشگاه Loppi / Lawson HMV – لباس «Seifukuou Karaage-kun T-Shirt» برای «اسکندر»

«فیت/اکستلا: د اومبرال استار» قرار است 10 نوامبر سال جاری در ژاپن برای پلتفرم‌های PS4 و PS Vita منتشر شود. نسخه غربی این عنوان نیز برای عرضه در زمستان پیش‌ رو تأیید شده است.

در ادامه می‌توانید تصاویر «اسکندر» و لباس‌های فوق‌الذکر را مشاهده کنید.

لینک منبع

از وجود اسکندر آقا تعجب کردم :D اسکندر کجا این بازی کجا؟ :D
اسکندر مگه دل نداره بزنه ملت رو له و لورده کنه؟ :D

یا فرشاد شاید از لحاظ داستانی منظورته؟ :D اگه آره، که باید بگم دیگه بعد از شونصدتا اسپین آف و نسخه فرعی دیگه داستانی برای سری فیت اصلا مونده که نگرانشی؟ :))

اسکندر مگه دل نداره بزنه ملت رو له و لورده کنه؟ :D

یا فرشاد شاید از لحاظ داستانی منظورته؟ :D اگه آره، که باید بگم دیگه بعد از شونصدتا اسپین آف و نسخه فرعی دیگه داستانی برای سری فیت اصلا مونده که نگرانشی؟ :))

نه بابا من چیکارم؟ اسکندر رو چشم Saber جا داره :D

من که برام مهم نیست :D از همون اولش هیتر کل سری Fate بودم :D

اومدم هیت بورزم! :|
جدای از اینکه لعنت خداوند برای اینکه اسکندر کبیر رو توی چنین بازیی میارن و میخوان من رو وسوسه کنند! (کور خوندن! :-" ویور و دریمود هم بیارن بازم من هیتر خواهم ماند! هیتمم بیشتر میشه :-" ) خدایی این چه بازییه ساختن!!! :|
LVL دیزان بازی خداااااااست! :| یک صفحه ی آبیه که تقریبا هیچی توش نیست! :| آدم یاد مراحل ساخت بازی که یک محیط خاکستریه و انیمیشن های کاراکترها رو توش امتحان میکنند و ... میندازه! :-" در این حد خالیه!
عکسی که میزارم مربوط به قدرت کاراکتر و اینا نیست، هرچی تریلر و عکس دیدم اوضاع همین بوده!:| فکر کنم بازی به همین یک Stage خلاصه بشه:-"

غیر از این NPCـهای بسیار زیباشه! جدا از اینکه به جای اینکه حس دنیاهای قدیمی و این قهرمان ها رو بده،انگار یه مشت ربات ـن! (شایدم هستن:-" داستان بازی رو دیگه دنبال نکردم! :-" )
یعنی تو صفحه هرچی از این جونورها وجود داره،همشون یه شکل! :| با توی بقیه ی Warriorsـها کلاهی،لباسی،طراحی صورتی یه چیزیشون تو گروه های 5 نفری که هستن فرق میکنه! دیگه انقدر هم کپی نیستن:-"

حالا اصلا کاری هم نداریم که گرافیک کلی بازی تنه میزنه به بازی های PS2 و حتی شاید PS1 :-" :-" :-"

کلا هرچی بیشتر از دنیای Fate میبینم،بیشتر نسبت به این دنیا هیتر میشم:دی و البته عشق و علاقم به Fate/Zero که وسط این همه آشغال(:-") چنین شاهکاری در اوردن بیشتر میشه! :x

الآن یه سرچی زدم، اینا خجالت نمیکشن Pure Night Dress (!) برای بانو طراحی کردن؟! :| :D
این ژاپنی ها کلا این مدلی دوست دارن. شخصیت های زن بازیهاشون اکثرا موقع دویدن دامنشون میره بالا و همشونم که یه اصوات خاصی موقع جنگ از خودشون در میان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or