emperor justinian عضو جدید Sep 15, 2023 #1 با سلام هر کس سوالی در زمینه اسکایریم داشت تا جایی که بدانم آماده راهنمایی هستم با تشکر از مدیریت بازی سنتر
با سلام هر کس سوالی در زمینه اسکایریم داشت تا جایی که بدانم آماده راهنمایی هستم با تشکر از مدیریت بازی سنتر
m.d.makan کاربر فعال Sep 25, 2023 #2 نوشته شده توسط emperor justinian: با سلام هر کس سوالی در زمینه اسکایریم داشت تا جایی که بدانم آماده راهنمایی هستم با تشکر از مدیریت بازی سنتر بیشتر... راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim Reactions: TeTration and Rohshen
نوشته شده توسط emperor justinian: با سلام هر کس سوالی در زمینه اسکایریم داشت تا جایی که بدانم آماده راهنمایی هستم با تشکر از مدیریت بازی سنتر بیشتر... راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim
emperor justinian عضو جدید Dec 23, 2023 #3 تو مدت هاست در این فروم به کاربران کمک می کنی ماکان، تو از معدود افرادی هستی که بعد از گذشت این همه سال هنوز اسکایریم را فراموش نکردی. Reactions: jdepp and Sepi_60
تو مدت هاست در این فروم به کاربران کمک می کنی ماکان، تو از معدود افرادی هستی که بعد از گذشت این همه سال هنوز اسکایریم را فراموش نکردی.
emperor justinian عضو جدید Dec 23, 2023 #4 از نظر من اسکایریم نه تنها یک بازی بلکه یک دنیاست بازی ای که نظیر آن نیامده و فکر نمی کنم هم بیاید اسکایریم یک بازی پر رمز و راز و آرامش بخش است. Reactions: jdepp, Sepi_60 and TeTration
از نظر من اسکایریم نه تنها یک بازی بلکه یک دنیاست بازی ای که نظیر آن نیامده و فکر نمی کنم هم بیاید اسکایریم یک بازی پر رمز و راز و آرامش بخش است.