اسم کارکترهای بازی ها به فارسی !!!

• Thread starter Thread starter Neo
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Neo

کاربر سایت
چند وقتیه که دارم فکر میکنم اگر بخوام اسم کارکترهای معروفی در بازی ها مثل Snake یا Same Fisher یا .... هر کس دیگه ای رو به فارسی انتخواب کنم چی بهشون میاد مثلا مازیار برای Snake خوبه ؟؟؟

گفتم ببینم شما چی فکر میکنین !!!

(البته این یه جور نظر خواهیه که بعدا نتیجشو میبینین :cool:)

منظورت اینه که به جای Snake بگیم : مجید ؟؟؟!!!!!!
یه مکالمه بین Sam و Lambert (درست نوشتم ؟؟)
sam :سید ماموریت چیه ؟؟!
lambert :ممد ، تو باید به صورت کاملا سایلنت بری حاجی رو بکشی و بعدش برگردی !
فک نکنم اصلا بشه بهش فکر کرد !!!!!!:biggrin1:

پس با این حساب اسنیک میشه مجتبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پرنس هم میشه شازده کوچولو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دانته هم بهش احمد میاد!!!!!!!!!!!!

میتونیم سم فیشر هم قاسم صدا کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

به لئون کندی هم میلاد میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لارا کرافت هم هستم ( فاطی کماندو)!!!!!!!!!!!!!!!!

این تاپیک به قول نووبها Epic Fail هست:biggrin1:
در هر صورت میگم بیاین اسم کاراکترها رو معنی کنیم.

Solid Snake: در دو فیلم Scape From NYC و Scape from L.A کاراکتری هست به اسم اسنیک پلیسکین، شخصیت اول فیلم. البته با هم 15 سال فاصله ی نشر دارن و در واقع Scape From NYC الهام دهنده ی یک جوون خام ژاپنی بوده.:biggrin1: اسنیک پلیسکین مثل بیگ باس یک چیشمش کوره. توی MGS2 هم سالید اسنیک خودشو به رایدن پلیسکین معرفی میکنه.(البته نه با این املا) دیگه معلومه الهام گر این کاراکتر همون اسنیک پلیسکین SfNYC هست.

Sam Fisher: سموئل یا سموئیل یکی از پیامبران بابلویی هست. اون فیشر هم فامیل بریتانیایی هست که تازه کمتر به کار میره. من موندم یک مامور مخفی یک شرکت خفن مخفی چه مناسبتی داره. جالبه یک ژاپنی اتفاقات روسیه رو توی سال 1964 برای بازیش یک ریویو میکنه، در حالی که هرچی بسازه کاری نمیشه... حالا بیخیال لهجش بریتانیایی بود یکم بهتر بود.:-"

Thomas Vercettie: توماس که به لهجه ی ولزی میشه تامس، یک اسم آرامیه که توی فارسی هم هست(تام+اسب=تاماسپ).

Cloud Strife: اسم بیمسماییه.

Dante: یک اسم ایتالیاییه که دلیل وجودش در بازی ژاپنی اینه که تهیه کننده از Dante Alighieri نویسنده ی کتاب Divina Commedia یا کمدی الهی الهام گرفت.

من بی دلیل این تاپیک رو باز نکردم . برای کار خودمون مشکل نامگزاری کاراکتر هارو داریم من میخواستم بدونم چه اسمهایی برای ملت جالبتره در مقایسه با شخصیت ها ی توی بازی ها که متاسفانه نشد که جواب بگیرم .

دانته = ابوالفضل
ورجیل = مهدیار
کریتوس = پترس
اسنیک = پوریا;)
لئون = ممد صفا :laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or