اسكنهاي جديد از campaign بازي halo3

Gartall

کاربر سایت
اول اخرش من ندونستم سبك بازي halo3 چطوري دوربين بازي به هر حالتي در مياد با گرفتن هر سلاح در بازي دوربين طوري ديگه نمايش داده ميشه . اول شخص و سوم شخص .
بعضي وقتها مثل بازي gears of war و در حمل سلاحهاي سنگين مثل lostplanet و چندتا نمونه ديگه !
55439.jpg

55440.jpg

55441.jpg

من خودم نخواستم چيزي بگم ولي هر كس دلش خواست ميتونه بره به اين لينكي كه ميدم در مورد گرافيك بازي مربوط به اين اسكنها را بخونه ترجمش خيلي راحته و ميتونين همه چي را بفهمين از textures بازي ميگه :
http://www.xboxic.com/news/3338

بازیش با اینکه خیلی تعریف داره ولی گرافیکش یه حاله:(
انگار اصلا نور پردازی نداره /:)یک طوریه دیگه:cool: انگار اصلا گرافیک نداره:) رنگا :eek:زنده نیست

انگار اصلا نور پردازی نداره یک طوریه دیگه انگار اصلا گرافیک نداره رنگا زنده نیست
شما از این عکس که دیدید این حرف رو می گید
اینا اسکن هستن یعنی حداقل 3.4 برابر با عکس اصلی تفاوت دارن

بازیش با اینکه خیلی تعریف داره ولی گرافیکش یه حاله
انگار اصلا نور پردازی نداره یک طوریه دیگه انگار اصلا گرافیک نداره رنگا زنده نیست
کجای این بازی گرافیکش پایینه؟حالا نه که بازی با گرافیک بالاتر از این بازی کردید
اتفاقا این مشخصه که تو بازیه halo رنگا خیلی خوشحالا:laughing:
فکر کنم دوربین بازی مثل R6 Vegas تو بعضی جاها تغییر کنه
کلا تو halo 2 هم دوربین تغییر میکرد وقتی که پشت یه تیر بار میرفتید یا وسیله ای رو سوار میشدید

کلا تو halo 2 هم دوربین تغییر میکرد وقتی که پشت یه تیر بار میرفتید یا وسیله ای رو سوار میشدید
میدونم از شماره 1 همین طوری بود منظورم اینکه مثل وگاس وقتی یه جا سنگر بگیری دوربین سوم شخص بشه
------------------------
کلا غول تر از این بازی پیدا نمیشه تقریبا تمام اول شخصا رو که قرار بود سپتامبر بیاد عقب انداخت اخرشی هم کرایسیس بود که رفت نوامبر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or