استودیو Remedy به بیست و پنجمین سالگرد تأسیس خود اشاره می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
پس از اعلام همکاری با Epic Games، بنظر می‌رسد استودیو Remedy برای بیست و پنجمین سالگرد تأسیس خود برنامه خاصی در نظر دارد.

photo_2016-04-03_19-42-04.jpg

رمدی یکی از 3 استودیویی بود که Epic Games همکاری خود را با آن اعلام کرد. طبق قراردادی که امضا شد، خالقین Max Payne و Alan Wake قرار است بر روی دو پروژه نسل بعدی و مولتی پلتفرم کار کنند که اپیک گیمز ناشر آن‌ها است و با موتور گرافیکی Northlight ساخته خواهند شد. البته این استودیوی فنلاندی تأیید کرد تا زمانی که محتوای قابل توجهی برای ارائه نداشته باشد، فعلاً اطلاعات بیشتری را از این عناوین منتشر نمی‌کند.

اما نکته جالب دیگر در اعلامیه‌ای که بر روی وبسایت رمدی قرار گرفت، بخش پایانی آن بود. آقای Thomas Puha، کارگردان ارتباطات استودیو گفت: “تابستان امسال بیست و پنجمین سالگرد استودیوی ماست. منتظر بمانید…” هنوز مشخص نیست که چه برنامه‌ای برای جشن سالگرد تأسیس رمدی در نظر گرفته شده؛ اما روز 18 آگوست، این استودیو 25 ساله می‌شود. در نتیجه اگر معرفی بزرگی درکار باشد باید برای فهمیدن آن تا اواخر تابستان صبر کنیم.

در پایان، شما می‌توانید بررسی بازی Control که آخرین ساخته این استودیو به حساب می‌آید را از بازی سنتر مطالعه کنید.

Continue reading...

REMEDY از استدیوهایی هست که وجودش برای رشد خلاقیت همیشه تاثیر گذار بوده و هست:x
از یونیک ترین بازی سازهای تاریخ
تا جایی که هنوزم استدیویی مثل Rockstar از سکانس فینیشر مکس پین بعد ۲۰ سال تو Rdr2 استفاده میکنه!!!!
یاد بولت تایمای خفن مکس پین و جو خفن و یونیک تک تک بازیاشون که دوباره با control به اوج رسید
REMEDY همیشه خاص و شاخص بوده حتی تو کارای کمتر پسندیده شدش

In Remedy We Trust :D امیدوارم یه روز شماره دوم Alan Wake رو ببینم، واقعا دنبال نکردن بازی ظلم به طرفدارهاش هست!
وقتی دوتا پروژه در حال ساخت دارن از طرفی هم ip آلن رو خریدن دیگه نگرانی وجود نداره
شاید پروژه بعدی نباش دلی مطمعنن یکی از این دوتا الن ویک دوس داشتنیه

REMEDY از استدیوهایی هست که وجودش برای رشد خلاقیت همیشه تاثیر گذار بوده و هست:x
از یونیک ترین بازی سازهای تاریخ
تا جایی که هنوزم استدیویی مثل Rockstar از سکانس فینیشر مکس پین بعد ۲۰ سال تو Rdr2 استفاده میکنه!!!!
یاد بولت تایمای خفن مکس پین و جو خفن و یونیک تک تک بازیاشون که دوباره با control به اوج رسید
REMEDY همیشه خاص و شاخص بوده حتی تو کارای کمتر پسندیده شدش
ده ساله یک استدیوی معمولیه نه خاص

ده ساله یک استدیوی معمولیه نه خاص
اولا که معمولی تویی و نقی :D
شما ی بازی مشابه جو خفن و مریض و داستان قوی آلن ویک و کنترل رو کن(با این سبک) بعد بگو معمولی
Qb فقط مثل بازی های قبلی عالی نبود و گناهشم همین بود
Control چیزی کمتر از فوق العاده شایتگی توصیف این بازی رو نداره
شاید سلیقت باهاش اوکی نبوده

اولا که معمولی تویی و نقی :D
شما ی بازی مشابه جو خفن و مریض و داستان قوی آلن ویک و کنترل رو کن(با این سبک) بعد بگو معمولی
Qb فقط مثل بازی های قبلی عالی نبود و گناهشم همین بود
Control چیزی کمتر از فوق العاده شایتگی توصیف این بازی رو نداره
شاید سلیقت باهاش اوکی نبوده
من معمولی ام تو هم خیلی عادی ای
آلن ویک خوب بود نه خیلی خوب،کوانتوم برک هم که معمولی رو به پایین بود.
کنترل رو هنوز اولش هستم، بنظر مثل قبلیا معمولی میاد.ببینیم چی میشه بقیه اش:D
اشتباه شما اینه یه بازی خوب رو میگی خاص و عالی

من معمولی ام تو هم خیلی عادی ای
آلن ویک خوب بود نه خیلی خوب،کوانتوم برک هم که معمولی رو به پایین بود.
کنترل رو هنوز اولش هستم، بنظر مثل قبلیا معمولی میاد.ببینیم چی میشه بقیه اش:D
اشتباه شما اینه یه بازی خوب رو میگی خاص و عالی
معمولیو شوخی کردم(من مخلصتم :D)
شاید میزان انتظارمون یا میزان محبوبیت ژانر بازی رو برام خاص تر کرده
اما تاجایی که میدونم نه ALAN wake نه Control هیچ کدوم بازی خوب نبودن و حتی سخت گیر ترین منتقدام خیلی خوب توصیفش کردن
البته نظر شمام محترم

اتفاق یک استودیو فوق خاص هست معمولی به استودیو های میگن که بازی های کلیشه ای با داستان ها و گیم پلی های صد بار تکرار شده می سازن ولی تمام بازی های رمدی خاص و بخش های داره که تو هیچ بازی نه اجرا شده نه روایت دنبال چیز های میرن که هر کسی جرات انجامش نداره به خاطر همین هم یک استودیو خاص هست.
البته شاید کلمه خاص اشتباه نوشتین و منظورت استودیهای هست که خرج تبلیغشون از خرج ساخت بازیشون بیشتره ، کلی اعضا دارن و میلیون ها دلار بودجه

• Like
Reactions: g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or