استودیو Kojima Productions در روز آینده اخباری را منتشر خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در آستانه پنجمین سالگرد تأسیس استودیو Kojima Productions، این شرکت اعلام کرده که در تاریخ 16 دسامبر (فردا، 26 آذر) اخبار هیجان‌انگیزی را منتشر خواهد کرد. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

استودیو Kojima Productions

حدود پنج سال پیش بود که آقای هیدئو کوجیما پس از جدا شدن از کونامی، استودیوی مستقل خود یعنی Kojima Productions را همراه با چند تن از اعضای سابق تیم خود تأسیس کرد. در حالی که بیش از یک سال از عرضه بازی Death Stranding می‌گذرد، این استودیوی ژاپنی مستقل اعلام کرده که فردا (چهارشنبه، ساعت 8:00 به وقت تهران) به‌مناسبت پنجمین سالگرد تأسیس استودیوی کوجیما پروداکشنز، اخبار هیجان‌انگیزی را از طریق شبکه‌های اجتماعی خود منتشر خواهد کرد.

جزئیات دقیق این اخبار در حال حاضر مشخص نیست. برخی حدس می‌زنند که کوجیما پروداکشنز ورژن ارتقا یافته و یا آپدیت نسل بعدی Death Stranding را رونمایی کند. Kojima Productions مدتی پیش شروع کار بر روی پروژه بعدی خود را تأیید کرده بود، اما باید دید که اخبار روز آینده به این بازی مربوط می‌شود یا خیر.

شما حدس می‌زنید "اخبار هیجان‌انگیز" کوجیما پروداکشنز پیرامون چه چیزی باشد؟ نظرات خود را با ما به‌اشتراک بگذارید.

Continue reading...

اینجئری براتون بگم که کوجیما اعتقادی به معرفی های معمول نداره حتی در زمان ریلیز بازی :D اگر بازی جدیدشو بعد از مدت ها نشون بده کلی باید ازش تحلیل و بررسی دید که ببینیم چیه!
اگه بازی جدید استودیو معرفی شه من یکی که خیلی تعجب میکنم! TGA همین چند روز پیش بوده، خیلی عجیبه اگه کوجیما بیخیال جف کیلی شده باشه. :D

شما که حالا بدت میومد از کوجیما به نظرت سینما زده بود کاراش که:D
توی اون جمله خلافش رو گفتم؟ :دی. واسه من death stranding یه شبیه ساز راه رفتن بود الانم هست. ریالی اهمیت نداره اون موزیک و گرافیک و جزئیات و داستان و حجم عجیب سلبریتی ها و ... تا زمانی که گیم پلی نداشته باشه. یه چپتر MGS V میارزید به کل death stranding.

مشکل داشتن کانسپت ناب و ایده های خفن نیست; مشکل پیاده کردنشونه!.

توی اون جمله خلافش رو گفتم؟ :D. واسه من death stranding یه شبیه ساز راه رفتن بود الانم هست. ریالی اهمیت نداره اون موزیک و گرافیک و جزئیات و داستان و حجم عجیب سلبریتی ها و ... تا زمانی که گیم پلی نداشته باشه. یه چپتر MGS V میارزید به کل death stranding.

مشکل داشتن کانسپت ناب و ایده های خفن نیست; مشکل پیاده کردنشونه!.
حالا شما رو نمیدونم ولی من اگه از کار آخر یه کارگردان متنفر باشم و به نظرم عقده کارگردان سینما شدن داشته باشه و کاراش گیم پلی نداشته باشن، برای انحصاری شدن بازی هاش ذوق نمیکنم:D

کوجیما هم کشت خودشو با این استودیوی جدیدش چه حماسه هایی سرود باش یه کتاب میشه ازش نوشت هر سالم سالگرد میگیره:D:D

آخرین ویرایش:
فردا رو که خیلی بعید می دونم خبر خاص و بزرگی باشه، ولی رویاپردازی که هزینه ای نداره:-" یکی از دو حالت زیر اگه یه روزی اتفاق بیفته، دیگه نمی دونم با بقیه زندگیم باید چیکار کنم:D شخصا آرزو دارم رابطه کوجیما و کونامی به حدی از ترمیم و بهبود برسه که:

1) کوجیما یه remake درجه یک از Metal Gear Solid بسازه (بهش فکر هم می کنم، نفسم از خوشحالی بند میاد:x)؛ تازه اگه بتونه داستان کامل تر شده دو تا نسخه Metal Gear رو هم به ابتدای MGS اضافه کنه و یه پکیج کامل بده که فوق العاده میشه. اصلا واسه من این حالت، رویایی ترین حالت ممکنه.

2) یه prequel واسه MGS3 و کل سری بسازه و توش به جوونیای The Boss و گذشته اش بپردازه>:D<

پی‌نوشت: به عنوان فنِ MGS و Silent Hill، به نظرم سایلنت هیل رو فقط و فقط اعضای سابق Team Silent باید بسازن (حالا اینکه چه جوری میخوان دوباره دور هم جمع بشن رو من نمیدونم:D)، همونطور که MGS رو کسی جز کوجیما نباید بسازه. صد در صد کوجیما تو تاریخ صنعت گیم بی ماننده ولی هر جور حساب میکنم سبکش به کانسپت کلی سایلنت هیل نمی خوره. من از اینکه کوجیما یه بازی survival horror با درونمایه روانشناختی بسازه، خیلی استقبال می کنم ولی SH نه! اگر هم یه روزی SH ساخت، امیدوارم که من اشتباه فکر کرده باشم.

آخرین ویرایش:
سلام

فردا اینطور به نظرم میرسه:
بازی جدید اسم و ژانرش رونمایی میشه بدون نشون دادن تریلر خاصی (چون خیلی زوده برای نمایش بازی)
اتفاق خاصی نمیافته و ما حرص خوردن دوستان کوجیما ستیز رو میبینیم، نوستالژیک و دِژاوو می شویم..، وَ لذت میبریم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or