استودیوی Warner Bros : در حال ساخت یک عنوان معرفی نشده AAA

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mgs2013

کاربر سایت
gaming-batman-arkham-origins.jpg

سازنده بازی Batman: Arkham Origins در حال ساخت یک عنوان جدید برای کنسولهای نسل هشتم ، Xbox One و PS4 است . در حالی که این فرنچایز به صاحب خود Rocksteady بازگشته ، به نظر می‌رسد که استودیوی Warner Bros Games Montreal می‌خواهد یک عنوان AAA برای کنسولهای نسل هشتمی عرضه کند . طراح صوتی آن را ، Dustin Reid برعهده خواهد داشت و برخی اطلاعات اولیه این عنوان را ، ایشان در صفحه ی خود فاش نمودند .

طراح ارشد بازی Arkham Origins آقای Pierre- Luc Fuisy به این مطلب اشاره کرده اند :

در حال حاضر بر روی یک عنوان AAA کار میکنیم ، این پروژه تازه کلید خورده است .من رهبری تیم طراحی را برعهده دارم و در حال کار بر روی چند نمونه اولیه برای ساخت و پیشبرد بازی هستیم .

نظر شما در مورد این پروژه AAA معرفی نشده چیست ؟

منبع

من یه چیز رو نمیفهمم :| aaa چیه دقیقا؟ :دی
من فکر نمیکنم بتمن باشه :-? ولی اگه باشه شدیدا استقبال میشه :دی

من یه چیز رو نمیفهمم :| aaa چیه دقیقا؟ :دی
من فکر نمیکنم بتمن باشه :-? ولی اگه باشه شدیدا استقبال میشه :دی
به طور کلی به بازی هایی گفته میشه که هزینه زیادی صرف ساختشون میشه و قراره به صورت یه پروژه خیلی بزرگ و با هزینه و تعداد افراد زیادی ساخته بشن و موفقیت یا شکستشون میتونه تاثیر به سزایی برای سازنده و ناشر داشته باشه.

اینها بیخیال بتمن بشن و روی یک IP جدید کار بکنن خیلی بهتره کار ساخت بتمن هم به استدیو اصلی بسپارن

البته این Arkham Origins هم بازی بدی نبود ولی بنظرم WB Monteral رو بازیهای دیگه ای بجز بتمن کار کنه بهتره :wink:

راک استیدی ساخت دیگه هم نمیسازه بعد این :((
الان واقعا یعنی ناراحتی؟ :دی
صد سال سیاه نسازه :دی وقتی راکستدی هست حرامه استدیوی دیگه ای دست به بتمن بزنه :دی وقتی هم بزنه نهایت چیزی که بشه میشه Arkham Origins :دی
البته اونم خوب بود و حال کردم باهاش اما وقتی AO رو با شاهکارای راکستدی مقایسه کنی در حد فحش میمونه :دی

همین تریلر گیم پلی AK با اون روندن بت موبیلش به کل قیافه Warner Bros. Game Montreal میرزید :دی

به طور کلی به بازی هایی گفته میشه که هزینه زیادی صرف ساختشون میشه و قراره به صورت یه پروژه خیلی بزرگ و با هزینه و تعداد افراد زیادی ساخته بشن و موفقیت یا شکستشون میتونه تاثیر به سزایی برای سازنده و ناشر داشته باشه.

ممنون از همه دوستان بابت راهنماییشون :دی
پس اولین اطلاعات از بازی حدس میزنم این باشه :
1-بازی 2 بعدی نیست و سه بعدیه :دی (خیلی فکر کردم :|)
2-بازی قطعا توش شخصیت های dc هستند (ممکنه یکی از شخصیت های dc هم باشه :| سر این من شرط میبندم :دی)
3-احتمالش هست ادامه ارکهام اوریجینز باشه :دی یعنی احتمال داره ولی ممکنه نباشه
4-بازی باگ داره صد در صد :دی اگه جدید باشه البته :|

- - -ویرایش - - -

الان واقعا یعنی ناراحتی؟ :دی
صد سال سیاه نسازه :دی وقتی راکستدی هست حرامه استدیوی دیگه ای دست به بتمن بزنه :دی وقتی هم بزنه نهایت چیزی که بشه میشه Arkham Origins :دی
البته اونم خوب بود و حال کردم باهاش اما وقتی AO رو با شاهکارای راکستدی مقایسه کنی در حد فحش میمونه :دی

همین تریلر گیم پلی AK با اون روندن بت موبیلش به کل قیافه Warner Bros. Game Montreal میرزید :دی

یعنی الان وحشتناک ترول کردی وارنرو :| بی تربیوت :دی
اتفاقا ارکهام اوریجینز بسیار زیبا بود :دی برادر به این فک کن راک داره از 2011 میسازه وارنز از 2012 اونم بعد از پورت کردن ارکهام سیتی روی وی یو داره بازی رو میسازه :| الان راک شاهکار کرده یا وارنر؟ اونم تازه وارنر تو عمرش بتمن ساخته بود؟ :دی

ممنون از همه دوستان بابت راهنماییشون :دی
پس اولین اطلاعات از بازی حدس میزنم این باشه :
1-بازی 2 بعدی نیست و سه بعدیه :دی (خیلی فکر کردم :|)
2-بازی قطعا توش شخصیت های dc هستند (ممکنه یکی از شخصیت های dc هم باشه :| سر این من شرط میبندم :دی)
3-احتمالش هست ادامه ارکهام اوریجینز باشه :دی یعنی احتمال داره ولی ممکنه نباشه
4-بازی باگ داره صد در صد :دی اگه جدید باشه البته :|

- - -ویرایش - - -

یعنی الان وحشتناک ترول کردی وارنرو :| بی تربیوت :دی
اتفاقا ارکهام اوریجینز بسیار زیبا بود :دی برادر به این فک کن راک داره از 2011 میسازه وارنز از 2012 اونم بعد از پورت کردن ارکهام سیتی روی وی یو داره بازی رو میسازه :| الان راک شاهکار کرده یا وارنر؟ اونم تازه وارنر تو عمرش بتمن ساخته بود؟ :دی
بابا میگم خودمم خیلی با AO حال کردم ولی وقتی با AC مقایسش میکنم مثل جک میمونه خداییش :دی هیچ پیشرفتی نداشته نسبت به اون!
بعدشم از کجا میدونی داشته از 2012 میساخته؟ حالا کسی مجبورش کرده از 2012 بسازه و اینقدرم زود بده بیرون؟ :دی
اصلا نباید دست میزد بهش :دی تا موقعی که راکستدی هست نباید دست هیچ کس به بتمن بخوره :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or