استودیوی Starbreeze، در پروژه‌ی P13 دست از سر FPS بر می‌دارد!

The Hoss

کاربر سایت
21033997086967982592.jpg

استودیوی Starbreeze، که به ساخت عناوین شوتر اوّل-شخص (First-Person Shooter) شناخته شده است؛ اشاره کرده که پروژه‌ی در دست ساخت P13 راه و روش بازی‌های قبلی این شرکت را پیش نخواهد گرفت.

سازنده‌ی The Darkness، Chronicles of Riddick و بازی بازی تازه منتشر شده‌ی Syndicate، در پروژه‌ی جدیدش با Josef Fares، کارگردان سوئدی همکاری می‌کند و به تازگی قردادی با 505 Games برای توزیع منعقد کرده است.
مایکل نرمارک (Mikael Nermark)، رئیس شرکت به Edge-Online گفته: "مردم از اینکه Starbreeze، روی این بازی کار می‌کند بسیار هیجان‌زده خواهند شد. من نمی‌توانم بگویم [که این بازی FPS است یا خیر]، ولی فکر می‌کنم ما یک عنوان جدید و منحصر به‌فرد ارائه خواهیم کرد."

این استودیو در حال حاضر مشغول کار بر روی سه پروژه است: P13، یک بازی "مقرون به صرفه" به نام Cold Mercury و Payday 2، دنباله‌ی Payday: The Heist که شرکت سازنده‌ی آن؛ یعنی Overkill Studios توسّط Starbreeze خریداری شد.

خب این همه پروژه برای استودیویی که همواره بر روی یک بازی -با بودجه‌ی هنگفت- کار می‌کرده به نظر سنگین می‌آید ولی نرمارک مؤکّداً می‌گوید که این به معنی فاصله گرفتن از بازی‌های AAA نیست و اینکه وضعیت بازار را در نظر گرفته‌اند.

او توضیح می‌دهد: "ما هرگز Free-to-Play کار نخواهیم کرد، زیرا بسیار سخت و هزینه‌بردار است؛ آن‌وقت شما باید به همه‌ی افراد اینجا آذوقه برسانید. احتمالاً ما بازی‌ها‌ی کم هزینه‌تری کار خواهیم کرد. ولی آیا همیشه همینطور خواهد بود؟ نه. گمان نمی‌کنم همیشه به یک الگوی اقتصادی اتّکا کنیم.

منظورم این است که ما عناوین AAA را رها نخواهیم کرد، بلکه نگاهشان خواهیم داشت و در عین حال بر روی پروژه‌هایی جمع و جورتر و قابل دانلودی مثل P13 و Payday 2 کار می‌کنیم. همچنین وارد عرصه‌های دیگر هم خواهیم شد. الگوهای تجارتی متفاوت، بازی‌های متفاوت."

اینکه در این صنعت آشفته، محتاطانه عمل شود قابل درک است؛ خصوصاً برای استودیویی مثل Starbreeze که معمولاً پایاپای با سازنده‌های دیگر -که تحت نظارت شرکت‌های بسیار بزرگ هستند- رقابت می‌کند. بازی Syndicate، نه از دید منتقد‌ها و نه بازی‌کننده‌ها مورد توجّه قرار نگرفت؛ فروش خوبی هم در بازار جهانی نداشت، با این حال نرمارک گفته به چیزهایی که با ساخت Syndicate کسب کرده‌اند افتخار می‌کند.
این دقیقاً متفاوت با سیاستی است که Crytek در پیش گرفته است، استودیویی که به ساخت FPS مشهور است و کاملاً به سمت Free-to-Play شدن پیش می‌رود.

[منبع خبر]

ویرایش
1. ما در فارسی تنوین، اعراب، تشدید و ... که عربی هتند رو استفاده نمی کنیم. حتی عباراتی مثل رئیس و ارائه رو "رییس"، "ارایه" مینویسیم.
2. از ویرگول "،" (shift+T) در ویندوز بجای "؛" استفاده بفرمائی.

دارکفیلد

_____
جواب ویرایش:

خیلی عالیه واقعاً.
نقطه ویرگول استفاده‌ی خودشو داره و به جای خودش باید استفاده بشه. منکر این هستین؟
تنوین و تشدید در کلماتی که توی فارسی جا افتاده هستن؛ مثل "کاملاً" یا "حقّ مطلب" نباید استفاده بشه؟ اینم منکرین؟

همزه رو قبول می‌کنم ولی این از همین نوشته‌ی خود شوماست:
بفرمائی
د‌ی‌:

آخرین ویرایش:
با اینکه با The darkness اشون نتونستم کنار بیام ( فکر میکنم برای سن و سالم موقع عرضه بازی بود ). ولی Syndicate اشون بی نظیر بود برای من، یکی از بهترین شوتر های امسالم بود.

اینا قرار بود یک بازی براساس بورن بسازند حیف که نساختن :(.

با اینکه با The darkness اشون نتونستم کنار بیام ( فکر میکنم برای سن و سالم موقع عرضه بازی بود ). ولی Syndicate اشون بی نظیر بود برای من، یکی از بهترین شوتر های امسالم بود.
به نظر منم یکی از متفاوت ترین و جالب ترین FPS هایی بود که بازی کردم. کلا نمیدونم چرا این بازی زیاد مورد توجه قرار نگرفت. حداقل از خیلی از FPS هایی که ساخته شده نوآورانه تر بود.

به نظر منم یکی از متفاوت ترین و جالب ترین FPS هایی بود که بازی کردم. کلا نمیدونم چرا این بازی زیاد مورد توجه قرار نگرفت. حداقل از خیلی از FPS هایی که ساخته شده نوآورانه تر بود.

Syndicate بازي خوبي بود ولي نسبت به ساخته هاي قبلي اين استديو واقعا ضعيف بود، از نظر level design واقعا نااميد كننده بود
ايده هاي بازي خيلي جاي مانور بيشتري داشت، ادم دلش ميسوخت ايده هاي به اين نابي اينطوري هدر رفته=((
پيشنهاد ميكنم الان حتما darkness رو گير بياري و بزني تا بفهمي طراحي يه بازي با اتمسفر گيرا يعني چي
Darkness واقعا تو روايت داستان و اتمسفر جزو top 5 اين نسل بود:x

Syndicate فقط 200.000 نسخه فروش کرده. خبرش رو خودم تو بخش امار گذاشتم!. یه بازی کاملا افتضاح. Starbreeze ام نابود شده و تمام اعضای اصلی اون جدا شدن و یه استودیو جدید زدن و فعلا روی بازیهای اجتماعی و مبایل کار میکنن.

Syndicate فقط 200.000 نسخه فروش کرده. خبرش رو خودم تو بخش امار گذاشتم!. یه بازی کاملا افتضاح. Starbreeze ام نابود شده و تمام اعضای اصلی اون جدا شدن و یه استودیو جدید زدن و فعلا روی بازیهای اجتماعی و مبایل کار میکنن.

كجا نابود شده؟؟!!! تازه به جز اين پروژه يك بازي ديگه هم داره براي EA ميسازه

آخرین ویرایش:
Syndicate بازي خوبي بود ولي نسبت به ساخته هاي قبلي اين استديو واقعا ضعيف بود، از نظر level design واقعا نااميد كننده بود
ايده هاي بازي خيلي جاي مانور بيشتري داشت، ادم دلش ميسوخت ايده هاي به اين نابي اينطوري هدر رفته=((
پيشنهاد ميكنم الان حتما darkness رو گير بياري و بزني تا بفهمي طراحي يه بازي با اتمسفر گيرا يعني چي
Darkness واقعا تو روايت داستان و اتمسفر جزو top 5 اين نسل بود:x

شاید نسبت به ساخته های قبلی ضعیف تر باشه ولی بازم از خیلی از FPS های الان جذاب تر بود. همونطور که گفتی ایده های نابی داشتن برای بازی. هر چند این ایده ها رو شاید اونطور که میخواستن نتونستن دربیارن ولی بازم تنوع جالبی به گیم پلی داده بود. در کل به نظرم باید بیشتر تحویل گرفته میشد.

شاید نسبت به ساخته های قبلی ضعیف تر باشه ولی بازم از خیلی از FPS های الان جذاب تر بود. همونطور که گفتی ایده های نابی داشتن برای بازی. هر چند این ایده ها رو شاید اونطور که میخواستن نتونستن دربیارن ولی بازم تنوع جالبی به گیم پلی داده بود. در کل به نظرم باید بیشتر تحویل گرفته میشد.

استارت كار روي syndicate با همون تيم اصلي starbreeze زده شد ولي همونطور كه فريدون اشاره كرد تو روند ساخت بازي خيلي از اعضاي اصلي استديو از تيم ساخت جدا شدن و يك استوديو جديد زدن كه سريعا هم توسط bethesda خريداري شدن و الان دارن يه بازي با id tech 5 ميسازن
ايده هاي بازي رو تيم باقي مونده نتونستن توي بازي پرداخت كنن،منم قبول دارم بازي نسبت به بقيه fps ها جذاب تر بود ولي اين جذابيت زودگذر بود و كم كم كسل كننده ميشد:(
مثلا اين سيستم هك كرن مغز دشمن خيلي خيلي يونيك بود ولي واقعا خيلي ابتدايي تو بازي پياده شده بود:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or