استفاده ی همزمان ازمانیتور برای PC &XBOX360

Fu11 GAME

کاربر سایت
دوستان چون من از مانیتورم برای بازی کردن با 360 استفده میکنم دوست ندارم مداوم همش کابل مانیتور رو همش از گرافیکم جدا کنم (اخه بعد از یه مدتی خراب میشه)
یه راهی پیش پای من بزارید که دیگه مجبور نشم برای هر بار استفاده از 360 کابلو بازو بست کنم

یه کابلی هست که به پشت کیس وصل میشه و دو تا خروجی داره !
واسه موازی کردن دو تا مانیتور با هم !

اونو بگیر و وصل کن وقتی با کامپیوتر کار داری 360 روخاموش کن و وقتی با 360 ، PC رو خاموش کن !
2-3 تومن هم پولشه ...

یه کابلی هست که به پشت کیس وصل میشه و دو تا خروجی داره !
واسه موازی کردن دو تا مانیتور با هم !

اونو بگیر و وصل کن وقتی با کامپیوتر کار داری 360 روخاموش کن و وقتی با 360 ، PC رو خاموش کن !
2-3 تومن هم پولشه ...

ممنون ولی من یه وسیله میخوام که کابل مانیتورو به 2 تا تبدیل کنه که بتونم به سرشو بزنم به 360 و دیگری رو به پشت کیس
با اونی که شما گفتی کارم راه میافته؟؟
شما امتحان کردید؟؟

ببین دوست من چندین راه حل داری، اگر مانیتورت LCD هست و خروجی DVI و RGB داره، کلاً دو تا خروجی داره که یکیشو به این بزن یکیشو به اون، اگه نه می تونی یه TV tuner بخری برای کامپیوترت، 360 رو وصل کنی به اون، از VGAbox هم می تونی استفاده کنی، یا یه کار راحت تر اینه که یه KVM switch بخری، اونوقت دوتاشو وصل کنی به سوئیچ، می ره رو این یک، می ره رو اون یکی، مثل کانال عوض کردن. هرکدوم رو خواستی بگو بهت بگم چی کار کنی

میتونم بدونم چه ربطی به مشخصاتم داره:p:):)

سلام عزیزم

با اون شکلکهای بعد از درخواست، شاید بهتر بود که ندونی[!!!]؛ ولی خوب واسه شرایط و سؤالات مشابه گقته می شه.

یعضی از نمایشگرها این امکان رو دارند، و وقتی کنسول اِچ دی اِم آی پشتیبانی کنه تصویر نیز حتّی در بالاترین وضوح، بهترین کیفیّت رو به نمایش خواهد گذاشت؛ از انواع اون میشه به تولیدات اخیر 21.5 بنکیو اشاره کرد.

سلام عزیزم

با اون شکلکهای بعد از درخواست، شاید بهتر بود که ندونی[!!!]؛ ولی خوب واسه شرایط و سؤالات مشابه گقته می شه.

یعضی از نمایشگرها این امکان رو دارند، و وقتی کنسول اِچ دی اِم آی پشتیبانی کنه تصویر نیز حتّی در بالاترین وضوح، بهترین کیفیّت رو به نمایش خواهد گذاشت؛ از انواع اون میشه به تولیدات اخیر 21.5 بنکیو اشاره کرد.

ممنون
ولی من خیال کردم شما مشخصات سیستممو(کامپیوتر)رو میخوای:laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or