استفاده از Uncharted engine برای بازی جدید Jak & Daxter.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
Naughty Dog اعلام کرده قصد استفاده از انجین Uncharted در Jak & Daxter بعدی را دارد.گفته شده که این انجین را از هر نظر مناسب برای این بازی میدانند و همچنین sony کرده قصد استفاده از این انجین برای عنوان های آینده کنسول ps3 را دارد.
90771_hs.jpg

سلام
ببخشید یه سوال داشتم که شاید بی ربط باشه.البته خیلی هم بی ربط نیست
تو بازی uncharted گرافیک بازی همون گرافیک سی جی های اول و وسط بازی بود؟؟:eek:
یا بازی با دموهاش فرق داشت؟اگه فرق داشت آیا دموهاش ریل تایم بودن؟
اگه یکی بوده که واقعا برترین گرافیکی بوده که تا حالا من دیدم.احساس میکنم کم لطفی شد به این بازی.

سلام
ببخشید یه سوال داشتم که شاید بی ربط باشه.البته خیلی هم بی ربط نیست
تو بازی uncharted گرافیک بازی همون گرافیک سی جی های اول و وسط بازی بود؟؟:eek:
یا بازی با دموهاش فرق داشت؟اگه فرق داشت آیا دموهاش ریل تایم بودن؟
اگه یکی بوده که واقعا برترین گرافیکی بوده که تا حالا من دیدم.احساس میکنم کم لطفی شد به این بازی.

خدمت شما بايد عرض كنم كه تاحالا من دموي CG كه از اين بازي منتشر بشه نديدم. تمام دموها Outgame و In game بصورت Real-Time و از خود بازي هست.
گرافيك و Detail بازي هموني هست كه شما تو دموها مشاهده كردين و كف كردين!!!
بله كمي بيش از حد كم لطفي شده در حقش!!

بله كمي بيش از حد كم لطفي شده در حقش!!

البته خیلی بیش تر از کمی در حقش کم لطفی شده به ویژه از طرف gamespot که انگار بازی ها رو روی یه تلویزیون سیاه سفید 14 اینچ بازی میکنه و گیم پد رو هم برعکس دستشون میگیرن و نقد میکنه:laughing:
موتور گرافیکی Uncharted به نظر من عالیه و استفاده از اون در هر بازی میتونه تضمین گرافیک اون بازی باشه ...

البته اگه بلد باشن باهاش کارکنن مثلا همین unreal engine 3 رو در نظر بگیر همه میدونیم موتور قدرتمندی هست و شکی نیست توش و دو تا بازی که با این موتور ساخته شدن رو در نظر بگیریم مثل mass effect با گرافیک عالی ولی hour of victory با گرافیک افتضاح و پر باگ پس لزوما استفاده از موتور بازی Uncharted تضمینی برای صددر صد خوب بودن گرافیک نیست

آخرین ویرایش:
يعني اگه يه بازي گرافيك بالاي داشت حتمآ بايد امتياز بالايي بگيره

نقد بازی رو تو اکثر سایت ها بخونی از گیم پلی بازی تعریف شده سیستم پناه گرفتن خیلی جالب کار شده صورت کاراکتر ها و انیمیشن های بازی و..... اصولا سازنده های بازی که توانایی ساخت بازی با چنین گرافیکی رو داشته باشن تو قسمت های دیگه هم مطمینا توانمندن

البته خیلی بیش تر از کمی در حقش کم لطفی شده به ویژه از طرف gamespot که انگار بازی ها رو روی یه تلویزیون سیاه سفید 14 اینچ بازی میکنه و گیم پد رو هم برعکس دستشون میگیرن و نقد میکنه
عزيزم من منظورم اين نيست كه در حق امتيازات گرافيكي اين بازي بدي شده من منظورم امتيازات كلي بوده كه تا حالا بعضي از جاها بهش امتياز واقعي رو بهش ندادن. Got It!!:laughing:

عزيزم من منظورم اين نيست كه در حق امتيازات گرافيكي اين بازي بدي شده من منظورم امتيازات كلي بوده كه تا حالا بعضي از جاها بهش امتياز واقعي رو بهش ندادن. Got It!!:laughing:

یکم فکر کردن بعد پست دادن هم بد نیست من گفتم gamespot چون نمره کلی 8 داده بود که واقعا کم بود نمره کلی بازی هم مجموع ریز نمرات بازی ازجمله گیم پلی و گرافیک وصدا ... از تو جیبش که نمره نمیده وقتی نمره کلی بازی کم میدن یعنی به همین قسمت ها کم دادن درضمن من در مورد گیم پلی و گرافیک صحبت کردم که قسمت های مهم بازی هستن درنتیجه i got it but about you i dont know

آخرین ویرایش:
یکم فکر کردن بعد پست دادن هم بد نیست نمره کلی بازی مجموع ریز نمرات بازی ازجمله گیم پلی و گرافیک وصدا ...
نه بابا !!! اين رو خودت تازه كشف كردي:laughing:
از تو جیبش که نمره نمیده وقتی نمره کلی بازی کم میدن یعنی به همین قسمت ها کم دادن
نگاه كن دوست عزيز شما خودت داري اذعان ميكني كه امتياز كلي از مجموعه اي از پارامترها تشكيل شده ولي وقتي يك سايت مياد ازون پارامترها تعريف ميكنه قاعدتا بايد Score بالايي قائل بشه در نتيجه Average Score و Critic Score كه Reviewer ها ميكنن بايد بالا باشه در نتيجه امتياز نهايي بايد بالا باشه كه اين اتفاق تو سايتي مثل GS برعكس بوده! يعني با وجود تعاريفي كه خود GS و Critic Reviewer ها از نقاط كليدي بازي مثا گيمپلي و گرافيكي كه شما بهش اشاره كرديد كرده باز نمره نهايي بازي غير قابل انتظار بود. (نميخوام وارد مباحث چندوقته اخير GS بشم.)
در ثاني خودت ميدوني Average Score اين بازي تابحال از سايتها و مجلات مختلف خيلي خوب بوده ولي... من هم منظورم كم لطفي بوده كه GS در حق اين بازي كرده - البته من هم يكم پيازشو داغ كردم.:biggrin1:

بابا دعوا نکنید دیگه به امتیاز های گیم اسپات توجه نکنید بعداز اون رسوایی هایی که کرد دیگه بهش اعتمادی نیست به تمام بازی های انحصاری ps3 زیر 9 میده بعد به تمام بازی های 360 بالای 9 میده تمام این چیزا نشون میده که ms خریدتش;)

بابا دعوا نکنید دیگه به امتیاز های گیم اسپات توجه نکنید بعداز اون رسوایی هایی که کرد دیگه بهش اعتمادی نیست به تمام بازی های انحصاری ps3 زیر 9 میده بعد به تمام بازی های 360 بالای 9 میده تمام این چیزا نشون میده که ms خریدتش;)

دعوا نکردیم سوتفاهم بود :p اگه ms خریده بودش که به mass effect نمیداد 8.5 در حالی که در بدترین حالت این بازی باید 9 میگرفت بگذریم Jak & Daxter عشق است;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or