استفاده از HD TV به جای مانیتور

THE UNDERTAKER

کاربر سایت
سلام
من دارم یه سیستم برای بازی جمع میکنم و یه تلوزیون LED دارم (BRAVIA EX700)

حالا به نظر شما برای بازی با PC یه مانیتور جدید بخرم یا از همین TV استفاده کنم؟

کیفیت
چطور میشه ؟ TV برای بازی مناسب هست؟برام خیلی مهمه

راهنمایی لطفا :d

آخرین ویرایش:
سلام گله :d
اگر TV پورت DVI يا VGA داشته باشه كه به احتمال زياد داره ميشه كيفيت هم خوبه :d
من يه HDTV LCD Xvision 32 inch دارم باش اين كارو كردم ميشد و خوب هم جواب داد شما مشخصات كامل با رزولوشن TV رو بگو تا بهتر بگم !

سلام
من دارم یه سیستم برای بازی جمع میکنم و یه تلوزیون LED دارم (BRAVIA EX700)

حالا به نظر شما برای بازی با PC یه مانیتور جدید بخرم یا از همین TV استفاده کنم؟

کیفیت
چطور میشه ؟ TV برای بازی مناسب هست؟برام خیلی مهمه

راهنمایی لطفا :d
خوب نوع و طرز استفاده از tv با monitor فرق میکنه (نجوه کارکردشون واسه نمایش تصویر) شما براحتی میتونی سیستمت رو به lcd tvت وصل کنی ولی خوب فاصله جانبی رو باید رعایت کنی چون بعد یه مدت چشمای طرف اینطوری میشه.:eek:

با کابل HDMI وصلش می کنم (کارت گرافیکی که خروجی HDMI داشته باشه میگیرم)

خوب نوع و طرز استفاده از tv با monitor فرق میکنه (نجوه کارکردشون واسه نمایش تصویر) شما براحتی میتونی سیستمت رو به lcd tvت وصل کنی ولی خوب فاصله جانبی رو باید رعایت کنی چون بعد یه مدت چشمای طرف اینطوری میشه.:eek:

سوال من هم همینه مانیتور یا HDTV برای PC ؟

مدل TV من : SONY EX700

خوب مشخصه اگه سایز برات مهمه و فضای کافی داری خوب سایز بزرگتر مثل "42 یا بیشتر یه حس و حال دیگه ای تو بازی ، دیدن فیلم و کلا کار با سیستم داره ، مانیتور فک نمیکنم بالای "26 وجود خارجی داشته باشه ولی tv تا "200 هم موجوده.:d
اگه میخوای از hdmi تصویر بگیری بهتره کارتی که میگیری قابلیت انتقال صدا رو ، رو hdmi داشته باشه چون اکثر کارتای موجود که hdmi دارن فقط تصویر رو انتقال میدن و صدایی در کار نیست واسه صدا باید از خروجیه صدای خود مین استفاده کنی.(البته اگه این داستان برات مهمه)

آخرین ویرایش:
خوب مشخصه اگه سایز برات مهمه و فضای کافی داری خوب سایز بزرگتر مثل "42 یا بیشتر یه حس و حال دیگه ای تو بازی ، دیدن فیلم و کلا کار با سیسم داره ، مانیتور فک نمیکنم بالای "26 وجود خارجی داشته باشه ولی tv تا "200 هم موجوده.:d
اگه میخوای از hdmi تصویر بگیری بهتره کارتی که میگیری قابلیت انتقال صدا رو ، رو hdmi داشته باشه چون اکثر کارتای موجود که hdmi دارن فقط تصویر رو انتقال میدن و صدایی در کار نیست واسه صدا باید از خروجیه صدای خود مین استفاده کنی.(البته اگه این داستان برات مهمه)

مهم فقط کیفیته :)

resolution های بالا مشکلی نداره؟

کارتهای Geforce GTX500 چطورن؟ HDMI دارن (تصویر و صدا با هم)؟

اگه هم نشد صدا رو جداگانه درست میکنم.

رزولوشن بالا یعنی چی ؟! بالاتر از 1080p میخوای ؟! :d
خوب یا بد بودنشون رو باید تو بنچا ببینی هرچند از نزدیک که آدم کیف میکنه gtx580 میبینه تو کار که جای خود داره... :d hdmi که دارن ولی خوب قبلا هم گفتم باید مدلی رو در نظر بگیری که صدا رو هم انتقال بده.

GTX580 که یه خداییه...

چون نحوه نمایش تصویر مانیتور با TV فرق داره برام یه چیزایی سوال شده

HDTV رو کنسول ها که خوب جواب میده فکر میکنم روی PC هم جواب بده ;)
به هر حال ممنون خواستم ببینم کسی تجربه امتحانش رو داشته
اگه داشته به ما هم بگه.

آخرین ویرایش:
خوب ببین واسه دیدن فیلم محدودیتی نداری (کارت گرافیک محدودت نمیکنه) اما واسه بازی رو رزولوشنی مثل 1080p هر کارتی نمیتونه از پسش بر بیاد بخوای از خروجیه hdmi کارت گرافیک تصویر بگیری یه رنج مشخصی از رزولوشن هارو در اختیار داری بطور مثال بخوای با کارت گرافیک فعلی ت تو اون tv بازی کنی میتونی رزولوشن رو کمتر کنی تا فریم بیشتری بگیری در کل به تجربه باشه که من به شما گفتم اگه فضای کافی داشته باشی به همراه یه کارت گرافیک خوب من به شدت توصیه میکنم چه فیلم چه بازی اما اگه فضای کافی نداری بهتره بیخیال شی چون در کمترین زمان ممکن چشمات آسیب میبینه.

روی رزولوشنهای 16:9 میزارم اگه 1080p نشد میارم پایین تر (فکر کنم با gtx580 یا gtx570 رو بازیهای الان جواب میده)

فضای کافی هم حله 20 سانتیش که قرار نیست برم

با تشکر:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or