استفاده از پردازنده هاي 65nm درون Halo3 X360 ها

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از Kotaku:
بله درست شنيديد ، به نقل از يكي از تاپيك هاي ايجاد شده در انجمن رسمي سايت Xbox.com شركت مايكروسافت سازنده كنسول X360 از پردازنده هاي 65nm درونHalo3 X360 ها استفاده كرده است. و اگر اين خبر تاييد شود و حقيقت داشته باشد يعني شما از دوستنتان كمتر حرص و جوش ميخوريد زيرا پردازنده هاي 65 نانومتري حرارت كمتري ايجاد كرده و ميزان آسيب ديدن كنسول كاهش چشمگيري پيدا كرده و همچنين مصرف برق اين پردازنده ها نيز بسيار كمتر است.
آپديت خبر: فردي در پاسخ به اين مطلب در اين انجمن اعلام كرده:" من كنسول قديمي ام را با يك Halo3 X360عوض كردم و ميتونم به شما قول بدم از Heatsink و پردازنده 65 نانومتري در اين كنسول جديد استفاده شده چون دستگاه بسيار خنك تر از قبل بوده و حتي سريع تر كار ميكند.

آخرین ویرایش:
تازه فهميدي؟؟؟ از همون موقع كه پيتر مور اين كنسولو معرفي كرد البته قبلش هم تازه گفته شده بود كه اين كنسول از پردازنده 65nmاستفاده ميكنه.

تازه فهميدي؟؟؟ از همون موقع كه پيتر مور اين كنسولو معرفي كرد البته قبلش هم تازه گفته شده بود كه اين كنسول از پردازنده 65nmاستفاده ميكنه.

پیتر مور کی گفت 65 نانومتریه؟:)اگه گفته منبع بده که عمرا نگفته!

حالا نه تنها مدل halo3 ميگن از 65 نانو متري استفاده ميكنه بلكه pro هاي جديد هم همينطور .

من قبلا يه خبري در اين مورد داده بودم كه خيلي ها و حتي خود مايكرو بعضي از كاركناش به اين اشاره ميكردند كه حتي در pro هاي جديد كه hdmi دارند به طور شانسي اگه خريد كنيد ممكنه در بعضي هاش از پردازنده ي 65 نانو استفاده كنه .
يعني هنوز به صورت انبوه توليد نميشن و تاريخ دقيقي هم براي توليد اين پردازنده ها اعلام نشده به خاطر اينكه تمام كنسول به فروش بره .

حتي خيلي از ها ميگن كه مايكرو از گفتن توليد پردازنده 65 نانو خودداري ميكنه كه تا كنسول هاي قبلي به فروش بره و علتش هم كاملا مشخصه .

اين دو تصوير از بردهاي قديمي و جديد xbox360 كه فرقشون را ميبينيد كه در هر دو از هيتسينك اضافه استفاده شده .
ولي اون چيزهايي كه من دورشون خط قرمز كشيدم توجه كنيد حتي ميتونيد در جديدها يه هيتسينگ متفاوت را ببينيد و با بورد هاي بمانند elite كه خازن ها فرق ميكنه .حالا يه چيز هم هست تو هيتسنگ هاي جديد روي cpu اون لوله فلزي نيست !

خوب ولي به نظر من بايد صبر كرد همين جديد ها ايران بياد كه نمياد ! و بعد خريد چون واقعا خنك تر و سريعتر كار ميكنن.
حالا ببينيم اين ايراني هاي با انصاف براي كنسول هاي جديد و ارزانتر چقدر قيمت را روشون ميكشن ا تا به خرد ملت بدند !

اين دو تصوير

جديد :
364d45d95f.jpg

قديمي :
43fc8ffb75.jpg

آخرین ویرایش:
حالا نه تنها مدل halo3 ميگن از 65 نانو متري استفاده ميكنه بلكه pro هاي جديد هم همينطور .

من قبلا يه خبري در اين مورد داده بودم كه خيلي ها و حتي خود مايكرو بعضي از كاركناش به اين اشاره ميكردند كه حتي در pro هاي جديد كه hdmi دارند به طور شانسي اگه خريد كنيد ممكنه در بعضي هاش از پردازنده ي 65 نانو استفاده كنه .
يعني هنوز به صورت انبوه توليد نميشن و تاريخ دقيقي هم براي توليد اين پردازنده ها اعلام نشده به خاطر اينكه تمام كنسول به فروش بره .

حتي خيلي از ها ميگن كه مايكرو از گفتن توليد پردازنده 65 نانو خودداري ميكنه كه تا كنسول هاي قبلي به فروش بره و علتش هم كاملا مشخصه .

اين دو تصوير از بردهاي قديمي و جديد xbox360 كه فرقشون را ميبينيد كه در هر دو از هيتسينك اضافه استفاده شده .
ولي اون چيزهايي كه من دورشون خط قرمز كشيدم توجه كنيد حتي ميتونيد در جديدها يه هيتسينگ متفاوت را ببينيد و با بورد هاي بمانند elite كه خازن ها فرق ميكنه .حالا يه چيز هم هست تو هيتسنگ هاي جديد روي cpu اون لوله فلزي نيست !

خوب ولي به نظر من بايد صبر كرد همين جديد ها ايران بياد كه نمياد ! و بعد خريد چون واقعا خنك تر و سريعتر كار ميكنن.
حالا ببينيم اين ايراني هاي با انصاف براي كنسول هاي جديد و ارزانتر چقدر قيمت را روشون ميكشن ا تا به خرد ملت بدند !

اين دو تصوير

جديد :
364d45d95f.jpg

قديمي :
43fc8ffb75.jpg
این مهم نیست مهم اینه که نسوزه فن نخواد ارزون تر هم بشه
راستی x کلمب هاش را قوی کردند؟

متاسفانه یکی از X360 هایی که از همین پردازنده ای 65nm استفاده میکرده دچار مشکل شده و خطای 3 چراغ قرمز داده ! در زیر تصاویری را از این 360 میبینید :

dsc03163pc6.jpg

71370_med.jpg

متاسفانه یکی از X360 هایی که از همین پردازنده ای 65nm استفاده میکرده دچار مشکل شده و خطای 3 چراغ قرمز داده ! در زیر تصاویری را از این 360 میبینید :

. اگه يه پردازنده ي 65 نانومتري سه چراغ قرمز بده ديگه اين كاملا مشخصه مشكل از گرماي كنسول نيست و قسمتهاي ديگه كنسول هست .
البته اينو بگم چيزي هست به اينطور چيزها و خبرها نبايد زياد توجه و باور كرد به راحتي ميشه به صورت ظاهري اين سه چراغ قرمز را به وجود اورد خيلي ساده اگه كابل پشت xbox 360 را دربياري اين سه چراغ قرمز روشن ميشن .

خيلي ها گفتن كه با اضافه كاردن هيتسينك مشكل گرمايي كلا حل ميشه حالا با وجود يه پردازنده ي 65 نانو اين اتفاق چطور افتاده مشخص نيست .
البته پردازنده هاي 65 نانو هم به طور كلي تائيد نشده .

حالا در سايت n4g هم منبعي نداده فقط چندتا عكس .

الان دو حالت داره يا واقعا اين خبر درسته يا اون طرفه يه پدركشتگي با مايكروسافت داره .

آخرین ویرایش:
ببخشید وسط بحث پریدم وسط!!!:biggrin1:
آیا 360 هایی که مربوط به آگوست میشن همراه با هیت سینک و خروجی HDMI عرضه شدن؟؟؟
اگه آره الان تو بازار ایران هستن؟؟؟

آخرین ویرایش:
پیتر مور کی گفت 65 نانومتریه؟:)اگه گفته منبع بده که عمرا نگفته!
نگفت :confused:ولي فكر كنم گفتا آخه قبل از اين كه تو e3معرفي بشه همه ميدونيد كه تويه تلوزيون و سايتها اين كنسول به نما يش در اومد من خودم تو ماهواره ديدم به نظر صحبتي از اين كه 65nmهست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or