M Mrmii کاربر سایت May 18, 2008 #1 استفاده از دسته wii در ويندوز با برنامه زير (تو گوگل جستجو كنيد اولين نتيجه كه مياره): WiinRemote خودم هنوز تست نكردم
استفاده از دسته wii در ويندوز با برنامه زير (تو گوگل جستجو كنيد اولين نتيجه كه مياره): WiinRemote خودم هنوز تست نكردم
kunglao32003 کاربر سایت May 20, 2008 #2 نوشته شده توسط Mrmii: استفاده از دسته wii در ويندوز با برنامه زير (تو گوگل جستجو كنيد اولين نتيجه كه مياره): WiinRemote خودم هنوز تست نكردم بیشتر... ببینم تو گیم ها هم استفاده میشه؟
نوشته شده توسط Mrmii: استفاده از دسته wii در ويندوز با برنامه زير (تو گوگل جستجو كنيد اولين نتيجه كه مياره): WiinRemote خودم هنوز تست نكردم بیشتر... ببینم تو گیم ها هم استفاده میشه؟
P prince_fable کاربر سایت May 22, 2008 #3 سلام دسته wii رو كامپيوترم ميشناسه ولي مگه به sensor bar احتياج نداره؟جايي هم نيست تا وصلش كنم.
manouch کاربر سایت May 23, 2008 #4 تا اونجایی که من فهمیدم باید به وسیله ی Bluetooth به کامپیوتر وصلش کرد.
E Esikhafan کاربر سایت May 23, 2008 #5 برنامه GlovePIE هست که هم میتونید براش برنامه نویسی کنید هم براش برنامه های اماده هست: آشنایی دانلود بعضی از برنامه هاش به ایفنرارد نیاز دارن (اونهایی که جلو اسمشون IR داره ) ولی اکثرا با Bluetooth کار میکنن.
برنامه GlovePIE هست که هم میتونید براش برنامه نویسی کنید هم براش برنامه های اماده هست: آشنایی دانلود بعضی از برنامه هاش به ایفنرارد نیاز دارن (اونهایی که جلو اسمشون IR داره ) ولی اکثرا با Bluetooth کار میکنن.
P prince_fable کاربر سایت May 24, 2008 #6 منم با بلوتوث كاري كردم كه بشناسه اما sensor bar كه سيميه نميشه با بولوتوث وصلش كرد!!!!!؟؟؟؟:confused:
منم با بلوتوث كاري كردم كه بشناسه اما sensor bar كه سيميه نميشه با بولوتوث وصلش كرد!!!!!؟؟؟؟:confused: