استفاده از تمهای زیبا در P990i خودتان !

• Thread starter Thread starter bijbij
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bijbij

کاربر سایت
دوستان درود
در این تاپیک میخواهم با کمک شما برای اوندسته از دوستان که از صفحه و آیکونهای شورت کات خشته شده اند یک تنوعی به گوشی خود بدهند ;)
*****************************************************************************************************
نحوه نصب و اجرا این تمها پس از دریافت فایل تم بسیار ساده است :
  1. گوشیتان را با کابل به کامپیوتر متصل کنید .
  2. داخل درایو کارت حافظهتان و شاخه اصلی یک پوشه بنام OTHER وجود دارد و شما باید در اون پوشه یک پوشه بنام UTZ THEME و یا هر نامی که دلتان بخواهد بسازید ( البته نامی انتخاب کنید که بعدها بدانید مربوط به فایلهای تمهای شماست ) .
  3. فایلهای با پسوند utz را به آن پوشه منتقل کنید .
  4. کابل را از گوشیتان جدا کنید و به سراغ پوشه ایکه برای تمهایتان در پوشه OTHER ساختید بروید و هر تمی را که خواستید اجرا کنید .
  5. پس از انجام کارهای بالا تم دریافتی شما در لیست تمهایتان در محل مخصوص آن قرار خواهد گرفت و شما هر وقت که بخواهید میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید .
در پستهای بعدی هر بار برایتان 4 تافایل را آپلود میکنم که صفحه سنگین نشود ;)
اگر پرسشی بود بنده در خدمت شما هستم :love:

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان گرامی !

سری اول تمها که خودم آنها را روی گوشی خودم دارم و خیلی دوست دارم و امیدوارم شما هم خوشتان بیاید :love:

Attachments

درود بر دوستان گرامی !

ادامه تمها ...
در ضمن بعد از اینکه همه تمهایم را برایتان آپلود کردم تمهایی را که از نظر خودم و روی گوشیم بهترین بوده را در یک پست ارائه خواهم داد ;)
امیدوارم خوشتان بیاید :love:

Attachments

داخل درایو کارت حافظهتان و شاخه اصلی یک پوشه بنام Other وجود دارد و شما باید در اون پوشه یک پوشه بنام Utz Theme و یا هر نامی که دلتان بخواهد بسازید ( البته نامی انتخاب کنید که بعدها بدانید مربوط به فایلهای تمهای شماست ) .
حتماً لازم نيست تم ها تو اين پوشه که شما گفتيد ريخته بشه.ميتونه هر جا حتی تو ريشه اصلی هم ريخت

درود بر دوست گرامی !

حتماً لازم نيست تم ها تو اين پوشه که شما گفتيد ريخته بشه.ميتونه هر جا حتی تو ريشه اصلی هم ريخت
دوست من
شاید اون کلمه باید بین جملات

1. داخل درایو کارت حافظهتان و شاخه اصلی یک پوشه بنام OTHER وجود دارد و شما باید در اون پوشه یک پوشه بنام UTZ THEME و یا هر نامی که دلتان بخواهد بسازید ( البته نامی انتخاب کنید که بعدها بدانید مربوط به فایلهای تمهای شماست ) .
باعث این شده اما همانطور که شما گفتید بایدی وجود ندارد و بنده هم نه برای تاکید بلکه برای آنکه دوستان برای پیدا کردن تمها سرگردان نشوند یک مسیر ویژه را پیشنهاد کردم .
حالا هرجا که دوستان از لجاظ دسترسی راحتترند همانجا فایلهای utz را کپی کنند ;)
ممنون از شما که توجه کردید .
حالا چند تم دیگر را نیز آپلود میکنم :love:

Attachments

درود بر دوستان گرامی !

دوستان
میبخشید که مدتی از پیوست تمها گذشت :blushing:
لذت ببرید :love:

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or