استعفاي Phil Harrison از Sony !!!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Tokyo, February 25, 2008 : شركت Sony Computer Entertainment Inc امروز تاييد كرد كه Phil Harrison رئيس بخش جهاني سرگرمي هاي سوني 29 فبريه استعفا ميدهد

وي در سال 1992 به بخش اروپا سرگرمي هاي سوني منتقل شد و از همون اول نقش بسيار مهمي رو در سوني ايفا كرد . و برتمام پلتفرم هاي كه سوني بيرون داد نقش بسيار حياتي رو ايفا كرد

وي رابطه بسيار قوي با developers و publishers در سراسر دنيا داشت . همچنين وي از تمام علم و قدرتي كه داشت در راه موفقيت سوني گام برداشت

Kazuo Hirai در مورد وي ميگه : يكي مهمترين اعضاي سوني بود و نقش بسيار مهمي رو در پخش و رشد PlayStation داشت و من براي وي ارزوي موفقيت ميكنم

خود Phil Harrison در اين بازه ميگه كه : 15 سال در كنار Sony Computer Entertainment همانند يك سفر طولاني ميمونه . خيلي خوشحالم كه جز خانواده سوني بودم . PlayStation به موفقيت هاي زيادي رسيده و من در اينده هم از اونها تا اونجايي كه ميتونم حمايت ميكنم

2vb0it1.jpg

موفق باشيد !!

نمیخواستم در رابطه با این خصلت بعضی از اعضا چیزی بگم ، ولی واقعا با این فن بوئیسم شورشو در آوردین ! به هرکس و ناکسی ، چه مستقیم ، چه غیر مستقیم توهین میکنید و طعنه میزنید ، اصلا هم فکر نمیکنین چه احساسی به کسی که عاشقانه شرکت X رو دوست داره بهش دست میده ...

فيل هريسون هم از دست سوني خسته شد
نکته مهم اینه که پیتر مور زودتر خسته شده بود :دی

اگه قراره تو هرجایی ، تو هر خبری ، عقاید خودمون چه درست چه غلط رو با طعنه ، کل کل های الکی ، حرفهای بی منطق ، کور کورانه و برگرفته از جاهلیت فن بوی بازی به بقیه تلقین کنیم، خیلیا خوب بلدن جواب خیلیای دیگه رو بدن ...
پس لطف کنید ، محیط سایت رو اینقدر با این عشقتون به کنسولهایی که فقط بخاطر پولی که پاش دادین دوستش دارین رو بروز ندین ، اونم به شیوه کاملا غیرمنطقی !
الان خیلیا دارن از هر تاپیک و Thread ـی برای طعنه و متلک به اون یکی شرکت یا کنسول استفاده میکنن !
Sonic برای DS ! - خاک بر سر سونی که سونیک رو برای DS زدن !
Solinter Cell برای 360 ! - خاک بر سر سونی که توان اجراش رو نداره !
... و خیلی موارد دیگه ...
لطفا خودتون یکم رعایت کنید ...

بابا حالا انگار فیل هریسون خدایی نکرده مرده این بشر نقش بسزایی در سونی داشته حالا رفته تا به یه شرکت دیگه کمک کنه که البته هنوز تایید نشده نمیدونم شایدم قطعی بشه به هر حال من خوشحال میشم اگه فیل هریسون به آتاری بره چون امکان داره بتونه که احتمالش زیاده بتونه آتاری رو از این وضع نابسامان در بیاره چون واقعا آتاری یکی از شرکتهای دوست داشتنی صنعت گیم بوده

فيل هريسون هم از دست سوني خسته شد:laughing:
بابا به جان خودم منم طرفدرا X360 هستم! ولي ديگه به بزرگ هاي اين صنعت احترام ميزارم. هريسون اگر هيچ كاري نكرده باشه اگر الان نبود چيزي به نام Xbox وجود نداشت دقيقا هرچي پيتر مور داره هريسون چندين برابر به صنعت گيم خدمت كرده.
با اين كار هاتون ادم شرمش ميشه بگه گيمر! يك احترامي چيزي ...
توي تمامي دنياي رسم كساني كه زحمت كشيدن براي يك صنعتي ازشون ياد ميشه.
حالا طبق گفته هاي شما اين خبر رسمي يا شايعه؟ چون يكي ميگه رسمي يكي تكذيبش ميكنه!
خوشم مياد BI0HAZARD بعضي وقت ها خيلي حرف هاي قشنگي ميزنه (نميدونم چرا!)

نمیخواستم در رابطه با این خصلت بعضی از اعضا چیزی بگم ، ولی واقعا با این فن بوئیسم شورشو در آوردین ! به هرکس و ناکسی ، چه مستقیم ، چه غیر مستقیم توهین میکنید و طعنه میزنید ، اصلا هم فکر نمیکنین چه احساسی به کسی که عاشقانه شرکت X رو دوست داره بهش دست میده ...

نکته مهم اینه که پیتر مور زودتر خسته شده بود :دی

اگه قراره تو هرجایی ، تو هر خبری ، عقاید خودمون چه درست چه غلط رو با طعنه ، کل کل های الکی ، حرفهای بی منطق ، کور کورانه و برگرفته از جاهلیت فن بوی بازی به بقیه تلقین کنیم، خیلیا خوب بلدن جواب خیلیای دیگه رو بدن ...
پس لطف کنید ، محیط سایت رو اینقدر با این عشقتون به کنسولهایی که فقط بخاطر پولی که پاش دادین دوستش دارین رو بروز ندین ، اونم به شیوه کاملا غیرمنطقی !
الان خیلیا دارن از هر تاپیک و Thread ـی برای طعنه و متلک به اون یکی شرکت یا کنسول استفاده میکنن !
Sonic برای DS ! - خاک بر سر سونی که سونیک رو برای DS زدن !
Solinter Cell برای 360 ! - خاک بر سر سونی که توان اجراش رو نداره !
... و خیلی موارد دیگه ...
لطفا خودتون یکم رعایت کنید ...
اون حداقل رفت 2 ميليون دلار گرفت و به ea پيوست
نه مثل فيل هريسون .....اتاري:)
دوستاني بهشون برنخوره قصد توهين يا مسخره كردن هيچ كس رو ندارم فقط نظرمو ميگم

من که اصلا کنسول باز نیستم لعنت بر سونی نمی دونم چرا جدیدن همه دارن از سونی زده میشن

اتاری چقدر به harrison پول داده ؟ من شنیدن ATARI مشکل مالی داره ؟

من لذت می برم وقتی ذره ذره افت شرکت Sony را می بینم . من که از سونی نفرت دارم Only Microsoft

والله فعلا كه همه چيز بر ضد مايكروسافت هستش.
ويندوز ويستا كه به عنوان بدترين و نااميد كننده ترين تكنولوژي سال انتخاب شده. منبع
PCWORLD

360 تبديل شده به كابوس مايكروسافت.شايد بشه گفت بدترين سخت افزاري كه تا حالا وارد خونه ها شده همين 360 بوده. هزينه هاي 'گارانتي و تعميرات به خاطر مساله Red Ring سر به فلك زده.
هر روز داره به RED Ring ها اضافه ميشه و آمار خرابي ها بالا مي ره.
توي نمايشگاه GDCآبروي مايكروسافت با سه چراغه شدن 360 رفت.
فروش 360 در ماه گذشته ، كمترين فروش بود و PS3 فروش خيلي بيشتري داشت.
سهم مايكروسافت توي كنسول ها هر روز داره كمتر ميشه. حتي آمريكا رو هم داره از دست مي ده.
فرمت HD-DVD كه مايكروسافت ازش حمايت مي كرد حالا شكست خورده و بسيار ي از سازنده هاي بازي سر در گم هستن و نمي دونن كه بازي هاي بعدي خودشونو چطوري بايد توي دي وي دي فسقلي جا بدن.
Xbox Live با اون همه دك و پوزَش ، توي كريسمس از كار افتاد و ملت كه براش پول مي دادن كريسمس رو بي خيال xblشدن. در حالي كه psn درهمون موقع بصورت مجاني كاملا سر پا بود.

ولی یه چیزی هم هستا اگه بره Atari میشه انتظار داشت که دوباره این شرکت یه سرو سامونی بگیره و یسری بازی دورستو حسابی ازش ببینیم .

بابا به جان خودم منم طرفدرا X360 هستم! ولي ديگه به بزرگ هاي اين صنعت احترام ميزارم. هريسون اگر هيچ كاري نكرده باشه اگر الان نبود چيزي به نام Xbox وجود نداشت دقيقا هرچي پيتر مور داره هريسون چندين برابر به صنعت گيم خدمت كرده.
با اين كار هاتون ادم شرمش ميشه بگه گيمر! يك احترامي چيزي ...
توي تمامي دنياي رسم كساني كه زحمت كشيدن براي يك صنعتي ازشون ياد ميشه.
حالا طبق گفته هاي شما اين خبر رسمي يا شايعه؟ چون يكي ميگه رسمي يكي تكذيبش ميكنه!
خوشم مياد BI0HAZARD بعضي وقت ها خيلي حرف هاي قشنگي ميزنه (نميدونم چرا!)
فیل هریسون چه ربطی به xbox داره که شما میگی اگه نبود xbox هم نبود؟
بعدم دوستان این اقای braveheart که چیزی نگفت شما اینهمه بهتون بر خورده؟
من نمی فهمم کجای جملش به هریسون توهین کرده. اگه ممکنه یه نفر توضیح بده.

در ضمن اقای biohazard شما خودت بیشتر داری fanboy بازی در می اری که به خاطر یه حرفی که اصلا معنی درست حسابی هم نداره فوری جبهه میگیری.

جناب braveheart شما هم خیالت راهت باشه مطمعن باش هریسون مفتی نرفته تو اتاری کار خیریه بکنه, بهش پول میدن.

آخرین ویرایش:
فیل هریسون چه ربطی به xbox داره که شما میگی اگه نبود xbox هم نبود؟
بعدم دوستان این اقای braveheart که چیزی نگفت شما اینهمه بهتون بر خورده؟
من نمی فهمم کجای جملش به هریسون توهین کرده. اگه ممکنه یه نفر توضیح بده.

در ضمن اقای biohazard شما خودت بیشتر داری fanboy بازی در می اری که به خاطر یه حرفی که اصلا معنی درست حسابی هم نداره فوری جبهه میگیری.

جناب braveheart شما هم خیالت راهت باشه مطمعن باش هریسون مفتی نرفته تو اتاری کار خیریه بکنه, بهش پول میدن.
! ساده است اگر هريسون نبود شايد الان PS هم نبود يا حداقل به اينجاها نميرسيد (نميتونيد بگيد هريسون هم نبود سوني موفق ميشد) خب مطمئنا ماكروسافت هم وقتي موفق نشدن PS رو مي ديد نيمرفت سراغ ساخت كنسول ...
اون حداقل رفت 2 ميليون دلار گرفت و به ea پيوست
نه مثل فيل هريسون .....اتاري:)
دوستاني بهشون برنخوره قصد توهين يا مسخره كردن هيچ كس رو ندارم فقط نظرمو ميگم
پس نتيجه ميگيريم پول پرست نبوده:laughing:

ويندوز ويستا كه به عنوان بدترين و نااميد كننده ترين تكنولوژي سال انتخاب شده. منبع
PCWORLD
خوب شد شما اینو نوشتی فهمیدیم هر چی مجله PCWORLD از این بد می گه می شه سند جهانی و نظر کل جهان می شه.
فرمت HD-DVD كه مايكروسافت ازش حمايت مي كرد حالا شكست خورده و بسيار ي از سازنده هاي بازي سر در گم هستن و نمي دونن كه بازي هاي بعدي خودشونو چطوري بايد توي دي وي دي فسقلي جا بدن.
:laughing::laughing:

پ.ن1: هنوز 4 روز مونده بود تا اون idت از بن در بیاد. چی شد طاقت نیوردی؟
پ.ن2: شما برو به فکر همون VGChartz باش، بپا آماراش یوقت خراب نشه احتیاج نیست در موارد دیگه هم نظر بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or