استدیو Retro در صدر لیست داوطلبین ساخت یک عنوان جدید از بازی Metroid است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
samus.png

آقای Shigeru Miyamoto از کمپانی نینتندو اعلام کرده اند که استدیو Retro در صدر لیست داوطلبین ساخت یک عنوان از بازی Metroid است.
آقای Miyamoto در صدمین مجله رسمی نینتندو گفته اند که:
من فکر می کنم که این فرانچیزی است که ما به آن بها می دهیم و می خواهیم ببینیم که در آینده چکار می توانیم با آن بکنیم. با در نظر گرفتن استعدادها، استدیو Retro برای ما در اولیت ساخت یک عنوان جدید از Metroid قرار دارد.
ایشان همچنین اشاره ای به توانایی استدیو Retro در کار کردن بر روی چند عنوان به طور همزمان کرده اند و آن تحسین می کنند.
جدیدترین بازی ساخت استدیو اشاره شده، Donkey Kong Country: Tropical Freeze است که در ماه نوامبر برای Wii U عرضه خواهد شد.
آیا شما مشتاق یک عنوان جدید از Metroid هستید؟
VG247

اي خدا بگم اين نينتندو رو چكار نكنه آخه مگه مترويد رو به غير از Retro جاي ديگه اي هم ميتوني بدي كه همون كيفيت سري Prime رو رو داشته باشه؟ به جاي اينكه دم به دم بدي DK بسازه بده يه مترويد تر و تميز بده كه فروش Wii U هم يه جون اساسي بگيره بسته شه دهن منتقدين

ه جاي اينكه دم به دم بدي DK بسازه
این انتخاب خود رترو بوده که DK بسازه,با توجه به این نکته که رترو می تونه روی چند بازی به صورت همزمان کار کنه یعنی این که یک پروژه دومی هم در کار هست.البته نه متروید بلکه یک بازی جدید
شاید عنوان F2P نینتندو باشه شاید هم IP جدید Miyamoto

این انتخاب خود رترو بوده که DK بسازه,با توجه به این نکته که رترو می تونه روی چند بازی به صورت همزمان کار کنه یعنی این که یک پروژه دومی هم در کار هست.البته نه متروید بلکه یک بازی جدید
شاید عنوان F2P نینتندو باشه شاید هم IP جدید Miyamoto
وقتي داره ميگه در صدر داوطلبين ريترو ست يعني تازه دارن انتخاب ميكنن كه كدوم استوديو بسازه يعني تازه قراره شروع كنن. اگه يادت باشه توي تاپيك ديگه هم با هم صحبت كرديم بهت گفتم كه وقتي تو e3 direct نينتندو اعلام كرد كه DK رو ريترو ساخته مترويد ميره واسه حداقل دو سال ديگه حالا تقريبا حدسم ثابت شد. نميدونم نينتندو چرا از اون BIG GUN اش استفاده نميكنه واقعا پتانسيل بالايي هست اما استفاده نميشه فقط تنها بهانه قابل قبول يه IP جديد تپله كه فكر كنم دارن ميسازن اميدوارم كه حدسم درست درآد

وقتي داره ميگه در صدر داوطلبين ريترو ست يعني تازه دارن انتخاب ميكنن كه كدوم استوديو بسازه يعني تازه قراره شروع كنن. اگه يادت باشه توي تاپيك ديگه هم با هم صحبت كرديم بهت گفتم كه وقتي تو e3 direct نينتندو اعلام كرد كه DK رو ريترو ساخته مترويد ميره واسه حداقل دو سال ديگه حالا تقريبا حدسم ثابت شد. نميدونم نينتندو چرا از اون BIG GUN اش استفاده نميكنه واقعا پتانسيل بالايي هست اما استفاده نميشه فقط تنها بهانه قابل قبول يه IP جديد تپله كه فكر كنم دارن ميسازن اميدوارم كه حدسم درست درآد
وقتی که رترو دانکی کانگ رو انتخاب می کنه,نینتندو به فکر یک استدیو جدید می افته یا این که صبر کنه رترو وقتش ازاد بشه.احتمالا به تیم نینجا هم فکر کردن.
کلا این پروژه دوم رترو هم مشکوک هست.بعید نیست همون زلدا جدید باشه,چون چند وقت پیش می گفتن که رترو پتانسیل ساخت یک زلدا جدید رو داره اما چون با NINTENDO EDA که در ژاپن هست فاصله زیادی داره این امر رو غیر ممکن می کنه.

وقتی که رترو دانکی کانگ رو انتخاب می کنه,نینتندو به فکر یک استدیو جدید می افته یا این که صبر کنه رترو وقتش ازاد بشه.احتمالا به تیم نینجا هم فکر کردن.
کلا این پروژه دوم رترو هم مشکوک هست.بعید نیست همون زلدا جدید باشه,چون چند وقت پیش می گفتن که رترو پتانسیل ساخت یک زلدا جدید رو داره اما چون با NINTENDO EDA که در ژاپن هست فاصله زیادی داره این امر رو غیر ممکن می کنه.
بلاخره ريترو استوديوي واقعا سطح بالاييه اميدوارم همون ريترو رو بسازه البته اين حرفو ميزم چون از ميون فرنچايزاي نينتندو واقعا مترويد رو خيلي دوست دارم با خودم ععهد كردم كه به محض اومدنش به Wii U بخرم صبرمم داره تموم ميشه:d

بلاخره ريترو استوديوي واقعا سطح بالاييه اميدوارم همون ريترو رو بسازه البته اين حرفو ميزم چون از ميون فرنچايزاي نينتندو واقعا مترويد رو خيلي دوست دارم با خودم ععهد كردم كه به محض اومدنش به Wii U بخرم صبرمم داره تموم ميشه:d
باتوجه به این ساختش هنوز شروع نشده و نینتندو زده تو کار ریمیک بازی هاش,بعید نیست که یکی از بازی های سری پرایم یا حتی OTHER M رو ریمیک کنه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or