استدیو Naughty Dog برای هدست واقعیت مجازی PS4 برنامه هایی دارد

Sorena Asadi

کاربر سایت
sony-project-morpheus-670x412.jpg

هدست واقعیت مجازی شرکت سونی این روزها سر و صدای زیادی به راه انداخته که چنان باعث تعجب نیست زیرا سونی قصد دارد با این تکنلوژی صنعت گیم را چندین پله بالاتر ببرد. با توجه به اینکه شرکت سونی چند روز پیش تایید کرد که این هدست از کنسول نسل هشتمی آنها یعنی PS4 پشتیبانی میکند. امروز یکی از اعضای استدیو خوش نام Naughty Dog آقای Neil Druckmann تمایلات خود را در رابطه با ساخت یک بازی مخصوص این هدست به صورت کاملا اشکار بروز داد.
ایشان در این رابطه گفته اند :

"در فرودگاه زمان بسیاری را با Bruce Straley صرف فکر کردن در مورد ProjectMorpheus(اسم رمز هدست واقعیت مجازی سونی) کرده ام و به این نتیجه رسیدم که توانایی ساخت برترین بازی ترسناک با استفاده از این تکنلوژی را دارا هستیم"

به هر حال هنوز چیزی توسط این استدیو تایید نشده ولی میتوان امیدوار بود که استدیو Naughty Dog از اولین استدیو های ساخت بازی مخصوص هدست واقعیت مجازی PS4 میباشد
images

من هنوز با ایده گذاشتن یه همچین چیزی روی کله ام کنار نیومدم( عینک 3D رو با هزار جور مشقت تحمل میکردم) ولی اگر بازیهای خوبی براش Release بشن چرا که نه
Bring it on Naughty Dog.....You may be the only reason I buy this weird looking helmet

خیلی جالبه
من تازه این هدست رو دیدم :d
ترسناک :d :o
مثلا میبینی یک صدای خش خش داره میاد بر میگردی میبینی پشتت یک چیزی وایستاده داره نگاه میکنه بعد یک صدای ترسناک و ... :d خیلی خوبه :d

آخرین ویرایش:
یک بازی با گرافیک موتور Naughty Dog رو تصور کنید که ترسناک هم باشه از یه طرف هم Niel و Bruce اون رو کارگردانی کرده باشند:bighug:

خلاصه اینکه جیگر میخواد کسی هدستو بذاره رو صورتش و وارد بازی بشه:d در نخستین سکانس هیجان آور هدست توسط بازی باز شوت می شه تو دیوار>:)

عینک 3D به زور تحمل میشه چه برسه به این VR،واقعا گیمر اولین قسمت بازی که ناتی داگ بسازه

اونم ترسناک یا سکته میکنه یا این هدست رو میزنه میشکونه

ناتی خان جون هر کی رو دوست داری ترسناک نساز. من بخاطر تو از ماکرو اومدم سونی. جون هر کی دوست داری ترسناک نساز! من به خاطر فوبیام نمیتونم بازی کنم. حتی اگه بخوام!

من که تو همین tlou با tv داغون و با کیفیت افتضاح صدا داشتم میگرخیدم بار اول چه برسه که بخوام با این غول کیفیت بازی کنم !!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or