اسباب بازي هاي Gears Of War در حال ساخت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از GameSpot.Com:
شركت اسباب بازي سازي NECA امروز در خبري اعلام كرد در حال ساخت اسباب بازي هاي ، بازي Gears Of War است.
اولين سري از اين اسباب بازي ها كه بهار امسال منتشر خواهند شد شامل مدل هاي Marcus Fenix ، Augustus Cole و Lucast Drone هاست.
در حال حاضر اطلاعات بيشتري از اين محصول به جز چند عكس منتشر نشده است اما NECA قول داده محصول نهايي كيفيتي به مراتب بيشتر از اين عكس ها داشته باشد.
اين كمپاني پيش از اين سابقه توليد اسباب بازي ، بازي هاي God of War, Hitman, Tomb Raider, Assassin's Creed, Legacy of Kain, Resident Evil و Castlevania در كارنامه خود داشته است.
عكسي از مدل Marcus Fenix:
MarcusTeaser2766_screen.jpg

آخرین ویرایش:
من هر جور حساب میکنم تو کتم نمیره اگر برا بچه ها اسباب بازی میسازن که این اسباب بازی ها زیادی خشنن و به درد بچه ها نمیخوره اگر واسه بالای 18 سال میسازن که بازی رو هم کرده باشن که مطمئنا هیچ بی کاری نمیره این اسباب بزی ها رو بخره :confused:

من هر جور حساب میکنم تو کتم نمیره اگر برا بچه ها اسباب بازی میسازن که این اسباب بازی ها زیادی خشنن و به درد بچه ها نمیخوره اگر واسه بالای 18 سال میسازن که بازی رو هم کرده باشن که مطمئنا هیچ بی کاری نمیره این اسباب بازی ها رو بخره :confused:

من هر جور حساب میکنم تو کتم نمیره اگر برا بچه ها اسباب بازی میسازن که این اسباب بازی ها زیادی خشنن و به درد بچه ها نمیخوره اگر واسه بالای 18 سال میسازن که بازی رو هم کرده باشن که مطمئنا هیچ بی کاری نمیره این اسباب بازی ها رو بخره :confused:
اگه تو ایران با قیمت مطلوب پیدا شه، من یکی میخرم!
در ضمن: فکر میکنم استفاده از لغت اسباب بازی زیاد جالب نباشه! اینا مدل هستند دیگه. مثل همین عروسک (:دی) هایی که تو پک های Limited Edition ها هست!

اگه تو ایران با قیمت مطلوب پیدا شه، من یکی میخرم!
در ضمن: فکر میکنم استفاده از لغت اسباب بازی زیاد جالب نباشه! اینا مدل هستند دیگه. مثل همین عروسک (:دی) هایی که تو پک های Limited Edition ها هست!
در ضمن: فکر میکنم استفاده از لغت اسباب بازی زیاد جالب نباشه!
شمارو مگه واقعا مجبور كردن همه جا نظر بدي؟
شما برو براي Toys معادل فارسي مناسب پيدا كن بعد بيا اينجا نظر بده.
واقعا فقط ميخواي حرف بزني ها!

آقايون اگه از اين عروسكا ديد من ميخرم يدونه بگيره:laughing:واسه سيسموني بچم ميخوام.

اینم لینک این شرکت، در ضمن غیر از ساخت toys برای گیمها، بیشتر مانورش روی فیلمهاست !

دیگه گذشت اون زمونه که بچه ها با اسباب بازی ، بازی میکردند...

الان دیگه اسباب بازی بچه هفت ساله حداقل یک کامپیوتر یا PSP هست و تو ایران هم که بچه های هفت ساله کمتر از God of War و Evil و... بازی نمی کنند

الان دیگه اسباب بازی بچه هفت ساله حداقل یک کامپیوتر یا PSP هست و تو ایران هم که بچه های هفت ساله کمتر از God of War و Evil و... بازی نمی کنند
ظاهرا همه اينجا عادت كردند فقط پست بيخود بدند.!
خوب مگه كسي شما هارو مجبور كرده پست بديد؟

اتفاقا اونهايي كه ادعاي گيمري دارند! تو ايران نميدونم ولي حداقل خارج يكي از اين به نظر شما اسباب بازي هارو دارند.
قرار نيست هر وقت دلتون Gears Of War خواست يا دلتنگ ماركوس شديد بپريد 360 و بازي كنيد شايد پس فردا كنسولتون سه چراغ شد اصلا همين ها رو مي دوني 10 سال ديگه چه حالي ميده؟ وقتي بچت به دنيا اومد بهش نشون بدي بگي ببين پسرم اين اون زمان براي ما يك اسطوره بود (البته من كه برام ماركوس اسطوره نيست فقط الطير و اسنيك) فكرش كردي؟ شك ندارم كه هيچ كدومتون 10 سال ديگه يك بازي همين الانتون داشته باشيد!
در نوع خودش خيلي جالب و جذاب.
آقاي BlackcatS ببخشيد اسمتون نميدونم! خبر خيلي باحال بود. ممنون
من كه تو فكر خريد يكي از اين ها هستم AC كه همش 11 دلار بود. :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا کسی تو ایران هست که از این عروسک های که توی بسته های لیمیت ادیشن هست رو بخواد بفروشه من که میخوام اونم التیر رو یا کراتوس هر کی داره به من بگه ! من خریدارم قیمت پرت هم نگید!!

این Action Figure ها برای بازی که نیستن که مثلا بگیری دستت به سر و کله همدیگو بکوبیشون یا چمیدونم پیش بند ببندی به یکیشون و خاله بازی کنی ! اینا عموما یه چیزی مثل مجسمه هستن ، دکور ، ماکت یا هرچیزی که برای تزئین میزارنش یه گوشه ...
یه Action Figure از Tyrant-001 مربوط به بازی RE 1 بود که هرچی زور زدیم بخریم ، تعدادش محدود بود نرسید به ما !

اره دیگه تقریبا مثل مجسمه میمونه من اگر هم تو ایران گیر نیارم به فامیلمون میگم از المان واسم بیاره
:-":love:

یه چیزی تو این مایه ها ، که خیلی هم به نظر من جالبه و میتونه دکور میز یا اتاق Gamer ها باشه ...

3538v0y.jpg

IMG%5D

این اسباب بازیها به درد کلکسیونرها میخوره.
یکم سلیقه به خرج بدن یک کیت صوتی بکنن توش که یکوم نو اوری شه. میتونن چندتا از صداهای توی بازی رو بردارن بذارن توی کیت خیلی جالب میشه.
-----
نیمای عزیز شما از کجا خریدید؟:eek:(البته فکر نکنید میخوام برای خودم بخرم برای قفسم میخرم:biggrin1:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or