saeed_cpu_full
کاربر سایت
7 ماهه دارم با UDK کار میکنم و قبل از این با Unity Engine کار میکردم..چقدر در زمینه بازی سازی فعال هستید ؟ اصلا می دونی سورس کد و ساپورت چیه ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم تا حالا سه بازی که با UDK ساخته شده توی شبکه های آنلاین پخش بازی ، پابلیش شده که معروف ترینش The Ball هست.چندتا شرکت خارجی می شناسی که با UDK بازی تجاری بسازند ؟
فرق UDK با Unreal Engine سر دو چیز هست ... توی Unreal Engine 3 به سورس کد ها دسترسی داری ولی توی UDK اینطور نیست. زبان برنامه نویسی آنریل انجین 3 , ++C هست ولی UDK آنریل اسکریپت هست . و البته این رو هم مد نظر داشته باشید که حق اشتراک Epic در فروش بازی وقتی از آنریل انجین 3 استفاده میکنید خیلی کمتر از وقتی هست که از UDK استفاده میکنیداگه UDK دقیقا همون unreal هست، چرا قیمت unreal بالای 500 هزار دلار هست، حتی با وجود شراکت epic در فروش بازی ؟
منم قبل از اینکه با UDK کار کنم همین فکر تو رو داشتم . UDK یه نسخه ی ناقص از آنریل انجین هست که برای گروه های کوچک و بازیساز های مستقل ساخته شده . این انجین همراه هست با یه ورژن ناقص تر از UT . این بازی رو به این دلیل همراه انجین گذاشتن که بازیساز برای ساخت مرحله و تست قابلیت های اون ( مثل فیزیک و مش تخریب پذیر و ... ) مجبور نشه کلی کد نویسی کنه و یه پلیر نا کارآمد بسازه . اصلا وقتی که مپ رو میخوای تست کنی از قابلیت های پلیر مشخصه که این پلیر مخصوص تست مپ هست ( مثلا Physic Gun داره که برای تست فیزیک هست ) ...- بازی می گم udk برای مود سازها هست که همون قابلیت موتور unreal رو داره، مثل مود سازی برای crysis یا half-life. کافیه مرحله رو درست کنید و در udk قرار بدهید و با کمی دستکاری یک بازی playable داشته باشید ولی در نهایت از یک مود فراتر نمی ره.