RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 7, 2011 #1 خوب از نام تاپیک معلومه که خودم اولی رو میگم SHADOWS OF DAMNED اسم شخصیت اصلی رو نمیدونم
Click4u کاربر سایت Nov 7, 2011 #2 کدوم شخصیت و تو کدوم بازی رو باید بگیم ؟ تقریباً همه ی بازی ها شخصیت بد رو دارند
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 7, 2011 #3 نوشته شده توسط Click4u: کدوم شخصیت و تو کدوم بازی رو باید بگیم ؟ تقریباً همه ی بازی ها شخصیت بد رو دارند بیشتر... یعنی چی ؟ از هر بازی که میخواهید! منظورم کدومشون لجی هستن! یا شما ازشون بدتون میاد
نوشته شده توسط Click4u: کدوم شخصیت و تو کدوم بازی رو باید بگیم ؟ تقریباً همه ی بازی ها شخصیت بد رو دارند بیشتر... یعنی چی ؟ از هر بازی که میخواهید! منظورم کدومشون لجی هستن! یا شما ازشون بدتون میاد
✞ChrisT✞ کاربر سایت Nov 7, 2011 #4 از شخصیت بازی gta iv مردک معتاد به خدا بازی رو از چشمم انداخت آخه اینم شخصیت بود انتخاب کردن؟
koorosh sh کاربر سایت Nov 7, 2011 #5 از تک تک کاراکتر های موجود در بازی نینجا گایدن 2 بدم میاد !! از تک تکشون !!!!!!!!!!!!!
Ezio da Firenze کاربر سایت Nov 7, 2011 #7 نوشته شده توسط u.T.a: master chief بیشتر... آره منم همین طور
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Nov 7, 2011 #9 leon.s.kennedy شخصیت رزیدنت اویل!!!:d آخرین ویرایش: Nov 7, 2011
devil girl کاربر سایت Nov 7, 2011 #10 lion.s.kennedy شخصیت رزیدنت اویل!!!:d بیشتر... منظورت leon هه ، دل به دل راه داره من از کریس ردفیلد بدم میاد
lion.s.kennedy شخصیت رزیدنت اویل!!!:d بیشتر... منظورت leon هه ، دل به دل راه داره من از کریس ردفیلد بدم میاد
m2relax کاربر سایت Nov 7, 2011 #11 نوشته شده توسط devil girl: منظورت leon هه ، دل به دل راه داره من از کریس ردفیلد بدم میاد بیشتر... شما هم هی راه به راه آواتار عوض کن آتوسا خانوم!!!!!:d:d
نوشته شده توسط devil girl: منظورت leon هه ، دل به دل راه داره من از کریس ردفیلد بدم میاد بیشتر... شما هم هی راه به راه آواتار عوض کن آتوسا خانوم!!!!!:d:d