Danteppc کاربر سایت Dec 29, 2010 #1 با سلام ! دوستان می خواستم مقایسه کنم چه درصدی از دوستان بازیسنتر از سیستم عامل های غیر ویندوز استفاده می کنند ! ممنون می شم سیستم عاملتون رو انتخاب کنید. (اگه از سیستم عامل دیگری استفاده می کنید بگید)
با سلام ! دوستان می خواستم مقایسه کنم چه درصدی از دوستان بازیسنتر از سیستم عامل های غیر ویندوز استفاده می کنند ! ممنون می شم سیستم عاملتون رو انتخاب کنید. (اگه از سیستم عامل دیگری استفاده می کنید بگید)
Danteppc کاربر سایت Dec 29, 2010 #2 خودم به شخصه از مک استفاده می کنم و ویندوز را به صورت ماشین مجازی اجرا می کنم ! البته اوبونتو و کروم هم دارم که خیلی کمتر استفاده دارم.
خودم به شخصه از مک استفاده می کنم و ویندوز را به صورت ماشین مجازی اجرا می کنم ! البته اوبونتو و کروم هم دارم که خیلی کمتر استفاده دارم.
Aurlito کاربر سایت Dec 29, 2010 #3 Plan 9 OpenBSD Haiku Slackware Linux Arch Linux Gentoo Linux همه ی اینها رو دارم ولی فقط از خدای سیستم عاملها استفاده میکنم. (میدونید چیه دیگه نپرسید).
Plan 9 OpenBSD Haiku Slackware Linux Arch Linux Gentoo Linux همه ی اینها رو دارم ولی فقط از خدای سیستم عاملها استفاده میکنم. (میدونید چیه دیگه نپرسید).
Danteppc کاربر سایت Dec 29, 2010 #4 نوشته شده توسط Aurlito: Plan 9 OpenBSD Haiku Slackware Linux Arch Linux Gentoo Linux همه ی اینها رو دارم ولی فقط از خدای سیستم عاملها استفاده میکنم. (میدونید چیه دیگه نپرسید). بیشتر... شما از تمام توضیع های لینوکس استفاده می کنید احتمالا ! میشه درباره Haiku یه توضیح بدید ؟
نوشته شده توسط Aurlito: Plan 9 OpenBSD Haiku Slackware Linux Arch Linux Gentoo Linux همه ی اینها رو دارم ولی فقط از خدای سیستم عاملها استفاده میکنم. (میدونید چیه دیگه نپرسید). بیشتر... شما از تمام توضیع های لینوکس استفاده می کنید احتمالا ! میشه درباره Haiku یه توضیح بدید ؟
Aurlito کاربر سایت Dec 29, 2010 #5 میشه درباره Haiku یه توضیح بدید ؟ بیشتر... برپایه ی BeOS نوشته شده. خیلی کم حجمه. اگر لپتاپ قدیمی دارید توصیه میشه. Reactions: Danteppc
میشه درباره Haiku یه توضیح بدید ؟ بیشتر... برپایه ی BeOS نوشته شده. خیلی کم حجمه. اگر لپتاپ قدیمی دارید توصیه میشه.