از چه ریجنی استفاده میکنید ! pal/j/uc

• Thread starter Thread starter gpod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از چه ریجنی استفاده میکنید و ایا راضی هستید !؟

• ntsj راضی هستم

رای‌ها: 28 49.1%
  • ntsj راضی نیستم

رای‌ها: 6 10.5%
  • uc راضی هستم

رای‌ها: 15 26.3%
  • uc راضی نیستم

رای‌ها: 0 0.0%
  • pal راضی هستم

رای‌ها: 7 12.3%
  • pal راضی نیستم

رای‌ها: 1 1.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    57

gpod

کاربر سایت
خوب این نظر سنجی برای اطلاع پیدا کردن از رژیون کنسول دوستان هست و اینکه ایا از رژیونی که استفاده میکنید راضی هستید یا نه !

خوب من خودم از رژیون ntsj استفاده میکنم راضی هستم اما مشکل اساسی زبان کنسول هست و اپدیت که کمی مشکل هست !

رژیون uc هم فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه چون هم بازی هاش خوب گیر میاد و زبان کنسول هم که انگلیسی هست

رژیون pal هم به نظر خیلی از دوستان بازی هاش کم هست که من اطلاع دقیقی در این مورد ندارم اما خوشحام میشم نظر دوستان و بدونم :love:

در مورد Wii (نه Xbox 360 قابل توجه دوستان!) ، خیلی راحت میشه گفت که بدترین ریجن ؛ ریجن PAL هست.

مادچیپ ها از جمله Wiikey قابلیت اجرای همه بازی های U/C و J رو روی PAL ندارن. در حالیکه بیشتر از 90% بازی های U/C روی J اجرا میشن...

خلاصه:
--------------------------------------------------------
U/C : *

مزایا: زبان انگلیسی ، بازی های زیاد
معایب: قیمت بالا
J :

مزایا: قیمت خوب ، بازی های زیاد
معایب: زبان ژاپنی ؛ مشکل آپدیت بازی ها**
PAL : *

مزایا: تقریبا هیچی!
معایب: بازی های بسیار کم ، مشکل آپدیت**
=========================================================

* دو ریجن PAL و U/C شامل نسخه اصل بازی Wii sports هم هستن که طبعا قیمت کنسول رو بالا میبرن.

**مشکل آپدیت Wii با داشتن اینترنت پرسرعت قابل چشم پوشی ـه. ;)

آخرین ویرایش:
من خودم UC دارم و کاملا راضی هستم. چون اکثر بازی های دارای آپدیت UC هستند و من مشکلی با آپدیت ندارم. البته اول پال داشتم که پسرخاله ام از اتریش آورده بود ولی کپی خور نبود و تمام 5 بازی ام اصل بود ولی با اون یکی پسرخاله ام که میخواست بره آلمان wii ام رو عوض کردم که هم UC بود و هم کپی خور. (مسئله ی پیچیده ایه!!!:laughing:!)

**مشکل آپدیت Wii با داشتن اینترنت پرسرعت قابل چشم پوشی ـه.

مال منم متاسفانه J ه
این مورد هم نمیشه گفت ...
چون حتی با وجود آپدیت کردن ، بازیهایی مثل Mario Galaxy انگلیسی رو نمیشه روی J اجرا کرد

مال منم متاسفانه J ه
چون حتی با وجود آپدیت کردن ، بازیهایی مثل Mario Galaxy انگلیسی رو نمیشه روی J اجرا کرد

شما مطمعنی؟؟؟؟:eek:
یعنی اگه کنسولت اپدایت 3.1 رو داشته باشه بازم هم نمیشه بازیش کرد؟؟؟؟؟؟فکر نکنم ولی....:-"

مال منم متاسفانه J ه
ولی مشکل Super Mario Galaxy با آپدیت مادچیپ حل میشه ، کلا اگه Wii آپدیت بشه به آخرین فیرمور ، مشکلی برای اجرای بازی های U/C پیش نمیاد...
من دستگاهم j هست دستگاهمو دادم به .com امكان داره با pal عوض كرده باشه؟:confused:

اگه میخوای مطمئن بشی ، برو توی منوی Wii ، بعد Setting یا علامت آچار. فیرمورت رو اون بالا می نویسه.

به نظر من j بهترين ريجن هست چون اولا 100 تومن ارزونتره دوما بازي هاش اندازه ي uc هستش سوما فقط زبانش ژاپني هست كه اون هم بجز اپديت هيچ كارايي ديگه اي نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or