از هک شدن PSN خیلی چیزها را یاد گرفتیم

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
برای اولین بار، کمپانی سونی از هک شدن شبکه پلی‌استیشن (PSN) در سال ۲۰۱۱ سخن گفت، زمانی که میلیون‌ها اکانت کاربران پلی‌استیشن در معرض خطر افتاد.

طبق جدیدترین مصاحبه Polygon با آقای Shawn Layden، رئیس Sony Interactive Entertainment America (SIEA) او توضیحاتی در مورد هک شدن شبکه PSN در سال ۲۰۱۱ که میلیون‌ها دلار برای آن‌ها هزینه داشت را داد.

آقای Shawn Layden، کسی است که در زمان حملات سایبری رئیس Sony Network Entertainment International بود، اعلام کرد که خیلی از چیزها را از قطع شدن PSN در آن سالها یاد گرفت، زمانی که اکانت ۷۰ میلیون کاربر در معرض خطر افتاد.

آقای Shawn Layden می‌گوید:

«بااینکه چند سال می‌گذرد، ولی آن روز را به یاد دارم. گرچه این اتفاق برای ما افتاد بعدش خوشحالم شدم از اینکه این اتفاق فقط برای ما افتاده است. ما از این اتفاق خیلی چیزها رو یاد گرفتیم. زمانی که آن اتفاق افتاد ما در بهترین وضعیتی که می‌توانستیم باشیم بودیم؛ اما بازهم این حملات روی ما بی‌تأثیر نبوده بر همین اساس قابلیت‌های خودمان رو به بالاترین نقطه ممکن رساندیم.»

هکرها شبکه پلی‌استیشن را در ماه آپریل ۲۰۱۱ به حالت آفلاین درآوردند که یکی از بزرگ‌ترین حمله سایبری در تاریخ بود.

وقتی‌که همه‌چیز در حال رفتن به وضعیت خطرناکی برای سونی شده بود این کمپانی پکیجی را ارائه کرد به نام Welcome Back که بعدازآن سروصداهای مربوط به این حمله سایبری خوابید.

کمپانی سونی بعدازآن در E3 همان سال از تمام کاربران عذرخواهی کرد و برای بخش امنیت شبکه پلی‌استیشن رئیس جدیدی انتخاب کرد.

متأسفانه این آخرین بار نبود که شبکه پلی‌استیشن موردحمله قرار گرفت.

در ماه دسامبر ۲۰۱۴، گروه بدنام Lizard Squad نیز به این شبکه حمله کرد و باعث جلوگیری از خریدهای آنلاین مردم در تعطیلات کریسمس شد.

منبع

اینم کاش یاد بگیرن که نباید کسی بتونه IPـه کسی که به پارتی جوین می شه رو پیدا کرد که همچین فاجعه ای رخ بده:
One of the top 500 players on PS4 is a well known hacker and Blizzard doesn't give a damn about it. • r/Overwatch
I can't mention his name because it would count as witch hunting but he's a hacker who DDoS attacks his opponents and then wins the game by holding their connection down, so they are unable to rejoin to the match. He is able to do this because the PS4 system has a bug: if someone joins to your party (voice chat) you are able to get his IP. So basically at the beginning of the match he creates a party, invites all six enemy players, and if one of them accepts the invite, nukes his connection.
PSN با اینکه کیفیت بازی هاش خیلی خوبه ولی از نظر امنیتی فاجعست. الان بهتر شده البته خیلی، ولی جای پیشرفت زیادی داره.

آخرین ویرایش:
اینکه واضحه کمپانی سونی بلحاظ سخت افزاری قوی اما تو نرم افزار ضعیف هست دقیقا برعکس مایکروسافت.
مایکروسافت توی سخت افزار ضعیفه؟ هر روز من چیزای جدیدی توی این فروم می بینم. یعنی واقعا سازنده:
  • HoloLens
  • Surface Pro
  • Surface Book
  • Surface Studio
  • Lumia 950X
کارشو بلد نیست؟ مایکروسافت فقط توی تبلیغات و سیاست گذاری ضعیفه، و گرنه می شه گفت همه چیش در بدترین حالت "خوب"ـه.

اینا تازه درس گرفتن و خودشون رو قوی تر کردن؟ خیلی ها رو PS4 با پروفایل هکی میکردن
1- ایشون منظورش اون زمانه که نه تنها PSN بلکه LIVE و چند سرویس دیگه هم حمله شد بهشون توسط لیزارد اسکوئاد.
2- برای بار هزارم هست که توی این فروم دارم تکرار میکنم. اکانت های هکی PS4 هیچ ربطی به سونی و سرورهاش نداره. یه بحث خیلی ساده است که باید بدونید. سرور خونه اصغر بقال محله نیست که هر کی دلش خواست بیاد هک کنه از روش اکانت برداره.

PSN از پایه درست طراحی نشد سر همین هک شدن سال ۲۰۱۱ اکانت ۷۷ میلیون آدم دزدیده شد خیلی از اطلاعات ذخیره شده توی سرور هم رمزگذاری نشده بودن که هکرا راحت به شماره حسابای کاربرا دسترسی پیدا کردن یه چیز فاجعه ای بود الان خیلی بهتر شده ولی بازم یسری چیزا هست که نمیتونن تغییرش بدن مثلا عوض کردن یوزرنیم رو نمیتونن هیچوقت اضافه کنن چون کاربرا توی تیبل ها با یوزنیم شناسایی میشن
دلیل هکرام برای حمله به PSN شکایت سونی از جئوهات سر جیلبریک کردن ps3 بود

Sent from my Gooshi using Tapatalk

مایکروسافت توی سخت افزار ضعیفه؟ هر روز من چیزای جدیدی توی این فروم می بینم. یعنی واقعا سازنده:
  • HoloLens
  • Surface Pro
  • Surface Book
  • Surface Studio
  • Lumia 950X
کارشو بلد نیست؟ مایکروسافت فقط توی تبلیغات و سیاست گذاری ضعیفه، و گرنه می شه گفت همه چیش در بدترین حالت "خوب"ـه.
دوست عزیز اگر یخوایم محصولات سونی رو لیست کنیم که چندین صفحه میشه!!
اکثر این محصولات هم در اصل معماری ماکروسافت هستند.
که در زمینه معماری هم ماکروسافت در زمان خودش با x360 که به نوعی مهندسی معکوس پروژه سونی بود، نشون داد که راه زیادی برای رسیدن به سونی داره.
با هر زاویه ای نگاه کنیم ماکروسافت در "قیاس" با سونی در ضمینه سخت افزار همه چیش در بهترین حالت "ضعیفه"

دوست عزیز اگر یخوایم محصولات سونی رو لیست کنیم که چندین صفحه میشه!!
اکثر این محصولات هم در اصل معماری ماکروسافت هستند.
که در زمینه معماری هم ماکروسافت در زمان خودش با x360 که به نوعی مهندسی معکوس پروژه سونی بود، نشون داد که راه زیادی برای رسیدن به سونی داره.
با هر زاویه ای نگاه کنیم ماکروسافت در "قیاس" با سونی در ضمینه سخت افزار همه چیش در بهترین حالت "ضعیفه"
معماری هستند.
عزیزم لگو نیست که، همین معماری کردنشون هم خدا میلیون دلار هزینه می بره(+ اینکه هولولنز خفن ترین تکنولوژی جدید جدید چند سال اخیره، اونم "صرفا" معماریه؟). بعد مثلا سونی واسه کنسولاش خودش میره از تو ساحل شن جمع می کنه باهاش ویفر و CPU و ... درست می کنه؟ اونم "صرفا" معماریه دیگه:))
به جای اینکه انقدر سریع ری اکشن نشون بدید. ابتدا یک لیوان آب سرد میل کنید و در آرامش تمام کامنت رو بخونید و بعد جواب بدید.
به دلیل اینکه نمی خوام خودم رو در سطح بحث های کلاس اول دبستان پایین بیارم این بحث رو ادامه نمی دم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:GHOST:.
عزیزم لگو نیست که، همین معماری کردنشون هم خدا میلیون دلار هزینه می بره(+ اینکه هولولنز خفن ترین تکنولوژی جدید جدید چند سال اخیره، اونم "صرفا" معماریه؟). بعد مثلا سونی واسه کنسولاش خودش میره از تو ساحل شن جمع می کنه باهاش ویفر و CPU و ... درست می کنه؟ اونم "صرفا" معماریه دیگه:))
به جای اینکه انقدر سریع ری اکشن نشون بدید. ابتدا یک لیوان آب سرد میل کنید و در آرامش تمام کامنت رو بخونید و بعد جواب بدید.
در خط سوم کامنتم از نظر معماری هم مقایسه کردم.
در ثانی در خیلی از محصولات سونی درصد قابل توجهی از قطعات مصرفی، تولید خودش هست. در خیلی از محصولات هم که 100% از معماری و تکنولوژی و قطعه و... توسط سونی تولید و عرضه شده.

به دلیل اینکه نمی خوام خودم رو در سطح بحث های کلاس اول دبستان پایین بیارم این بحث رو ادامه نمی دم.
عجب :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or