از هر چند تبلیغ اینترنتی روی یکی از آنها کلیک می‌کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    29

mammadalius

کاربر سایت

من برای راه‌اندازی یک سایت توسط یک گروه نرم‌افزاری نیاز به اطلاعاتی دارم تا بتونم براوردی از نیاز های سایت داشته باشم.

اگه در این نظرسنجی شرکت کنید ممنون می‌شم.

(مثلا من از هر 50 تبلیغ روی یکی کلیک می‌کنم)

در پایان هم نتیجه‌ی جالبی به دست خواهد آمد!

سلام.
نظرسنجی رو با درصد تخمینی میزدید بهتر بود.
منکه کلا به تبلیغاتی که گوگل واسطشونه رو اصلا بها نمیدوم و نگاه هم نمیکنم.
اما تبلیغاتی که مال خود سایت هست و واسطش پرتال خاصی نیست رو گهگاهی کلیک میکنم... تازه اگر جالب توجه باشه و از همه مهمتر عکس باشه تا بشه فهمید چه سایتی رو لینک کرده و فلش نباشه.(چون هیچوقت نه فایروال نصب میکنم، نه آنتی ویروس و نه هیچی ازین نرم افزارهای امنیتی)
تخمینا از هر 200 تا، یکی دو تایی میشه.

بستگی داره که چی باشه تا کلیک کنیم . مصلا بزنه فروش سریال جواهری در قصر:sick: یا این سریال های خز کره ای چینی:sick: یا آموزش انگلیسی در خواب:laughing: یا چمیدونم احضار روح:eek: کلا شرو ور هارو کلیک نمیکنم اما بعضی چیزا که آدم لازم داره و میخواد اینترنتی خرید کنه ارزش کلیک کردن رو داره . من زدم از 50 تا یکی:-"

با این سرعت اینترنت مگه اینکه بیمار باشم تا اصلا رو تبلیغی کلیک کنم چه سایت ایرانی چه خارجی حتی اگه برام جالب باشه که شاید یه دوکیلو بیت به پهنای باندم اضافه بشه . من اصلا کلیک نمی کنم رو انتخاب می کنم .

بستگی به تبلیغ داره ... مثلا مال وبلاگ ها اصلا کلیک نمیکنم ... بازیسنتر یه چندتایی داشت ... خوب بودند ... مال تبلیغ همین وست گیم و اینا بودند ...
سایت های خارجی هم اصلا کلیک نمیکنم !
معلوم نیستش کجا میبرنت !:دی

قبلا که Dial-Up داشتم عمرا روی هیچ لینک تبلیغاتی به هر صورت که بود کلیک نمی کردم. ولی از وقتی ADSL 128 گرفتم روی 2 سری از لینک ها اگه وقت داشته باشم صددرصد کلیک می کنم.
1. اونایی که توش کلمه رایگان یا ترفند یا از این قبیل چیزها باشه
2. تبلیغاتی که خود وبلاگ دارها توی وبلاگشون می ذارن . چرا ؟ چون که می دونم طرف با هزار امید و آرزو که بتونه ماهی هرچند کم یه خورده پول دربیاره رفته توی یکی از این سیستم های تبلیغات کلیکی عضو شده تبلیغاتشم گذاشته تو وبلاگش بازم با هزار امید و آرزو. خب منم می بینم حالا که سرعت بالاست یه کمکی هم به اینا بکنیم . خیلی که طول نمی کشه. توی هر وبلاگی برم از اینا باشه حداقل روی یکیش کلیک می کنم.

قبلا که Dial-Up داشتم عمرا روی هیچ لینک تبلیغاتی به هر صورت که بود کلیک نمی کردم. ولی از وقتی ADSL 128 گرفتم روی 2 سری از لینک ها اگه وقت داشته باشم صددرصد کلیک می کنم.
1. اونایی که توش کلمه رایگان یا ترفند یا از این قبیل چیزها باشه
2. تبلیغاتی که خود وبلاگ دارها توی وبلاگشون می ذارن . چرا ؟ چون که می دونم طرف با هزار امید و آرزو که بتونه ماهی هرچند کم یه خورده پول دربیاره رفته توی یکی از این سیستم های تبلیغات کلیکی عضو شده تبلیغاتشم گذاشته تو وبلاگش بازم با هزار امید و آرزو. خب منم می بینم حالا که سرعت بالاست یه کمکی هم به اینا بکنیم . خیلی که طول نمی کشه. توی هر وبلاگی برم از اینا باشه حداقل روی یکیش کلیک می کنم.
ایول فردین:love::love:
واقعا کار به جایی میکنی ولی بیکاری:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or