خبر رسمی از سیستم مورد نیاز بازی ‌God of War Ragnarök رونمایی شد

dantemaximum

کاربر سایت
📣 سیستم مورد نیاز بازی God of War Ragnarök از طرف بلاگ پلی استیشن و ردیت انویدیا رونمایی شد

🔸 تاریخ انتشار 29 شهریور ماه

otjt6u80ighd1.jpeg

🔸بازی God of War Ragnarök روی کامپیوتر از تمامی تکنولوژی‌های مهم سازندگان کارت گرافیک پشتیبانی می‌کنه که شامل:

✅ قابلیت Nvidia DLSS 3.7
✅ قابلیت AMD FSR 3.1
✅ قابلیت Intel XeSS 1.3
✅قابلیت Frame generation برای همه‌ی تکنولوژی‌هایی که از این ویژگی استفاده می‌کنن
✅ و همینطور با پیش خرید بازی میتونید به زره برفی Kratos و لباس برفی Atreus دسترسی پیدا کنی

53895475114_644f5a674b_4k.jpg

الان پی سی گیمرها حمله میکنن که، دلتون بسوزه، ما دو و نیم فریم رو پی سی بیشتر میگیریم :D
فعلا که هیچ پی سی گیمری چیزی نگفته شما تو دو تا تاپیک دارس اظهار نظر میکنی اون دو و نیم فریمم دو نیم فریم نیست ۲۵۰ فریمه واحد اندازه گیریتو عوض کن :))

الان پی سی گیمرها حمله میکنن که، دلتون بسوزه، ما دو و نیم فریم رو پی سی بیشتر میگیریم :D
پی سی گیمر های واقعی اصلا به چنین بازیهایی اهمیت نمی دهند. و این هیچ ربطی به کیفیت بازی مورد نظر ندارد.

کسی که فقط 500/600 دلار در نرمال ترین حالت ممکن برای یک کارت میده، قدرت اینو داره یک کنسول 500 دلاری رو هم بخره..پس لطفا این حرفای مزخرف رو تو فرومی که همه بالای 30/40 سال سن داریم تموم کنید.

ته دیگ چه سمی مگه گیم بازی کردن زمان داره ! من اویل ۴ ۲۰ ساله بازی می‌کنم و سالی حداقل یک بار میرم یعنی ۲۰ سال ته دیگ بازی می‌کنم! بازی کردن زمان نداره مثلا یکی الان گیمر میشه تازه شروع میکنه بازی کردن بازیا قدیمی یعنی داره ته دیگ میره کلا گیم فیلم و ... زمان هیچ اهمیتی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or