از تاریخ آخرین قسمت state of play 2019 رونمایی شد.

JohnnySilverhand

کاربر سایت
124118
خب خب خب ، سونی قسمت بعدی برنامه State of play را برای هفته بعد در تاریخ 10 دسامبر (سه شنبه 19 آذر ساعت 5 و نیم عصر) رونمایی کرد، براساس گفته PlayStation Blog این قسمت آخرین قسمت برنامه در سال 2019 است و حدود 20 دقیقه به همراه معرفی های جدید خواهد بود.

بنظر میرسد که این قسمت از برنامه نمایش های خوب و بزرگی داشته باشد چرا که عنوان Resident Evil 3 در مراسم TGA معرفی نخواهد شد و براساس لیک ها و شایعات احتمال معرفی آن در این برنامه و براساس پلی لیست کانال یوتوب پلی استیشن احتمال نمایش ghost of tsushima وجود دارد.

بنظر شما در این 20 دقیقه چیزی از این شایعات خواهیم دید؟ نظراتون را اعلام کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
بنظر میرسد که این قسمت از برنامه نمایش های خوبی و بزرگی داشته باشد چرا که عنوان رياResident Evil 3 در مراسم TGA معرفی نخواهد شد و براساس لیک ها و شایعات احتمال معرفی آن در این برنامه و براساس
ريا؟
ريا؟
پست ميدي نمي خونيش كلي غلط توشه ديگه لااقل تو تاپيك رعايت كن خواهشن :D

• Like
Reactions: sepehr_100
کیفیت تاپیکا در حد تیم ملی ماشاا...:D
امیدوارم تریلر و خبرای جدیدی در موردgot بشه:x
کیفیت که خیلی بالا کلا ایشون . حمید پین و سپهر 100 سه نفری فروم رو به گند کشیدن خوشم میاد روشون رو هم کم نمیکنن و ناظمین هم با لبخند رد میشن بابا یارو آمده فحش داد به کی بگم من؟! :D

کیفیت تاپیکا در حد تیم ملی ماشاا...:D
امیدوارم تریلر و خبرای جدیدی در موردgot بشه:x
با همین کیفیت میخواد تاپیک بتمن بزنه
دو ماهه داره به همه میگه تاپیک بتمن رو نزنید.
@JohnnySilverhand
10 تا غلط داری.تازه با ارفاق.10 شدی. :D:D
میشد 11 تا غلط گرفت

آخرین ویرایش:
با همین کیفیت میخواد تاپیک بتمن بزنه
دو ماهه داره به همه میگه تاپیک بتمن رو نزنید.
@JohnnySilverhand
10 تا غلط داری.تازه با ارفاق.10 شدی. :D:D
میشد 11 تا غلط گرفت
این حوصله نداشتم بنویسم حاجی خواب بودم تاپیک قبلیام ببین همه خوبن و کامل ترجمه شدن بدون غلط من اینجا سابقه تاپیک زدن دارم و بروزشم میکنم بتمن رو به طور کامل درست میکنم اگه اصلا تاپیکم نرسید بهم تصاویرش :D خوشم میاد حسود و بخیل ها پستت لایک کردن لول

• Like
Reactions: rahyarpaul
این حوصله نداشتم بنویسم حاجی خواب بودم تاپیک قبلیام ببین همه خوبن و کامل ترجمه شدن بدون غلط من اینجا سابقه تاپیک زدن دارم و بروزشم میکنم بتمن رو به طور کامل درست میکنم اگه اصلا تاپیکم نرسید بهم تصاویرش :D خوشم میاد حسود و بخیل ها پستت لایک کردن لول
اشکال نداره ،ولی هنوز 17 هستی. 3 تا غلط هنوز از دستت در رفته.
سه تا ایراد دیگه داری.تو متنت:D
ایراد بنی اسرائیلی نیار،5 و نیم عصر ،خواب.شیب ،بام :D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or