MW 3 کاربر سایت Mar 4, 2012 #1 سلام ارور ١٠٠٩ بر نگشته هنوز ميتونيد دانلود كنين ---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ---------- ميشه دوستان بگن اين ارور واسه هميشه برداشته شد يا نه ممنون
سلام ارور ١٠٠٩ بر نگشته هنوز ميتونيد دانلود كنين ---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ---------- ميشه دوستان بگن اين ارور واسه هميشه برداشته شد يا نه ممنون
MW 3 کاربر سایت Mar 4, 2012 #4 واسه من ميره همين الان حدود ٢٠ تا اپليكيشن در حال دانلود هستن ارور نميده ---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ---------- اصلا ارور نميده امتحان كنين
واسه من ميره همين الان حدود ٢٠ تا اپليكيشن در حال دانلود هستن ارور نميده ---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ---------- اصلا ارور نميده امتحان كنين
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Mar 4, 2012 #5 عزیز این App هارو تو بخش دانلود iTunes داشتی الان داری دانلود میکنی ؟ یا از تو App Store روشون کلیک کردی و بعد دانلود کردی ؟
عزیز این App هارو تو بخش دانلود iTunes داشتی الان داری دانلود میکنی ؟ یا از تو App Store روشون کلیک کردی و بعد دانلود کردی ؟
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Mar 4, 2012 #7 پس خوش بحالت دوست عزیز واسه من هنوز ارور میده ! آخرین ویرایش: Mar 4, 2012
S Soap McTavish کاربر سایت Mar 4, 2012 #8 برا منم هنوز هنوز ارور میده Sent from my iPod touch using Tapatalk
MW 3 کاربر سایت Mar 4, 2012 #9 تو اكثر انجمن ها تاپيك هست كه ميگه ارور ورداشته شده و اكثرأ راحت دانلود ميكنن
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Mar 4, 2012 #12 دوست عزیز شما روی اکانتت Visa Card یا کارت اعتباری دیگه ثبت کردی ؟