ارن گرینبرگ : Gears Of War 4 در دست طراحان خوبی قرار گرفته است

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
GOW4.jpg

درود

سری بازی Gears Of War یکی از موفق ترین سری بازی های کنسول x360 بود که به فروش این کنسول کمک فراوانی کرد و 4 نسخه از ان بر روی این کنسول منتشر شد. پس از تغییر سازنده بسیاری از عملکرد قسمت 4 نگران شدند اما به تازگی اقای Aaron Greenberg در صفحه توییتر از عنوان Gears Of War 4 تعریف کرده است.

اقای Aaron Greenberg مدیر بازاریابی بخش بازی اکس باکس شرکت مایکروسافت است و نقش مهم در این شرکت دارد. او معتقد است که یک گیم پلی جدید برای اینده بازی ها ضروری است و این با عنوان Gears Of War 4 اتفاق افتاده است.

اقای Aaron Greenberg در صفحه توییتر پس از دیدن عنوان Gears Of War 4 نوشت:

به لطف Gears Of War 4 مغزم سوت کشید! به من اعتماد کنید. عنوان Gears Of War 4 در دستان طراحان خوبی است.

عنوان Gears Of War 4 قرار است در سال 2016 به طور انحصاری برای کنسول xone عرضه شود.

منبع

یجا خونده بودم اقای فرگوسن گفته بود نمیدونیم طرفدارای گیرز چه واکنشی نسبت به گیم پلی گیرز نشون میدن ولی از نظر گرافیک کاملا راضی خواهند بود.....همین جملش منو خیلی نگران کرد.فقط دارن از گرافیک حرف میزنن.خیلی دارن هایپ بازیو میبرن بالا.طبیعی هم هست با هایپی که طرفداران ناتی درست کردن باید این حرفارو بزنن بحرحال میلیون ها دلار وسطه.بایدم اینجوری باشه.اینکه شما میگی گفته اعتماد کنید قضیه جدیه اینروزا به برادر نمیشه اعتماد کرد چه برسه به این اقا.منکه حرفای هیچکدومو قبول ندارم تا E3.اونجا همچی معلوم میشه.من فقط نگران گیم پلی هستم همین.مرسی بابت خبر عزیز

آخرین ویرایش:
گیمپلی بازی تو نسخه های پیش بی نقص بود ( غیر از فاجعه جاجمنت) . احتیاجی نیست دست به سیستم شوتینگ و گانینگ بازی بزنن . ایشالاه با یه گرافیک فک برانداز تمامی طرفداران خوشنود بشن .

گیمپلی بازی تو نسخه های پیش بی نقص بود ( غیر از فاجعه جاجمنت) . احتیاجی نیست دست به سیستم شوتینگ و گانینگ بازی بزنن . ایشالاه با یه گرافیک فک برانداز تمامی طرفداران خوشنود بشن .

اتفاقا من به شدت از جاجمنت لذت بردم و به نظرم یکی از بازی های نسل قبل بود که در حقش ظلم شد.اوج غنا در درگیری ها و شوتینگ توی سری در جاجمنت بود به نظر من.هردوتا بازی People Can Fly نسل قبل برای من از جمله لذت بخش ترین تجربه هام بود.:d

عزیز جاجمنت یه نسخه فرعی بود.که متاسفانه داستان خوبی نداشت.ولی این نسخه شماره 4 رو یدک میکشه.من توقعی از داستان جاجمنت نداشتم چون واسم معلوم بود چیه.از استودیوش معلوم بود که حرفش چیه.مثل پین کیلر برو جلو بزن فقط.بیخیال داستان.کسانیکه ضدحال خوردن از جاجمنت توقعشون خیلی بالا بود.لول دیزان خفن.داستان معرکه.که توقعشون براورده نشد.پس جاجمنت با گیرز 4 رو اصلا یکی نکن.

عزیز جاجمنت یه نسخه فرعی بود.که متاسفانه داستان خوبی نداشت.ولی این نسخه شماره 4 رو یدک میکشه.من توقعی از داستان جاجمنت نداشتم چون واسم معلوم بود چیه.از استودیوش معلوم بود که حرفش چیه.مثل پین کیلر برو جلو بزن فقط.بیخیال داستان.کسانیکه ضدحال خوردن از جاجمنت توقعشون خیلی بالا بود.لول دیزان خفن.داستان معرکه.که توقعشون براورده نشد.پس جاجمنت با گیرز 4 رو اصلا یکی نکن.

من کلی گفتم. میگم اگه جاجمنت معرکه بود که به نظر من نیست این ها نمیتونند یک چیزی فراتر از ان تحویل بدن. من میگم میتونند. اوج قسمت سری هم به نظر من قسمت سوم بود.
اوج گیم پلی سری بود. از همه مهم تر هم مرحله ای که موجوداتی شبیه به زامبی ها بهمون حمله میکردند برای من جالب بود. چون در اصل ادای دینی به بزرگترین بازیساز تاریخ جناب شینجی میکامی و سری رزیدنت اویل بود.
داستان هم خیلی خوب بود و پر از صحنه های احساسی بود. در کل بهترین قسمت سری بود.

من منظورتونو فهمیدم.من میگم مقایسه جاجمنت اشتباست.الان این فارکرای چه ربطی به فارکرای قبلیاش داره؟یه نسخه فرعیه.کسی بهش خرده نمیگیره هیچ بعضیاهم خوششون اومده.دقیقا مثل جاجمنت.من میگم این شیوه تبلیغات خوب نیست.شما تبلیغات انچارتدو ببین.چنتا گیم پلی چنتا تریلر درباره داستان.به این میگن هایپ.نه اینکه مدیر بازاریاب بیاد بگه مخم سوت کشید.یا کلیف بگه داستانش عالیه.....این شیوه جالب نیست.

من منظورتونو فهمیدم.من میگم مقایسه جاجمنت اشتباست.الان این فارکرای چه ربطی به فارکرای قبلیاش داره؟یه نسخه فرعیه.کسی بهش خرده نمیگیره هیچ بعضیاهم خوششون اومده.دقیقا مثل جاجمنت.من میگم این شیوه تبلیغات خوب نیست.شما تبلیغات انچارتدو ببین.چنتا گیم پلی چنتا تریلر درباره داستان.به این میگن هایپ.نه اینکه مدیر بازاریاب بیاد بگه مخم سوت کشید.یا کلیف بگه داستانش عالیه.....این شیوه جالب نیست.

اره جالب نیست. اما بعید میدونم خراب کنند.

من کلی گفتم. میگم اگه جاجمنت معرکه بود که به نظر من نیست این ها نمیتونند یک چیزی فراتر از ان تحویل بدن. من میگم میتونند. اوج قسمت سری هم به نظر من قسمت سوم بود.
اوج گیم پلی سری بود. از همه مهم تر هم مرحله ای که موجوداتی شبیه به زامبی ها بهمون حمله میکردند برای من جالب بود. چون در اصل ادای دینی به بزرگترین بازیساز تاریخ جناب شینجی میکامی و سری رزیدنت اویل بود.
داستان هم خیلی خوب بود و پر از صحنه های احساسی بود. در کل بهترین قسمت سری بود.

یعنی تمام بازی هایی که توشون زامبی داره هدفشون ادای دین به ابر استاد قرن میکامی بوده!؟:-/

یعنی تمام بازی هایی که توشون زامبی داره هدفشون ادای دین به ابر استاد قرن میکامی بوده!؟:-/

قضیه کلیف فرق میکنه.ایشون ارادت خاصی به اقای میکامی دارن.اینو بارها گفته.پس این حرکت اصلا دور از ذهن نیست.احتمالش بالاست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or