ارسال 360 از خارج

sonixax

کاربر سایت
سلام به همگی
بچه ها من میخوام برای یکی از دوستان در ایرن یه 360 بخرم بفرستم ایران با DHL .
حالا میخوام بدونم که گمرک و پست و این حرفها چه مشکلاتی برامون ایجاد میکنند و چه قدر هزینه ی گرمکش میشه و اصلا بهش گمرک میخوره یا نه ؟

پست که با DHL هزینش سر به فلک میکشه . برای یک سری کاغذ از آمریکا به ایران من 50 دلار دادم . روی وزن بالاتر که هزینه بسیار بیشتر میشه.

گمرک بگیر و نگیر داره. توی گمرک یک بخشی دارند به نام "بخش هدیه و ... " که روی همین بسته ها گمرک میگیرند. برات نامه میاد که فلان بسته رو داری. باید بری و یک درصدی ازش رو گمرک بدی.

چه کاریه حالا!خب پولشو واسش بفرست خودش بره بخره.اینجوری به صرفه تره!

خب شنونده باید خودش عاقل باشه.پولش رو بفرست شاید اصلا یارو xbox نخواست بخره.

پست که با DHL هزینش سر به فلک میکشه . برای یک سری کاغذ از آمریکا به ایران من 50 دلار دادم . روی وزن بالاتر که هزینه بسیار بیشتر میشه.

گمرک بگیر و نگیر داره. توی گمرک یک بخشی دارند به نام "بخش هدیه و ... " که روی همین بسته ها گمرک میگیرند. برات نامه میاد که فلان بسته رو داری. باید بری و یک درصدی ازش رو گمرک بدی.

پست ایران که خیلی باحاله دایی من عکس فرستاده بود از کانادا پاکت رو باز کرده بودن همه ی عکسا رو چک کرده بودن برادرا بعد تحویل ما دادن.)x

چه کاریه حالا!خب پولشو واسش بفرست خودش بره بخره.اینجوری به صرفه تره!
خوب داستان برعکس این بوده ! طرف پول فرستاده من براش 360 خریدم :d چون توی ایران خیلی گرون تره .

پ.ن : میگم یه زمانی توی بخش کنسولها این کنار توی پروفایل Ps2 هم بود چرا دیگه نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or