سلام
اول از همه خواهش میکنم از ارسال هرگونه مطلب سیاسی و ... جدا خودداری کنید تا تاپیک قفل و محو نشه.
میخواستم اطلاع بدم که سیستم جدیدی برای ارسال درخواست رفع فیل.تر هست (که شاید خیلی هاتون بدونید ولی برای اطلاع کسانی که نمیدونن این تاپیک رو زدم)
http://rafefil.ter.internet.ir
(اون نقطه ای که بین fil و ter هست رو بردارید تا بتونید وارد سایت بشید :d)
هر کس موافق هست برای سایت های مخصوص بازی (مثل gamespot ،gametrailer و steam) درخواستی ارسال کنیم بلکه اینجوری با زیاد شدن درخواست ها رسیدگی بشه
برای راحتی ارسال درخواست، 2 متن زیر رو برای 3 سایت بالا که گفتم آماده کرده ام، امیدوارم که همگی شرکت کنید بلکه به نتیجه برسیم
متن مربوط به سایت های gamespot و gametrailers:
فقط حواستون باشه که موقع ارسال درخواست، نقطه کلمه فیل.تر رو بردارید. :d
پیشاپیش از همتون بابت همکاریتون تشکر میکنم.
اول از همه خواهش میکنم از ارسال هرگونه مطلب سیاسی و ... جدا خودداری کنید تا تاپیک قفل و محو نشه.
میخواستم اطلاع بدم که سیستم جدیدی برای ارسال درخواست رفع فیل.تر هست (که شاید خیلی هاتون بدونید ولی برای اطلاع کسانی که نمیدونن این تاپیک رو زدم)
http://rafefil.ter.internet.ir
(اون نقطه ای که بین fil و ter هست رو بردارید تا بتونید وارد سایت بشید :d)
هر کس موافق هست برای سایت های مخصوص بازی (مثل gamespot ،gametrailer و steam) درخواستی ارسال کنیم بلکه اینجوری با زیاد شدن درخواست ها رسیدگی بشه
برای راحتی ارسال درخواست، 2 متن زیر رو برای 3 سایت بالا که گفتم آماده کرده ام، امیدوارم که همگی شرکت کنید بلکه به نتیجه برسیم
متن مربوط به سایت های gamespot و gametrailers:
متن مربوط به سایت steam:با سلام.
سایت مورد نظر، سایتی است در رابطه با تریلرهای بازی و فاقد هرگونه مطلب مذهبی، سیاسی و ... می باشد. لذا خواهشمندم جهت رفع فیل.تر آن اقدامات مربوطه را انجام دهید.
با تشکر.
با سلام.
سایت مورد نظر، سایتی است در رابطه با خرید و فروش بازی و حتی بازی های ایرانی همچون گرشاسب نیز در آن به فروش میرسد، همچنین این سایت فاقد هرگونه مطلب مذهبی، سیاسی و ... می باشد. لذا خواهشمندم جهت رفع فیل.تر آن اقدامات مربوطه را انجام دهید.
با تشکر.
فقط حواستون باشه که موقع ارسال درخواست، نقطه کلمه فیل.تر رو بردارید. :d
پیشاپیش از همتون بابت همکاریتون تشکر میکنم.