M magazin کاربر سایت Mar 17, 2008 #1 سلام به دوستان ارزان ترین پک psp اسلیم کدوم پک هست من خودم فت دارم میخواهم بفروشم اسلیم بگیرم لطفا بگید ارزان ترین پک psp اسلیم کدوم پک هست؟؟؟؟؟:cheesygri
سلام به دوستان ارزان ترین پک psp اسلیم کدوم پک هست من خودم فت دارم میخواهم بفروشم اسلیم بگیرم لطفا بگید ارزان ترین پک psp اسلیم کدوم پک هست؟؟؟؟؟:cheesygri
ehsanslipknot کاربر سایت Mar 17, 2008 #3 ارزون ترین پک,پک آسیایی (asian pack) هست البته الان خیلی کمه قیمتشم فک کنم 210 باشه
M magazin کاربر سایت Mar 17, 2008 #4 ممنون این اسیا پکی که گفتی ژاپنی هست یا چینی؟؟؟ راستی اگه میشه وسایل داخل جعبه رو هم بنویسید ممنون میشم.
ممنون این اسیا پکی که گفتی ژاپنی هست یا چینی؟؟؟ راستی اگه میشه وسایل داخل جعبه رو هم بنویسید ممنون میشم.
ehsanslipknot کاربر سایت Mar 17, 2008 #5 نوشته شده توسط magazin: ممنون این اسیا پکی که گفتی ژاپنی هست یا چینی؟؟؟ راستی اگه میشه وسایل داخل جعبه رو هم بنویسید ممنون میشم. بیشتر... تمام پک ها چینی هست اصلا سونی خط تولید اسلیم رو از اول تو ژاپن نزد وسایلشم عین دو پک دیگه هست فقط psp,شارژر و باتری
نوشته شده توسط magazin: ممنون این اسیا پکی که گفتی ژاپنی هست یا چینی؟؟؟ راستی اگه میشه وسایل داخل جعبه رو هم بنویسید ممنون میشم. بیشتر... تمام پک ها چینی هست اصلا سونی خط تولید اسلیم رو از اول تو ژاپن نزد وسایلشم عین دو پک دیگه هست فقط psp,شارژر و باتری
Mohsen Rock کاربر سایت Apr 11, 2008 #6 میشه همه ی پک های PSP با قیمت هاشون و وسایل داخل جعبشون رو بگی (هم FAT و هم SLIM) ممنون میشم....