ارتقاء كامپيوتر يا خريد 360 ؟

gameware

کاربر سایت
سلام بچه ها
من سر دوراهی موندم!
ببینید این کامپیوتر منه
CPU:2.8 INTEL 1MB L2Chache
Mainboard:ASUS P4V800DX
VGA:Leadtek Winfast PX6800 GS TDH Extreme
Ram:512mb DDR333
HDD:120GB MAXTOR PLUS
و...
حالا من یه 300 تومن پول دارم
میخواستم بدونم همین سیستمو ارتقا بدم بهتره یا اینکه سیستمو بفروشم یه XBOX 360 :love: بخرم؟:confused:
ببینید کامپیوتر اصلا واسه من مهم نیست فقط میخوام دیگه دردسر (دایرکتX و دیمون تولز-استارفورس-تعویض سیدی-ایمیج و ...) نداشته باشم
میخوام همه بازیهارو با فریم بالا اجرا کنم
میخوام راحت باشم
حالا چیکار کنم؟:(
این سیستمو چند میخرن؟:confused:

360 بخر و چند سال از شر و شور كامپيوتر در امان باش. البته به شرط اينكه مثه من از سبك ها و بازي هايي كه فقط روي كامپيوتر وجود داره و يا فقط روي كامپيوتر لذت بخشه، خوشت نياد. مثلا سبك استراتژي ...

در ضمن اگه ميتوني سعي كن پي سي رو نگه داري (پي سي ت هم خوبه) و يه 360 هم بخري كه ديگه همه چي رو داشته باشي. البته اگه 360 رو از ايران بخواي بخري برات گرون در مياد. اما اگه بتوني از جاي ديگه بگيري با همين 300 تومن كه داري ميتوني Core رو بخري ...

در ضمن 2 ! : پي سي نميشه نداشت ! براي اينترنت و تايپ و كارهاي فرعي ديگه ميگم.

No No No No !!

فکر هر گونه پی سی رو از سرت بیرون کن .تو اگه بخوای یه گرافیکه ATI 512MB crossfire بگیری یعنی همون گرافیکه ایکس باکس بینه 470 تا 550 هزار تومان باید پول بدی بقیه چیزها بماند . پس فقط Xbox 360

اگه میتونی پی سی رو نگهدار و x360 رو بخر. البته فکر میکنم هنوز برای خریده x360 زود باشه و یکی دو ماهی صبر کنی بهتره. تا اون موقع 200 هم جور کن;) که یه پرمیوم بگیری

بابااين كه پرسيدن نداره اگه اهل بازي استراتجيك هستي پي سي رو ارتقا بده ولي اگه طرفدار سبك هاي ديگه اي 360 بگير :cheesygri :cheesygri

به نظر من کامپیوترتو تا ارزونتر نشده بفروش و یک کامپیوتر ارزونتر دست دوم بخر برای اینترنت اگه یه لپ تاپ مدل پایین هم بخری بد نیست هم خوشگله هم جاگیر نیست
بعد پولی که واست میمونه رو بزار رو 300 تومان که داری و یه 360 بخر ولی به نظر من چند ماه صبر کن تا مود چیپ 360 بیاد بغد با خیال راحت بخر;)

دلیل نداره سیستمت رو بفروشی،با همین 300تومن میتونی یه Core بگیری،فقط میمونه مموری.
سیستمت هم خیلی خوبه . فعلا به راحتی جواب میده.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
دلیل نداره سیستمت رو بفروشی،با همین 300تومن میتونی یه Core بگیری،فقط میمونه مموری.
سیستمت هم خیلی خوبه . فعلا به راحتی جواب میده.
میشه یه ادرس بدی ما هم با 300 تومان بتونیم یه core بخریم;)
امیدوارم ادرس خارج رو ندی چون اولا خرج خارج رفتن بیشتر از خود دستگاه میشه ثانیا همه که فامیل خارج ندارن که پاشه بیاد اینجا!!!
فرستادن هم که با پست نمیشه چون خرجش خیلی میشه
نگه داشتن کامپیوتر اگه میخوای 360 بخری اشتباهه چون اکثر بازیها مشترکه و از همه بدتر یکی دو سال دیگه کامپیوترتو به لعنت خدا هم نمیخرن;)

بهتره یه Xbox 360 بخری و اگر خواستی کامپیوترت رو آپگرید کنی اصلا الان نکن چون حتما کارت گرافیک هم می خری پس صبرکن و یه کارت گرافیک بخر DirectX 10 رو ساپورت کنه که باز تا اون موقع باید یه X360 بخری !
راجب دردسر در اجرا بازی ها هم بگم
استارفورس رفت دیگه!
دایرکت X هم نصبش کاری نداره
تعویض سی دی هم ممکنه تو کنسول هم پیش بیاد
دمون تولز و... هم می تونی بازی اصل بخری (راحت ترین و بهترین راه!):cheesygri
-----------
درضمن درسته بعضی بازی های پی سی برای X360 میاد ولی X360 هم یه سری بازی های خواص خودش رو داره که واقعا قشنگ هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or