ارائه ی سیم کارت های اپراتور سوم همراه با باندل iPhone 4 !!

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اصل این خودش یه جور خر کردن ملته . مطمئن باشین این آیفون و آیپد ها دستکاری شده بدست مردم خواهد رسید و آینده نه چندان جالبی در انتظارمون باید باشه
این همه نخبه داریم ما اینقدر بدبختیم ؟
آخه آدم عاقل دانش و سواد ما در این ضمینه ها قد نمیده که حالا اینا بخوان به این وسیله همچین کاری هم بکنن
در کل کل خبر دروغی بیش نیست همینطور هم که گفتم فقط جهت اطلاع رسانی بود آقایی که میایی اینجا میگی نیاز به تاپیک زدن نبود سایت به امثال شما نیاز زیادی داره بیشتر فعالیت کن و اعتبار بخواه

این همه نخبه داریم ما اینقدر بدبختیم ؟
آخه آدم عاقل دانش و سواد ما در این ضمینه ها قد نمیده که حالا اینا بخوان به این وسیله همچین کاری هم بکنن
در کل کل خبر دروغی بیش نیست همینطور هم که گفتم فقط جهت اطلاع رسانی بود آقایی که میایی اینجا میگی نیاز به تاپیک زدن نبود سایت به امثال شما نیاز زیادی داره بیشتر فعالیت کن و اعتبار بخواه

دوست عزیز . منم گفتم اگه همچین اتفاقی بیفته
وقتی میان میگن با برنامه های پیشفرض که روش نصب شده عرضه میشه به نظرت قضیه مشکوک نیست ؟ ( میدونم منظورشون برنامه هایی مثل تقویم شمسی و قرآن بوده ولی مطمئن باش یه گوشی سالم تحویل ما نمیدن )
این اتفاق هم داره زمانی میفته که Apple Store دبی هم شروع به کار کرده
برنامه نویسی هم برای اینجور کارا فکر نکنم کاری داشته باشه . به یه شرکت خارج از کشور پیشنهادشو میدن و روی همه اینا نصب میکنن . ( تو خود همین ایران هم یکی رو میشناسم که با یه SMS میاد کل سیستمتو زیر و رو میکنه حتی اگر اون SMS رو هم بازش نکرده باشی )

دوست عزیز . منم گفتم اگه همچین اتفاقی بیفته
وقتی میان میگن با برنامه های پیشفرض که روش نصب شده عرضه میشه به نظرت قضیه مشکوک نیست ؟ ( میدونم منظورشون برنامه هایی مثل تقویم شمسی و قرآن بوده ولی مطمئن باش یه گوشی سالم تحویل ما نمیدن )
این اتفاق هم داره زمانی میفته که Apple Store دبی هم شروع به کار کرده
برنامه نویسی هم برای اینجور کارا فکر نکنم کاری داشته باشه . به یه شرکت خارج از کشور پیشنهادشو میدن و روی همه اینا نصب میکنن . ( تو خود همین ایران هم یکی رو میشناسم که با یه SMS میاد کل سیستمتو زیر و رو میکنه حتی اگر اون SMS رو هم بازش نکرده باشی )
من که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم!lol
خواهشا کمتر فیلم نگاه کنید! شما از یه قضیه ساده و شاید هم دورغی چه چیزهایی که کشف نکردی!
این موضوع که گوشی هایی با Sim Lock عرضه می شه رو من چند جای دیگه هم خودندم ولی اینکه محصولات اپل با این ویژگی عرضه بشه کمی تعجب آور هست.
بهرحال باید منتظر موند و دید که چی میشه
من که تنها یه چیز از این اپراتور میخوام اونم اینترنت نامحدود نه اونم چند مگ بلکه 512 هم باشه کافیه

البته شاید طبق ایرانی بازی ها انجام شده باشه!و صرفا سیم لاک باشه ولی از خدمات اپل بی بهره باشیم.
احتمالا یه حالتی برعکس گوشی های لاک داره. اونا فقط سیم کارتی میخورن که روش لاک باشه ولی این ایفون همه نوع سیم کارتی میخوره!ولی سیم کارتش بجز ایفون به هیچ گوشیه دیگه ای نمیخوره:دی

یعنی رسما پول ایفون رو ازت بگیرن+سیمکارت دائمی رو یجورایی با تخفیف ویژه بدن!

جالب بود و ابتکاری!

فکرشو بکنید شرکت فن آوری بزرگی که توی ایران فروش نداره و تحریمه، بخواد با اپراتور سوم قرارداد ببنده که همچین محصولات High End یی رو مستقیم و بصورت رسمی بده دست مردم!

احتمالش زیاده. چون کسی که از 3G می خواد استفاده کنه بهترین گزینه آیفون و آیپد هست، پس غیر طبیعی نیست سیم کارت مخصوص آیفون باشه.

مسلما اگه بخوان لاک بدن باید با قیمت خیلی پایینتری بدن!
مثلا در حدود 300-500 که بتونن درآمد بقیش رو روی امکانات سیم کارت بگیرن مثل کاری که at&t انجام میده

و به اواخر خرداد رسیدیم ، و باز هم کذب این خبر ثابت شد .
امیدواریم خود اپراتور سوم رو زودتر بدن بیرون .

و به اواخر خرداد رسیدیم ، و باز هم کذب این خبر ثابت شد .
امیدواریم خود اپراتور سوم رو زودتر بدن بیرون .
علی جان اگه به بخش اینترنت سر بزنی متوجه میشی این اپراتور سوم کلا معلق شده و خوابیده! تعطیل!

• Like
Reactions: A-L-I
من فکر کردم خوده اپل گفته با ایرانسل میدیم گفتم ایرانسل چقدر معروف شده=))دوستان همون جدا بخرید بهتره فردا فروشندگان کلاه بردار و محترم ما مثلا اگه گوشی 100 تومنه(مثلا:|)با سیم کارت میدنش 500 تومن=)) جدا بخرید بهتره

من فکر کردم خوده اپل گفته با ایرانسل میدیم گفتم ایرانسل چقدر معروف شده=))دوستان همون جدا بخرید بهتره فردا فروشندگان کلاه بردار و محترم ما مثلا اگه گوشی 100 تومنه(مثلا:|)با سیم کارت میدنش 500 تومن=)) جدا بخرید بهتره
این مطلب در مورد اوپراتورـه سومه ها با ایرانسل اشتباه نگیر ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or